Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Segítséget kérek!Itt most most volt ovum ugye?
luciffer73
2013-10-30 07:21:28
Virgács...még ne sirasd magatokat!!!!! Nekem mindig szerencsét hozott az eső eddig....az csak az esküvő napján szerencsétlen jel!
Szerintem (bár nem vagyok orvos, és most lehet, hogy hülyeséget írok)egy elhalt terhességnél nincs miért megduplázódnia a petezsáknak...
Úgyhogy nyugi...erősebb gép többet lát.
A hányinger meg nem lehet mérvadó, mert az olyan, hogy egyik nap erősebb, a másiknap gyengébb, és vannak napok, mikor egyáltalán nincs hányingere az embernek....
TE mit érzel ezen kívül? Egészen belülre figyelj és érezd...te is úgy érzed, hogy elhalt? Tegyél félre mindent...ne figyelj a hányingerre, meg az esőre...csak magadra...!
Ildibaba81
2013-10-30 07:20:49
Virgács!
Nagyon sajnálom, ez szörnen hangzik.
Kriszti!
Hát igen, ez viszont nem nagyon jelent semmit... :(
Szebbnél szebb görbéim vannak hónapról hónapra, az utolsó napon meg nagy zuhanás, aztán mensi.... már nem reménykedek... Apával se sikerült mostanában sokat együtt lenni, bár ovu körül voltunk együtt, így az esély elviekben megvan...
mkinga
2013-10-30 07:16:50
Ildibaba :) gratula a munkahelyhez es a gorbedhez ;)
Virgaca!! en nem is tudom mit mondhatnek!!! nagyon sajnalom a rossz hireket!! egyszeruen szornyu...
semmi remenyt nem adott a doki?? fel a fejjel!!! legy eross, jonni fog a baboca!!
en ma igy... este egy kicsiket...
luciffer73
2013-10-30 07:16:22
Sziasztok!
Ildi....hát nagyon gratulálok!!!!!!!! De tényleg :DDD fülig ér a szám, mintha legalábbis rólam lett volna szó. :)
Monika nyugi....rendbe jössz a műtétek után és aztán már bármi lehetséges lesz.
A ma reggeli hőm szinte majdnem soha nem látott mélységbe zuhant...olyan szinten fáj a derekam, hogy még az élet is fáj miatta. A hasam meg az előbb olyat görcsölt hosszú percekig, hogy levegőt is a fülemen vettem...viszont a graf szerint nem volt ovum...
Kérdés...a program csinál olyat, hogy ha az általa először várható ovunál mégsincs, de később az ember mutat bizonyos jeleket (hőmérséklet), akkor átpakolja máshová az ovut?
Virgács
2013-10-30 07:10:26
Sziasztok Lányok!
Nem írtam mostanában, de olvasgattalak titeket.
Hát ahogy mi most állunk pont 4 hete az első pozitív teszt után.
Tegnap voltunk ultrahangon, és hát úgy fest a pici elhalt.
2 hete voltunk akkor 10 mm-es petezsák volt.3 hete még semmi.
Annyit mondott, hogy az látszik hogy növekedett, de hogy embriószerű dolgot nem tud benne felfedezni, se pulzálás. Én is néztem a monitort, a petezsák 2 x akkora mint volt kb. de csak valami elmosódott valami volt benne néha.
Hétfőn még erős hányingerrel küzdöttem, tegnap kicsit enyhébb volt, de még mindig erősnek mondható,ma már semmi.
Az utolsó mensi óta még csak egy pötty vérzésem se volt, se barnázás semmi, se fájdalom.
Holnap be kell mennem a kórházba és azt mondta ott erősebb gép van, hátha. Ha ott se semmi, akkor hétfőn vérből is megnézik a változást, és ha tényleg ez történt, akkor jövő csütörtökön meg is műt.
Ne kíméljetek, őszinte véleményetekre vagyok kiváncsi. Van miben reménykedni?
Én úgy érzem a tegnap esti esővel a jóisten minket sirat.:(
monika80
2013-10-30 06:52:11
advisory te mikor fogsz tesztelni?
Már alig várom:)
Nem érzzel semmi tünetet?
monika80
2013-10-30 06:50:13
advisory
Már volt egy terhességem Májusban,csak sajnos Juniusban elvetéltem,egy egészségűgyi műtétre be kellett feküdnöm,aztán 1 hónapra rá nem jött meg,rosszul is éreztem magamat elmentünk a páromal az orvoshoz és kiderült hogy rosszul végezték el a műtétet így még egyszer be kellett feküdnöm juliusban.
Lehet még nem áll készen a szervezetem.
2 műtét után az elsö ciklusom 21 napos volt aztán 25 és 29.
És most itt tartok. Nekem elvileg November 5-én kéne megjönnie,de a táblázat 1-ére irta ki.
Majd meglátjuk mi lessz.
De most teszteltem egy negativot,szerintem az is marad.
krisztibaba85
2013-10-30 06:34:06
Ildibaba!
Gratulálok!!!!:-)))
És még ovuláltál is:-))))
Csak így tovább:-)))
Ildibaba81
2013-10-30 06:28:44
Jó reggelt, lányok!
Egyre feljebb... :)
Képzeljétek!
Tegnap megkaptam az állást!!! :D
11-én írom alá a szerződést, utána már jöhet a baba bármikor... :))))))