Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani nekem hogy mi oka lehet annak hogy ennyire magas a homersekletem ovulacio elött? Ugyanazt a hömèrös hasznalom amit eddig, ha elem problema lenne akkor gondolom alacsonyabb ertekeket mutatna mint amilyennek lennie kellene. Ilyen magas meg sosem volt a hom a follikularis szakaszban. Köszi elore is a valaszokat!
capri
2013-10-31 09:10:26
Luciffer, akkor tényleg marad a postás! :-DDD
Viccet félretéve, hátha belefér még a szombat is... (ha egyáltalán mostanában van ovud).
luciffer73
2013-10-31 09:08:06
Hjajjj Capri...az uram már úton van vidékre...tehát esélytelen a mai dolog...nem tudom, hogy minek köszönhetem ezt a nemkicsi fájdalmat...nekem még ennyire nem fájt az ovum, már ha ez tényleg az...
A mellfeszülés valóban a prolaktinnak köszönhető. Amikor nekem duplája volt a max határértéknek, vagyis 50 volt, akkor feszült...méghozzá nem is akárhogy. Viccen kívül, de hason nem is tudtam aludni, mert olyan érzés volt, mintha két iszonyatosan nagy és kemény kövön kellett volna feküdnöm...és be kellett szereznem (ezt mondjuk nem bántam) két számmal nagyobb melltartót...apa is örült, de már elmúlt :DDDD
monika80
2013-10-31 08:56:51
advisory
Nagy GRATULA nektek!!
A jövöben is sok jót ée egészséget kivánok majd picinek és nektek is!!
capri
2013-10-31 08:52:20
Moha,
Te hogy állsz? Ma még nem jelentkeztél. Léttam, tegnap felment a hőd, szóval akkor mégsem a hidegebb szoba miatt volt a tegnapelőtti esés. :-)
capri
2013-10-31 08:32:27
Kinga,
nekem soha nem fájnak a melleim, szóval ha fognak, én tuti terhességi jelnek fogom venni. :-)))
Nem a prolaktinnal van összefügésben a mellfájdalom? A barátcserje leírásában valami ilyesmi van...
mkinga
2013-10-31 08:26:37
Capri!
Tenyleg hasonloan haladunk, nallam is a napi 2 Duphaston dolgozik kemenyen :) , de nem is baj azert van :D meg van belolle a mai napon kivul 2 napom :D utanna meg jo fenn tartja majd hirtelen lezuhan ... vagyis remenykedem , hogy nem fog.
Amugy nekem a melleim amiota szedem nem fajnak annyira . Elotte ki..tul fajtak minden honapban. En ugy tudtam, hogy a progi miatt fajnak a mellek , akkor most , hogy szedem miert enyhult? vagy rosszul tudom?
capri
2013-10-31 08:10:52
Luciffer, köszi, de mint írtam, dolgozik a Duphaston. :-) Az tény, hogy soha nem volt ennyire magas a hőm a luteálisban (36,9 az átlag, egy-két 37,0-val), de eddig nem is szedtem még napi két Duphastont. :-)
Ma nem tudsz még összebújni férjeddel, mielőtt elutazik? Gyanús, hogy ovud lehet...
luciffer73
2013-10-31 08:07:34
Szia Capri!
Nem semmi a hőmérsékleted!...és én csak csöndben irígykedem rátok :)
capri
2013-10-31 08:05:33
Sziasztok!
Ildibaba, gratulálok a munkához! :-)
Dzsudzsa, üdv újra köztünk!
kbettina, sajnálom...
Mirmite, én is sokat gondoltam Plumeriára, mi lehet vele...
Arachnoidea, szerintem jó kezekben vagy! Csináltass előbb hormonsort, és csak utána jöjjenek a gyógyszerek. A peteérésről nem mondott valamit az orvos? Mert ha öt tüszőt látott (de dominánsat nem), akkor valószínűleg nem volt peteérés, viszont érdekes, hogy jó a progeszteronod... Mennyi volt a progeszteron? (Nekem szinte a ref.tartomány közepére esett, mégis alacsony!)
Monika5, minden rendben lesz, kitartás a 1,5 héthez! :-)
Mkinga, előttem vagy 2 nappal, de hasonlóan haladunk. :-)
Sztaren, a Duphastont mikor hagytad abba?
Én ma így... Dolgozik a Duphaston. :-)