Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-07-27 13:37:52

Maryannr nagyon szuper h minden rendben van!!
Én még várom az ovut, teszt még negatív
Kira84
2019-07-27 12:04:21

Üdv mindenkinek.Én ma így állok.Napok óta mensi szerű görcseim vannak.de nem állandó
lullaby
2019-07-27 11:47:36

Miért van az, hogy a fele írásom nem menti el?

Tegnap vettem predictor early tesztet, eddig sose volt itthon. Ez állítólag 6 nappal a nem várt előtt megmutatja lakik e bent valaki. Nem merem megcsinálni. Holnap lenne esedékes a mensi. Tegnap éreztem, hogy görcsölgetek, de ma eddig semmi. Reggeli hőm 36.83
lullaby
2019-07-27 11:45:11

Andi! Én azt olvastam az inofoliccal kapcsolatban, hogy bekavarhat. Kell 3-4 hónap mire beállítja a ciklust. Akinek nagyon hosszú 35 és fölötti ciklusa volt annak rövidebb lett, akinek meg 28-29 annak kicsit kitolta. Nekem a nőgyógyász mondta ihatom nyugodtan. Olvastam, hogy meforal(merckformin) mellé is ajánlott fogyasztani. Az inozit még inkább segíti a sejtek inzulinérzékenységét. Iszogatom, csak sajnos elég feledékeny vagyok és összevissza
Milla880529
2019-07-27 07:36:03

Napokban dől el úgy érzem, hogy volt e ovu vagy lesz:
Jozsa85
2019-07-27 07:33:17

Maryanne!

Tegnap ugy ereztem a kitartas elfogyott..Aztan du. baratnoztem es elauldt a karomba a 2 honapos babaja.Nna...!! Osszeszedem magam es megyek tovabb az uton.Itt tartok.Bar 2×1 utro bekavarhat a hombe.
Maryanne
2019-07-27 07:08:39

Jozsa, köszönöm szépen, nem tűnök el, közben olvasgatlak benneteket, meg persze még vannak kritikus hetek előttem (korábban már volt 2 vetélésem), de remélem minden renden lesz. Szorítok nagyon neked, a következő sikerülni fog, sok türelmet és kitartást, én már csak tudom, hogy nagyon kell hozzá! :)
Maryanne
2019-07-27 07:05:20

Meliko, akkor neked még szerencséd volt :)

Mit ajánlotok terhesség alatt megfázásra ami nem gyógyszer. A férjem egész héten betegeskedett, itt prüszkölt, köhögött, na hát most már én is szépen elkaptam tőle. Gyógynövényes teákban mit lehet inni, gondolom kamilla jöhet, esetleg azon kívül? Szerintetek propolisz cseppet lehet használni, vagy inkább ne, mert hormonokra hatással van! Komolyan mondom, nem hiszem el, egész télen szinte egy tüsszentésem se volt, erre a nyár közepén a 35 fokban meg vagyunk fázva!
Jozsa85
2019-07-27 07:01:13

Maryanne!

Nagyon orulok hogy minden rendben.Sok sikert a tobbiakra is! Azert ne tunj el, jo lenne hallani rolatok. :)
Meliko78
2019-07-26 22:27:08

Én is vagy 3 gyógyszertárban voltam ahol nem volt ultrogestan de szerencsére a 4 dikbe találtam és a dokim ki írta a 12 hétre végig

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!