Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-11-04 13:22:12

Köszi csajok:-)

Hát akkor nagyon reménykedem...:-)
luciffer73
2013-11-04 13:13:20

ÓÓÓÓÓ Adry, ha ez tényleg így van, akkor neked is jár a bonbon! :)))))
Archangel: olyan finom kis kaparászást érzel? Én is szoktam...az sajnos csak az ideg, vagy izom, ott egészen belül, DE...ha már babás vagy, akkor is ugyanígy kezdődik a gyerek mozgása is...egészen finom kis kaparászás a hasfalon...aztán jól oldalba rúg! :))))
Adry...egyébként én még nem is hallottam ilyen alvó állapotról...azt hittem, hogy ilyen állapotom csak nekem van este 8 körül :)))) Mindenesetre, ha eljön az idő és tényleg nulla mensi, akkor emlegetni foglak benneteket! :)))
Adry03
2013-11-04 13:07:41

Sziasztok !

Luciffer

Valamelyik természet csatornán volt 1 dokumentum sorozat az élet kezdetéről. Ott azt mondták, hogy ha a hímivarsejtek túl korán érnek oda akkor nyugalmi vagy "alvó" állapotba kerülnek. Majd mikor itt az idő az ovura akkor a petesejt valamilyen természetes hormonnal "felébreszti" őket és akkor még összejöhet a baba. Valami ilyesmi volt a lényeg. Remélem, mert ez szerintem most nekem is hasznomra lenne.

Bár szerintem hamarabb lesz/van az ovum, mert már most érzem és látom is magamon.

Karolina01
2013-11-04 13:06:23

Nekem is reggel óta szúrkál alul hasam és a cicim is eléggé fáj.. Néha már beképzelem a dolgokat. Én jövőhét csütörtökre nem várom...
Archangel85
2013-11-04 13:00:06

Reggel óta többször is éreztem ezt. :)
Archangel85
2013-11-04 12:59:45

Igaza van caprinak. Van akinek a menzesze egybeesik az ovuval, és még úgyis lehet!!!!!
Olyan fura érzés van az alhasamban, mintha 2-3 másodpercre zsiborogna. Érzett már valaki ilyet?
capri
2013-11-04 12:51:48

Krisztibaba,
van olyan orvos, aki azt mondja, ha későn érik meg a tüsző, akkor az nem egészséges, és nem lehet belőle baba. De nekem van olyan ismerősöm hasonló fórumról, akinek a most 3 éves kisfia is egy nagyon hosszú ciklusban fogant (30-40. nap körül volt ovu), és most 10-12 hetes kb. a második babával, ha jól emlékszem, most 42. napon volt ovulációja.
Szóval nyugi és apára fel! :-)
krisztibaba85
2013-11-04 12:34:53

Archangel:-) köszi:-)
Vidzont nincs túl késő,ha sikerül is a megtermékenyülés,lesz ideje beágyazódni?
Azt olvastam hogy a ciklus 21. napja után már nem lehet ovu,vagy valami ilyesmi...múlt hónapban is a ciklus 22. napjától volt ez a váladék,de akkor szerintem elkerültük a megfelelő időpontot...
krisztibaba85
2013-11-04 12:34:02

Archangel:-) köszi:-)
Vidzont nincs túl késő,ha sikerül is a megtermékenyülés,lesz ideje beágyazódni?
Azt olvastam hogy a ciklus 21. napja után már nem lehet ovu,vagy valami ilyesmi...múlt hónapban is a ciklus 22. napjától volt ez a váladék,de akkor szerintem elkerültük a megfelelő időpontot...
Archangel85
2013-11-04 12:17:42

Persze Kriszti! Csábítsd el apát :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!