Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok:-)
Virgács,akkor az uh az az utolsó esély hogy él a magzat???
Én azért reménykedem még hogy hátha csoda történik :-)
Monika 80!
Úgy sajnálom :(
És hogy vagy amúgy?...
Virgács
2013-10-31 18:58:36
Sziasztok!
Nos a mai vizsgalat eredmenyekepp,a szuperebb geppel is megnezhettük,hogy nincs szivhang.5 mm a lelkem,de sajnos ekkor mar kellene a dobogas.a 9. hetben vagyok,ha esetleg késöbb is termékenyült volna meg,akkor is 7 hetes/lenne.kedd óta nem is nőtt.
Hetfön labor,kedden ujabb ultrahang,aztan csütörtökön megműt.
Amilyen könnyen jött,annyira könnyen is ment,minden jel nélkül.
Nem is tudom mit mondhatnék. Meg fogom tudni ennek az okat,vagy így kellene elfogadni?Miért történhet ez?
Jo éjt lanyok!
mkinga
2013-10-31 18:23:58
Monika 80 ... nagyon sajnalom!!
Jo lessz lanyok! Lessz nekunk is babocank , csak kesobb szuletnek , hogy elnokok es hires sztarok lehesenek, most meg nem jott el az idejuk :D !!
Megy a drukk, ne adjatok fel, hisz mi nok kemenyek vagyunk es mindent atveszelunk!!! Igazi harcosok es soha felnemmondo nok ha a babocakrol van szo!!! Soha feladni es elkeseredni!!!!!
Kepzeljetek, ma este mivel hallowen Francia o-ban unneplik, egy 20 gyerekes sereg megtamadta a kapum , en aranyosan kimentem a cukorkakkal es megkinaltam erre ok , hogy elkell jarnom a boszorkany tancot mivelhogy a 13 szam alatt lakom =))) nahaaat kozepre vettek es ott enekelgettek en meg tapogtam elore hatra :)))
monika80
2013-10-31 18:21:14
jniki82
Szia
Na ez pont igy igaz ahogy leirtad
Én tavaly tél elején nagyon akkartam és az istenér nem jött össze,aztán ez éven tavaszal lemondtam róla,egészen addig én is itt vezettem a hőmet,abba hygtam belefáradtam.
És Májusban hopp teherbe is estem.
Tehát minnél jobban akarjuk annál inkább nem fog jönni mert tulságosan is rákoncentrálunk
jniki82
2013-10-31 18:10:11
Sziasztok!
Eltűntem egy kis időre, de olvastalak Titeket,gratuala a babásokna!úgy gondoltam, ha nem hőmérőzöm és nem kattogok a dolgon akkor talán könyebb lesz, de az a baj szerintem, hogy már annyira rááltam, hogy azért nem jön össze.Ebben a ciklusban semmi mensire utaló jel nem volt, nem fájtak a melleim, nem voltam tiszta idegbeteg, a derekamat sem éreztem erre ma puff, megjött.
Bár nem adtunk bele mindent ebben a hónapban, csk egyszer sikerűlt együtt lenni az ovus időszakban, de bíztam attól függetlenűl!
Már nem tudom, hogy érdemes e visszatérnem a hőmérőhöz ismét.
Miért van az, hogy aki nem akarja annak jön aki meg mindent megtesz annak meg nem?
monika80
2013-10-31 17:09:51
Sziasztok
Én máris új hónapot kezdek,megjött a mensim:(
És már a következö hónapot is letörlöm magamban,a párom pont amikor ovum lessz elutazik:(
Mirmite
2013-10-31 14:46:34
Lillz
Én is mértem egyik hónapban ovu előtt ilyen magas éertékeket,és sajnos a hőmérőm romlott el.Elemet se
lehet benne cserélni.Úgyhogy előfordulhat hogy a tied is elromlott:(Nekem volt itthon másik és pár nap után már nagyon furcsállottam ezért leellenőriztem a másikkal és akkor koppantam:)Néhányszor megnéztem azóta is és mindig 37 és 37,1 es értéket mutat.
Moha13
2013-10-31 14:24:42
Advisory
Köszi a bejegyzést a reményhozóba és gratulálok! :):):)
Lányok!
Szerintem pont ezzel az emelgetéssel kapcsolatban láttam egy videót, Czeizeltől kérdezett valaki levélben, hogy árthat-e az, hogy emelgeti a nagyobbik gyereket és azt a választ kapta, hogy a méh izmainak semmi közük azokhoz, amiket emelésnél használunk.
Mindenesetre nem árt óvatosabbnak lenni szerintem ilyenkor, mert ez szerintem egyénfüggő dolog. És nekünk, akiknek ennyi próbálkozásba telik összehozni egy babót, nehogy már azért ne sikerüljön, mert éppen zsugorokat kellett felcipelni az emeletre...:)
Moha13
2013-10-31 14:18:22
Sziasztok!
A mai:
capri
2013-10-31 12:54:34
Archangel,
nyugi, ennyi nem árthat! Még be sem ágyazódott az a babó. :-)
Virgács,akkor az uh az az utolsó esély hogy él a magzat???
Én azért reménykedem még hogy hátha csoda történik :-)
Monika 80!
Úgy sajnálom :(
És hogy vagy amúgy?...