Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
capri
Nem hiszem, hogy terhes lennék, ahhoz alacsony a hőm. Ez az, én sem hallottam még ilyet, ezért akartalak titeket megkérdezni. Mindegy, nem akarok idegeskedni, ha nem múlik, doki.
Archangel85
2013-10-31 12:48:08
Köszönöm kinga! Lehet hogy igazad van! Csak nem akarok ártani magamnak :D
Lehet pont ez a baj :)
Pedig én azt akarom, hogy kemény kis vasgyúró legyen. :)
Archangel85
2013-10-31 12:47:48
Köszönöm kinga! Lehet hogy igazad van! Csak nem akarok ártani magamnak :D
Archangel85
2013-10-31 12:47:40
Köszönöm kinga! Lehet hogy igazad van! Csak nem akarok éártani magamnak :D
capri
2013-10-31 12:43:50
Csajok, annyira "rá vagyok görcsölve" a babatémára, hogy ma (és tegnap is!) elfelejtettem bevenni a reggeli Duphastont... Pedig még beszélgettünk is itt róla... :-D
mkinga
2013-10-31 12:16:16
Arhangel, en ma eros nyomasu mosoval mostam le a 7 szemelyes autonkat, nekem is utanna nyilalt a hasam... szerintem nagyon kimeljuk magunkat es amikor kicsit megeroltetjuk akkor mindenunket erezzuk, en legalabbis igy vagyok vele :). nagyon remelem nem artott neked sem semmi !!
Archangel85
2013-10-31 12:02:13
Sziasztok! é n ma így!
Lányok, lehet hülyeség, csak most pakoltam fel csugoros másfél literes vizeket az emeletre olyan 10-15 lépcső
ÉS félek, hogy árthat ha van ott valami? Kicsit fáj a hasam alja! beképzelem?
Ma így:
Monika5
2013-10-31 10:45:16
Sziasztok lányok,
Köszönöm a kedves és biztató sorokat, észrevételeket. :) Kívánom, hogy a pozitív tesztre való várakozást, a "normál cikluson" való aggódást, rágódást nálatok is felváltsa az öröm, a vizsgálatokra való várakozás, izgatottság, a "kislakó" iránt érzett féltés/félelem. Persze az utóbbiból a lehető legkisebb mértékben legyen részetek. Kbettina, teljes mértékben egyetértek azzal, amit írtál, és igen ez valahol szerintem is belénk van kódolva, leendő anyukákba/anyákba. Nem lehet ezt teljesen kizárni szerintem sem, de ez talán így van jól. :)
Szorítok mindenkinek (magamat is beleértve), hogy egészséges gyermekünk boldog édesanyja lehessünk. Addig is kitartást, sok optimizmust és sok szerencsét kívánok (attól függetlenül ki éppen hol tart ezen az úton).:) Szép napot!
capri
2013-10-31 10:36:22
zzzaola,
főzd meg később a kávét. ;-) :-D
zzzaola
2013-10-31 10:34:22
capri,
igen, már kitapasztaltam én is, hogy a legjobb.Csak az zavar, hogy kihűl a kávém a félóra várakozás alatt:)
Nem hiszem, hogy terhes lennék, ahhoz alacsony a hőm. Ez az, én sem hallottam még ilyet, ezért akartalak titeket megkérdezni. Mindegy, nem akarok idegeskedni, ha nem múlik, doki.