Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha!
Én nem rég voltam rákszűrésen és én is kérdeztem a dokit, hogy terhesség alatt is elvégzik-e? És azt a választ kaptam, hogy igen.
Nekem ma elég érdekes módon fájdogál a méhem, nem tudom mi lehet ez...
Így állok ma..... Nem bízom el magam, mert magasról lehet nagyot esni... : o(
Kedebab
2013-11-07 11:05:45
Szép jó napot Mindenkinek! Ma először lett pozi az ovutesztem....:-)
mkinga
2013-11-07 10:15:46
Moha!!! Nyugi , mindenkinek vannak ilyen napjai , en szerencsesebbek koze tartozom, elegge jo termeszetem van es hamar atteszem magam mindenen. A tegnap a holeeses es a barnazas elkezdodese ... na az engem is kiakasztott es csak bogtem es jajveszekeltem, ma mar jobban vagyoj ! A szamocakat ultesd mar el :D hatha jokedvre derulsz :D
Capri , en meg nem ertem a ciklus progit :))) de most igy nezve nekem nem is nagyon tetszik... csak gondoltam kiprobalom de annyira apro meg , nem tudom nem atlathato, na de megprobalom lassam mit hozok ott is ki :)
Moha13
2013-11-07 10:07:47
Bocsánat...hogy megint hangulatromboltam...
Moha13
2013-11-07 09:35:58
Köszi Lányok!
A hangulatom ma szar, tegnap este megint rámjött a légszomj, egészen úgy kezdődött, mint a múltkor a pánikrohamom. De azóta utánaolvasgattam (a nagy ijedtség után, hogy mi a szar ez most nálam) és próbáltam nagyon nyugodtan lélegezni...és így végül nem lett belőle semmi. És ami érdekes, hogy nem csak hogy valahogy nehéz lesz a lélegzés, hanem ilyen nem is tudom milyen furi érzésem van olyan...türelmetlenséghez hasonló...olyan nemtudomhovárakni magam érzés, mint amikor az embernek megmacskásodik a lába...:X
MA meg reggeltől fáj a fejem...pedig menni kéne elültetni a szamócákat...
ÉS olyan sötét van kint meg hideg...
Csak ez a fejfájás múlna már...
Úgy félek, hogy mi van, ha mé sok hónapot kell várni...nem akarom ezt...olyan szar...:X
Valaki van itt Szolnok környékéről? A Család- és Nővédelmi Tanácsadóról a Hetényiben ki mit tud? Elvileg ott csinálnak spermavizsgálatot.
capri
2013-11-07 09:17:09
Mkinga,
a ciklus nekem a legritkább esetben húzza be jó helyre az ovut. :-) Nálam ovu előtt nem hőesés van, hanem 1-2 tizedes emelkedés már előtte 2-3 nappal, így a ciklus mindig az elé teszi, és ugye később már nem módosít. Viszont a többi dolgot sokkal jobban szeretem ott vezetni. (Jó, én összesen 5 oldalon vezetem a görbémet... :-DDDD)
capri
2013-11-07 09:14:09
Moha,
remélem, nálad is jobb már a hangulat. .-)
Szerintem nem gond a rákszűrés (akinek egy éven túl volt, terhességkor azt hiszem mindig megcsinálják). De amikor felhívod a dokit időpontért, kérdezz rá esetleg.
Dia1984
2013-11-07 09:10:23
Szia Moha!
Én úgy gondolom, hogy ha minden rendben van a megtermékenyüléssel, nem szabadna bajt okoznia a rákszűrésnek és egyéb vizsgálatoknak.
Moha13
2013-11-07 09:07:11
Jó reggelt...
Látom, jó a hangulat! :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha bejelentkezek dokihoz és ovu utánra kapok csak időpontot a vizsgálatok (rákszűrés, stb.) bezavarhatnak-e ha esetleg most összejönne a baba? Nehogymár emiatt...
Köszi.
mkinga
2013-11-07 09:03:09
Capri :D teeee :D , amugy neked a 2 gorbe eggyezik vagyis a termekeny idoszakok? vagy van nemi elteres?
Hajrá!! Kapd el apát!!!
Moha!
Én nem rég voltam rákszűrésen és én is kérdeztem a dokit, hogy terhesség alatt is elvégzik-e? És azt a választ kaptam, hogy igen.
Nekem ma elég érdekes módon fájdogál a méhem, nem tudom mi lehet ez...
Így állok ma..... Nem bízom el magam, mert magasról lehet nagyot esni... : o(