Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
zzzaola,
letapadhatott a vér??? Hát én ilyet nem hallottam, és nehezen tudnék ilyet elképzelni... A hőd hogy áll? Terhes nem lehetsz? Normálisan mennyi ideig tart a vérzésed?
zzzaola
2013-10-31 10:25:34
Van egy kis gondom, amit először tőletek kérdeznék meg, hátha volt már ilyen valakinél.10 napja jött meg a menstruációm, de csak két napig tartott. 2.nap este már csak barnás volt.Azóta együttlét után pedig egyenesen sötét rózsaszín.A barátnőm azt mondja, letapadhatott valahol a vér mensikor. Ilyen lehetséges?Vagy volt már valakinek hasonló gondja?
capri
2013-10-31 10:23:52
Lillz,
én a 12. napról azért vettem ki a hőmet, mert jó 3 fokkal melegebb volt a hálóban, és reggel 36,7 volt a hőm. Igaz, ez csak 1-2 tizeddel több a normálisnál, neked meg ennél nagyobb a különbség. Kíváncsi vagyok, hogy alakul a következő napokban a hőd.
Kinga,
vízivásra fel! :-) És tényleg jó fejfájásra is (sok esetben).
capri
2013-10-31 10:20:13
zzzaola,
én is szedem a méhpempőt. Tényleg szörnyű az íze. Én a nyelvem aljával lehúzom a kiskanálról, 5 percig ott tartom, és így nem érzem az ízét, csak abban az egy pillanatban, amikor 5 perc után lenyelem.
mkinga
2013-10-31 10:19:50
Lanyok ! Azt vettem eszre , hogy amiota iszom a vizet egyre tobbet , mintha kivannam egyfolytaban kell :D , nem faj a fejem. En egy eleg fejfajos tipus vagyok, anyukam es nagymamam is igy voltak elso gyerekuk megszulese elott. Szoval nallunk a migren az a csalad tagja :) . Minden honapban legalabb 5-6 napot csak gyogyszerrel tudom kibirni... ez a honap lejart anelkul :D , olvastam , hogy a viz jottesz de nem hittem... :D
Lillz
2013-10-31 10:19:27
Hat nem tudom Capri...mostanaban bekapcsoljuk a futest, de csak amig megfurdunk, kb.8 ora korul le is kapcsoljuk. Akkor is csak 21 fora van felveve, ez reggelre a haloban visszaesik kb 19 fokra, szoval nincs nagyon meleg. Most azon gondolkodom hogy lehet pont ez a baj, mert allig be vagyok takarozva reggelente mert huvos van. De nagyon melegben sem tudok aludni sajnos. Amúgy meg szerintem az 1-2-3 fokos homersekletelterest a szervezet "lereagalja" hiszem a szerveknek allando homerseklet kell, szoval alkalmazkodunk hozza amennyire lehet. Extrem homersekletelteresek azert nagyon nincsenek. Szoval nem tudom mi lehet a baj, ma ejszakara 21 fokon hagyom a futest, es meglatom mi tortenik reggelre. Köszi hogy valaszoltal Capri! xx
zzzaola
2013-10-31 10:15:12
Sziasztok!
sztaren,szép a görbéd!Lehet, hogy csak késik, így volt nálam is, bár gyógyszert nem szedek.Hogy bírod a pempő ízét? Én is eszem egy ideje, első nap enyhén öklendeztem tőle:D
monika80, várj még, semmi sem biztos..
capri
2013-10-31 09:48:07
Lillz,
tényleg elég magas a hőd... Nem bújkál benned valami betegség? Vagy nincs sokkal melegebb a hálószobában?
Ennél okosabbat sajnos nem tudok mondani...
mkinga
2013-10-31 09:44:17
bocsi... a szombat , elvagyok tevedve kicsit , nekem pentek van :)))
mkinga
2013-10-31 09:43:27
Postas :))) öt nekem is ajanlottak mivel az en ferjecskem sokszor 6 heteket volt terepen :)))) de nem baj , szerintem belefer a holnap is ha igyekeztek :D
letapadhatott a vér??? Hát én ilyet nem hallottam, és nehezen tudnék ilyet elképzelni... A hőd hogy áll? Terhes nem lehetsz? Normálisan mennyi ideig tart a vérzésed?