Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
...ja meg még az is eszembe jutott a grafikonnal kapcsolatban, hogy a múlt hónapban, a gép által megjelölt öt nap utolsó napján mért hőmet bevittem, és azonnal bezöldült az egész. Nem várt napokat...szóval talány ez az egész :/
luciffer73
2013-10-31 07:53:11
Kriszti...remélem nem ma lesz az ovum, mert ember ma utazik vidékre, és csak szombaton jön haza...vagy addig kapjam el a postást? :))))
Majd meglátjuk...lehet, hogy ebben a hónapban nem is lesz...ez is benne van a pakliban.
Viszont a hasfájásom egyre durvább...tegnap a nemlétező vakbelemnél görcsölt...isteni volt így lefeküdni aludni. Imádtam :)
krisztibaba85
2013-10-31 07:49:45
Luciffer!
Szerintem ha még lesz két-három magasabb hőmérsékleted a következő napokban,akkor meglesz az ovud,ugyhogy még simán lehet ovud ;-)
Igen Monika,igazad van hogy ha elöbb tesztelsz,és nega akkor feltudsz készülni a köv hónapra....bár nekem múlt hónapban nagyon izgalmasak voltak a napok hogy na mamár lesz olyan tünetem ami tuti terhességet jelez???És mind a két ciklusom végén aznap reggel akartam tesztelni amikor megjött,szóval beletrafáltam:-))))
luciffer73
2013-10-31 07:46:27
Encii...emlékeztem, hogy ezt már írtad a többieknek nem olyan rég. Persze pihizni kell, sőt muszáj is! :)))
Lehet, hogy pont ezért nem tudta beállítani az ovudat?! :/
Encii
2013-10-31 07:44:31
luciffer73! de tudom hogy sok az üres karika...de az azért van mert szabadságon voltam és el utaztam azon a héten a szüleimhez egy hétre ....és nem akartam ezzen agyalni ...pihenésnek szántam azt a hetet..kikapcsolni az agyamat! meg látjuk mi lesz belőle
luciffer73
2013-10-31 07:39:49
Encii....nem túl sok az üres karika?
Ugye tudod, hogy az üres karika az azt jelenti, hogy a gép generál neked egy kitalált hőt aznapra?
Encii
2013-10-31 07:37:38
jó reggelt lányok! ma igy.....
monika80
2013-10-31 07:30:52
krisztababa85
Igen erröl beszéltem a multkor nektek hogy mindegy mikor tesztelünk ha csalódom akkor mindegy mikor,ha elöbb tudom meg hogy nem vagyok az akkor felkészülök a következö hónapra:) De nagyon volt már olyan terheségem is a kisebbik fiammal hogy 1 héten keresztül teszteltem 2 naponta.)
Hétfőn reggel negativ, Szerda reggel negativ és Péntek délután erös pozitiv.És ami még érdekes hogy már az elsö tesztelésem elött volt barnás jelleg masztakám tehát már végül is leg belül tudtam de még nem volt annyi Hcg.ém
Minden terhesség más,és függ a foggantatás napjától is.
Tehát bármi lehet lányok :)
luciffer73
2013-10-31 07:26:20
Sziasztok lányok!....
Moha, mikinga, ildi...és a többiek!
Nem, nem fáztam meg, se fel nem fáztam. Értetlenül állok, üllök a fájásaim előtt...a hasam még most is görcsölget...és hol jobb oldalon, hol meg bal oldalon, a derekam még mindig majd leszakad...ott egészen alul az utolsó csigolyámnál...király érzés :/
Ovum eddig, a gép szerint sincs...a mellem feszül, állandóan szomjas vagyok és nyűgös is.
Monika...nálam a hányinger szerencsére nem volt minden napos a terhességem alatt. Kb egy hétig minden este (hangsúlyozom este, és nem reggel) hánytam...két hét szünet..és így tovább felváltva. Az álmosság...hát igen...én is volt, hogy összetoltam két széket a melóhelyemen, bezártam az ajtót és aludtam :))))) Állandóan aludtam volna, minden helyzetben.
Ildi..én a helyedben nem szakítanám meg magam az utolsó időben..legalábbis nem túlzásba...egyértelmű, hogy te igyekszel még mindig lojális lenni a főnöködhöz, aki láthatóan le se sz..ja az igyekezeted. Annyit adj másoknak, amennyit te is kapsz. Röviden ennyi...
Lehet, hogy valakinek nem válaszoltam...de így is vissza kellett lapoznom egy csomót olvasni, és nem tudtam mindent megjegyezni. Egy biztos: BABÁRA FÖL! :DDDD
krisztibaba85
2013-10-31 07:22:47
Hát ez a bosszantó az egészben hogy olyan becsapós,ez a hőmérőzés...
Az sem biztos ha fönn van a hőd hogy terhes vagy az sem biztos hogy nem vagy terhes ha alacsonyabb a hőd :S Kész zsákbamacska!!