Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-11-07 17:14:14

Monika5 most látom,milyen szép a görbéd:-) :-) :-) drukkolok:-)

Én amúgy ma voltam nődokinál,vérkép rendben,rákszűrés P2,valami gyulladás van,arra kaptam hüvelykúpot,de azt mondta a doki,nem kell elhasználom hogy mindennap egyet hanem hogyha balami eltérő tünetet észlelek...
Megkértem nézzen meg volt-e tüszőrepedés,meg úgy egyáltalán volt-e domináns tüszőm,de csak legyintett hogy jaj nincs arra szükség,ne görcsöljön:( én nem görcsölök csak kiváncsi letem volna most mi a helyzet odabenn:-)
Na mindegy....
krisztibaba85
2013-11-07 17:06:51

Sziasztok.Miért szurkolsz nekem Archangel85?:-) :-)

krisztibaba85
2013-11-07 17:06:32

Sziasztok.Miért szurkolsz nekem Archangel85?:-) :-)

MRitu
2013-11-07 15:57:26

Katkamanó

Neked miket szed a párod, amitől javultak az eredményei? Mi Q10 koenzimet, c vitamint, Maca Vibét, omega 3at szedünk, de sajnos nem derült ki,használt e.

A ciklus elején mondtuk a dokinak, itthon marad a férjem mikor kell az inszemhez, csináljuk. Eljártam UH-ra, szedtem Clostít aztán Fostimon injekciókat vettem fől 5öt. Inszem előtti héten viszema dokinak az uh-t, akkor közli ja ő szabin lesz a jövő héten, de átad másnak. Az utolsó uh-n a másik doki azt ítélte, túl vékony a méhnyálkahártya így nem csinálja meg. (egyébként a clost miatt valszeg) Menjünk haza és próbáljuk otthon..hát köszi..teljesen kiakadtam, mondtam hogy nem is akarok orvost látni mostanában, inkább turbózzuk az eredményeket. Neki sok van, csak lassúak..
KatkaManó
2013-11-07 15:45:27

Capri, Sangria igen beszámolok majd a helyzetről.
Nálunk is a férjemmel van gond és az eredményei miatt szóba se jöhetett az inszemináció.
Ő is folyamatosan szedi a vitaminokat sokat javult a helyzet de a doki azt mondta, hogy még mindig kevés...
Mi ahová járunk már a kivizsgálások kezdetén mikor megvoltak az alap vizsgálatok utána kaptunk időpontot ez volt márciusban és már akkor decemberre adtak csak időpontot. Szóval hosszú a lista.
A hormonkezelésnek én se örülök, de az ember olyan sokat kibír ha valamit szeretne elérni úgy igazán, hogy mikor már ott az idő ez eszedbe se fog jutni.
mkinga
2013-11-07 14:11:04

Sangria!!
Szoritok nektek,hogy sikeruljon minel hamarabb :).
Az irigyseggel, hidd el nem vagy egyedul, sokszor nallam is elofordul, probalom magam visszafogni mert nem rossz indulatbol irigykedem csak na... nem is tudom , kicsit mintha nagyon rosszul esne :)))) , de orulok is annak akinek osszejott csak utanna tudod van az a "de" nekem miert nem :), inkabb mintha magamra haragudnek :D

Moha , ezek a panik rohamok... nem tudom ha normalisak, probalj kikapcsolni, elultetted a szamocat? :D

Akinek meg kell annak nagyon de nagyon szurkolok!!!
sangria
2013-11-07 14:02:44

KatkaManó,
Nagyon-nagyon szorítok Neked, és én is várom a beszámolót.
Hasonló cipőben járunk, nekem is a páromnál van gond, most fogok majd időpontotot kérni a meddőségibe, hogy megbeszéljük a lehetőségeket, akkor már akarok időpontot is a lombikra vagy inszemre is kérni.
Nektek mi alapján döntötték el, hogy melyik?
A párom vagy 2 hónapja szedi a vitaminokat, kíváncsi leszek, javultak-e az eredményei, de már nem akarok tovább várni, sajnos szorít az idő.
Most eléggé el vagyok keseredve, félek a lombiktól nagyon (a hormonkezeléstől), de nem lehet mit tenni, szerencsére legalább nálam úgy tűnik, hogy rendben vannak a dolgok.

Lányok, nem tudom más is van-e így, de rajtam most így kb. 20 hónap próbálkozás után nagyon kijött rajtam az “irigység”, ha meghallom, hogy valaki terhes ÉS pikk-pakk sikerült nekik (ezt meg szoktam kérdezni), nagyon rosszul tud esni, lehet, hogy azért, mert a saját kudarcomra emlékeztet. Tudom, ez rossz, szégyellem is nagyon, de nem tudok mit tenni, remélem, majd elmúlik.
capri
2013-11-07 13:34:22

KatkaManó,
akkor megy a nagy drukk a lombikhoz! Beszámolsz azért majd nekünk, mi a helyzet?
KatkaManó
2013-11-07 13:10:25

Képzeljétel el nekem is késik 2 napja, már elkezdtem reménykedni, mert csak a hátam fájt ami soha nem szokott. De kár volt...:(mert ma megjött.....
Olvastam Moha nálad is, hogy te is így jártál, pedig olyan szép volt a görbéd megint...
Én most adom fel a méricskélést, mert csak felmérgel, hogy szépen fent van a hőm és tessék még is....

Moha, szerintem vedd rá a párod a spermavizsgálatra, mert a hőd alapján a hormonaid szerintem simán rendben vannak. Én a helyedbe még egy IR vizsgálatra mennék el. Az nem fáj és nem is drága.
Ezek a pánikrohamok egyáltalán nem játék. Tuti, hogy lelki eredetűek...he ennyire szeretnéd azt a babát és ezek a vizsgálatok is tuti rendben vannak, akkor keressetek fel egy meddőségi intézetet és vágjatok bele az inszeminációba. AZ nem jár olyan nagy hormonkezeléssel mint a lombik.

Tényleg szurkolok neked és a többieknek is!

Mi következő hónapban kezdjük a lombikot...
bocsi ha hosszúra sikerültem.
Monika5
2013-11-07 12:50:30

Kira84,
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem ez spontán történt így, semilyen gyógyszert nem szedtem előtte. Azt nem tudom, hogy mennyire befolyásolja a gyógyszer, amit szedtél. Az én történetem csak azért írtam meg neked, hogy lehetséges a korai termékeny napok, akkor is, ha menstruálsz közben.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!