Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Koszi Mirmite, odafigyelek akkor a homerore (bar furcsallom hogy ha fogyoban az elem akkor miert magasabb hot mer nem pedig alacsonyabbat...ugy lenne logikus nem?) Ma ejszaka egyelore kiprobalom a futest, bekapcsolva hagyom aztan meglatom mi lesz reggelre. Ha holnap reggel is magas lesz az ertek akkor lecserelem a homerot. Ugy hallottam nem ajanlatos ciklus kozben lecserelni amugy, szerintetek sokat jelent ez?
Mirmite
2013-10-31 22:10:47
Virgács
Sajnálom nagyon:(
mkinga
2013-10-31 21:31:52
Csillka , augusztusban....
csillka
2013-10-31 21:12:40
mkinga
valóban nehéz válaszok, és magyarázat nélkül továbblépni.
Nekem a doki azt mondta amikor látta, hogy potyognak a könnyeim, hogy sajnos van ilyen. :(
Épp ma láttam a tv-ben, azokról a nőkről beszéltek akik elvetéltek. Olyasmit mondtak, hogy meg kell gyászolni, és hogy a család életébe (ezoterikus értelemeben) mindig ott lesz.
Igyekszem nem úgy gondolni rá mint egy élet, mivel még nem volt szívhang, mindig azt mondom, csak egy gondolat volt :(((
A család és a barátnőim nem bírnak eleget csodálkozni, hogy milyen jól viselem, a fenét, csak nem mutatom, miért aggódjanak miattam.
Veled mennyi ideje történt?
csillka
2013-10-31 21:03:24
Virgács
nagyon sajnálom, én is a múlt héten éltem ezt át :(
Engem 6 hetesen látott a doki, azt mondta, 5 hetesnek látszik csak, majd pecsételés, és a természet kegyes volt,megoldotta.
Mondhatnék mindenféle olyan dolgot, hogy hátha, és talán, de ezt szerintem te pontosan érzed. Én is éreztem, még mielőtt dokihoz mentem :(
Nagyon erősnek kell lenned, magad miatt, a párod miatt, és azok miatt a csöppségek miatt akik ezután fogannak, és meg is születnek!!!! Gondolok rád, vigyázz magadra!
mkinga
2013-10-31 20:50:14
Moha ! tudod valahol nyugtato , hogy osszejott, de valahol frusztralo, hogy az aki nem akarja es megtudja , hogy terhes minden elkovet , hogy elmenjen es te aki pozitivat tesztelsz... elore felkeszulve ra , nagyon nagyon akarva , hogy minden ok legyen... elmegy...
Uuuh nem is szeretek rolla beszelni... nagyon igazsagtalan ez az elet neha , nagyon...
Monika5
2013-10-31 20:11:37
Virgács,
Hihetetlenül sajnálom. :(((
Moha13
2013-10-31 19:27:41
mkinga
Igen, biztosan nagyon szomorú lehet, amikor ezt hallja az ember...én inkább el sem képzelem, milyen lehet. :(
Viszont...az mindenképpen pozitív dolog, hogy egyszer már összejött, tehát összejöhet újra, egészséges lefolyással és boldog véggel...:)
Virgács, kitartás! És én is nagyon szorítok...hogy kiderüljön, csak valami félreértésről van szó...
Moha13
2013-10-31 19:23:45
Virgács
Jó, hogy lesz még egy UH, így tényleg biztosak lehettek majd abban, hogy nincs szívhang. Ezt azért mondom így, mert én biztosan azon rettegnék, hogy mi van, ha csak nem látják valami miatt...
Egyébként...én úgy tudom, ha egy magzat elvész, annak nagyon nagy %-ban valamiféle genetikai vagy egyéb problémája volt, tehát nem teljesen egészséges, és a szervezet szelektál.
mkinga
2013-10-31 19:15:19
Virgacs!! Elsem tudom mondani mennyire sajnalom!! Ilyenkor barmit is mondhatnak... a lelkednek nem vigasz!! Nagyon sajnalom, legy eross!!! Az okat ... na erre en is kivancsi lettem volna akkoriban... de sajnos csak annyit kaptam , "a termeszet igy akarta, magatol szelektal, nem volt eletre valo"...engem a valasz oszinten jobban lerombolt mint felepitett, nagyon sajnalom Virgacs, gondolok rad!!! Jo ejt!!