Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-10-31 06:31:35

Sztaren, azt jelenti, hogy mindjart 1 hete , hogy barnazol....
Nem voltal dokinal? Hanyadik kurad clostil es duphastonnal ?? terhessegi teszt?
Bocsi , hogy igy kerdezoskodom, de szerintem nem jo ha pentek ota barnazol....
sztaren
2013-10-31 06:18:17

Sziasztok!
Én is így vagyok, hogy a 25. napon elkezdek barnázni. Most is ez történt. Péntek óta barnázok, viszont most nem akar megjönni. Terhes nem vagyok. Clostyt és Duphastont szedtem én is. Tegnap óta pedig méhpempőt eszek. Mi március óta próbálkozunk.
mkinga
2013-10-31 06:16:14

Jo reggelt!!
Kbetina ez nagyon szep :)

En ma igy ....
kbettina
2013-10-30 21:43:19

sziasztok! Néhány mondat az aggódáról!!! Onnantól kezdve,hogy a nő megtudja,hogy babát vár,az egész élete egy aggódás lesz.Félelem a vetéléstől,fejlődési rendellenességektől, majd a koraszüléstől.Aztán aggasztja az anyukát hogy redben megy e majd a szülés.Ha ezeken tul van, akkor folytonos stresszt okoz a baba táplálása,eszik e eleget,megfelelően hizik e??!!Mozgás fejlődés, késöbb a beszédfejlődés, szellemi fejlődés. Stb...Jön az ovi!!beilleszkedés, ovonők,kispajtások...betegségek,virusok,és minden amire a pici immunrendszere ilyenkor még nincs felkészülve.Aztán jön a suli.ahogy nő a gyerek,nő az aggodalom.Tanulás,értelmi fejlődés,a barátok ráhatása.Aggodalom,nehogy rossz társságba kerüljön,drogok,ital ..stb...Félünk hogy megtámadják,bántalmazzák,baleset éri. És ez megy mind addig míg az anyuka szíve az utolsót üti. :) Az ovodás életkorig a saját tapasztalataimat irtam le,de látom előre,hogy mikor miért fogok aggódni.:) 2 kisfiam van,és sosem vagyok nyugodt.De szivem minden vágya még egy kislányért is aggódni:)
Ildibaba81
2013-10-30 20:33:13

Dia!

Éppen ez jutott eszembe nekem is. :)

Moha, Kinga!

Köszi, már nagyon nem vagyok itt agyilag a jelenlegi munkahelyemen, pedig 1 hét még hátravan. :(

Lucifer!

Ez kedves, köszi. :) Valahogy most én is legszívesebben ugrándoznék - ha nem lennék ilyen fáradt... :)

A mostani melóhelyemen az utolsó csepp életet is kiszipolyozzák belőlem még utoljára.
Ma éppen gondoltam is rá, hogy megkérdezem a főnit, hogy arra hajt -e, hogy tutira szívrohamot kapjak és innen már csak zsákban tehessem ki a lábam... :S
Egyszerűen nem értem... ok, multi, multi és ismerjük,milyen is az, de ha egyszer már úgyis fél lábbal kint van az ember, legalább azt méltányolnák, hogy nem hagyja az egészet a fenébe, hanem lelkiismeretesen bejár még így is... egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy valóban léteznek ilyen emberek... :( Szomorú.
Monika5
2013-10-30 20:24:40

Dzsudzsa,
Köszönöm neked is a kedves sorokat. :) Igyekszem optimista lenni. :) és tényleg igaz az is, hogy mindenkinél más és más a terhesség. Akár egy nőnek két várandóssága is lehet, teljesen más és más. :) Csak az a furi kicsit számomra, hogy a korábbi tüneteim elmaradoztak és a fáradtságom sem vészes. De persze még én is csak ismerkedem ezzel az egész helyzettel. :) Minden új és nincs viszonyítási alapom sem. :) Alapjában véve optimista vagyok, de azért fel-fel bukkan egy-egy kósza gondolat... De gondolom valahol ez a kis félelem is a része az egésznek... :)

Remélem, hamarosan sokan követtek a pozitesztekkel. Drukkolok mindenkinek! :)
Monika5
2013-10-30 20:13:01

arachnoidea,
Hasonló cipőben jártam korábban, mint te csak nekem alul működött. Amikor abba hagytam a fogamzásgátlót, rá két hétre elmentünk egy rutin vérvételre, ahol kiderült, hogy 5 feletti a TSH-ám és még pár érték eltér. A doki (Németország) itt sem írt fel azonnal gyógyszert. 6 hét múlva a kontrolon már a belgyógyászati értelemben vett alulműködés értéke alatt volt 3 körüli értékkel. De még nem minden értékem volt optimális. Közben megnéztek nyaki ultrahangon és egyéb szerveket is, de szerencsére nem volt szervi eltérés. Gyógyszert továbbra sem kaptam, de 3 hónap múlva ismét kontrollra kellett mennem, ahova már pozitív teszt birtokában érkeztem... :) nekem 4 ciklusom volt 41 napos. Aztán az 5. 28 lett, de szerintem ovum nem volt. És ebben azaz a 6. ciklusban összejött a baba, ugymond az első "normális" ciklusban. Nagy szerencsénk is volt, mert az ovum baromi korán volt és az ovu utáni napon voltunk együtt... A 6. heti vérvizsgálat szerint egyelőre jó a pajzsmirigy műkösésem, tehát valószínűleg csak idő kellett...Szóval szerintem is próbálj meg egy kis időt adni még a szervezetednek. Tudom, hogy nehéz...

monika80
2013-10-30 19:57:17

krisztababa85

rendben,nem is mondtam hogy feladtam:)
Dzsudzsa
2013-10-30 19:48:06

Arachnoidea!
Teljesen megértelek. Természetes, hogy így gondolod. Én elkezdeném szedni nagy lendülettel az Elevitet. Nagyon nagy hittel, mint valami csodaszert :))Én reggelente csak folsavat szedek (amit ráadásul negyedelnem kell, amúgy is pici bogyó). Az előre elnegyedelteket egy külön kis üvegecskébe teszem, és valóban reggelente úgy nyúlok érte, mint az én csodakészítményemért. Nagy becsben van ott a konyhapulton :)))
krisztibaba85
2013-10-30 19:46:27

Monika80,még ne írdd le a hónapot:-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!