Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2013-10-29 20:30:24

Mától ismét aktív tagja leszek a társaságnak.
Azért - ha volt időm - olvasgattalak Benneteket!
Gratulálok a babagyanúsoknak :))Észre sem veszitek, és már az uh kép is a kezetekben lesz.
Én még nagyon-nagyon az elején. Műtét utáni 2. ciklusom, és a már a szokásos 26. napra. Ennek örülök!!
Hajrá lányok!!!! Szépen tekerednek a görbék.
mkinga
2013-10-29 19:47:17

krisztibaba !
Koszonom , hogy lehozol a foldre :) ! tobbet nem olvasgatok semmit , mert sokszor azon veszem eszre magam , hogy bujdosom a terhes cikkeket orakig, na ebbol eleg :D !! majd meg van egy joo het es kicsi , egyszer biztosan nekunk is sikerul!! :)
Adry03
2013-10-29 19:39:33

Sziasztok !

advisory

Gratulálok !

Én még minden előtt.
monika80
2013-10-29 19:35:02

kbettina
én azt mondom hogy ne csak talán,sőt én akkor már 100% hogy az vagy! : ) én már most azt mondom,enyit nem késhet
krisztibaba85
2013-10-29 19:18:44

Sziasztok:]
Advisory gratulálok neked,már megérdemelted igencsak:)
Mkinga!
Múlt hónapban én is azt vettem.észre mennyi fehér folyásom volt és semmi mrnzi tünet volt tojcsis nyák gondoltam tuti sikerült
Aznap amikor tesztelni akartam persze hog megjött..

Szóval nehogy beleéld magad de természetesen sok helyen olvastam hogy lehet nagy mennyiségü fehér folyás,de nagyon drukkolok neked hog sikerüljön....:)
kbettina
2013-10-29 17:20:34

Hát ha péntek reggelig semmi,akkor talán tesztelek.:)
monika80
2013-10-29 17:08:21

kbettina
Azért már Pénteken tesztelhetsz nyugodtan,szerintem:) de már Csütörtökön is.
advisory
2013-10-29 16:52:20

igazad van..:)
de én nem tudtam várni:D
advisory
2013-10-29 16:51:30

kbettina
köszönöm:))
még 2 napom van igen:)
és semmi extra tünet, érzékenyebb a mellbimbóm, mint amúgy ilyenkor szokott, és picit sötétebb is.Fájdogál néha a hasam, de ez is olyan mint amikor sokáig tartogatod a pisit, aztán gyorsan túladsz rajta, és ez a húzodó érzés.
Beágyazódási pecsételésem nem volt, és nem is tudom, mikor láttam utoljára termékeny nyákot:D
kbettina
2013-10-29 16:51:21

Azért vok ilyen nyugodt mert már túl vagyok a ráparázós hónapokon.sokszor csalódtam már, beleéltem magam a szép görbe láttán,aztán negativ teszt jött.:( nem élem bele magam,mert nagyot lehet zuhanni. Igy hát türelmesen várok.:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!