Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2013-10-29 16:44:18

kbettina
Én azért már ennyi idő után tesztelnék,nem is tudom hogy hogy van ilyen nyugodt:)
monika80
2013-10-29 16:43:39

kbettina
Én annyit tudok mondani hogy ne csak a táblázatot figyeld és ez szól mindenkinek.
Ti ha vagytok együtt a párotokkal akkor is kivállthattok egy termékenységet vagy valami ilyesmit olvastam:) . Nem feltétlen csak a táblázat szerint eshettek teherbe ezzel azt akkartam kifejezni.
mkinga
2013-10-29 16:39:45

Moha!!
Igy van :) , nekem is 14-15 napra jott eddig meg, mondjuk mult honapban 16.napra de az a Duphaston volt szerintem... szoval en a 16. nap utan tesztelek csak :D ( ha kibirom :)))))) )
kbettina
2013-10-29 16:39:22

Monika:igen akkor kellett vna,de mivel az ovum nagyon elkésett, igy eltolódott az egész,és azon a napon,azaz 25.én, még csak a 7.dpo-n voltam.Nálam egyszer jött csak meg az ovu utáni 14 napon, persze amióta görbét vezetek. ma énis statisztikáztam :) tehát én is igy vok hogy 15.nap előtt nem tesztelnék.és még a mensi is korai lenne szerintem.
Moha13
2013-10-29 16:19:25

Csináltam ma egy statisztikát...
Eddig 8 teljes szép görbém van, ebből egynél kitolódott a luteálisom a palástfű miatt (azóta sem ittam egyszer sem), egynél meg szerintem nem jó helyre rakta az ovut.
Szóval a 8-ból 6 esetben a 14. dpo-n jött meg a nemvárt.
A palástfűsnél egyébként a 16. napon (nagyon rossz volt, mert már majdnem elhittem, hogy...), a (szerintem) rosszul számolósnál meg a 13. napon jött meg.
Szóval megfogadtam, hogy én tuti nem tesztelek soha többet a 15. nap előtt. :)
monika80
2013-10-29 15:51:24

kbettina
Most múlthét csütörtökön kellett volna megjinnie?? Jól 'rtelmezem amit irtál?
Csak mert én szeretnék gratulálni előre is. De tesztet még nem is csináltál?
kbettina
2013-10-29 15:35:46

Monika:köszi!Nekem mindig 29 naposak a ciklusaim,az ovum ettől függetlenül vándorol.de most annyira későn volt ovu, hogy gondolom ezért nem jött meg.24.én kellett vona.csütörtökön már okosabb leszek,mert akkor már az ovu utáni 14.napon leszek.néha picit fájdogál a hasam,de nem jön a mensi.szombat éjjel volt egy halovány rózsaszin folyás a bugyimon, de szinte láthatatlan. ugyhogy a nagy tudatlanságban várom a hét végét.
Dia1984
2013-10-29 15:04:04

arachnoidea, igen, ez volt az első closty-s hónap. Ami úgy gondolom a görbémen is meglátszik! Eddig 3 teljes görbém volt, ami katasztrofálisnak volt nevezhető. Nem volt rajta egyértelmű ovu, csak egy kisebb leeséshez betette a rendszer. De bezzeg a mostani! Olyan büszke vagyok rá!!! :))))
monika80
2013-10-29 14:57:32

kbettina
Neked mikor kelett volna megjönie?
Mikor én bab.s voltam most nyárom,nekem sem volt semmi tünetem.
Mensi elött 1héttel vettem egy 2dbos tesztet,egyiket el is löttem teljesen negativ lett,a másikat elraktam. És olyan félvárrol vettem fel az egészet úgy voltam vele úgy sem vagyok terhes,de hülyeségből máj. 25én Szombati napon reggel megcsináltam mensi elött 1 nappal,és 5mp belül 2 erős csikom lett.
Úgy hogy kbettina nem mindig vannak tünetek. Azok inkább a nem várt után jönnek. Drukkolok neked. : )
Encii
2013-10-29 14:33:44

jahhhh és nagyon remélem hogy beleestünk apával az ovuba mert 20-án voltunk együtt utoljára...mert 21 én elutaztam egy hétre,apa nélkül...... :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!