Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-07-28 11:05:27

Lullabby szoritok neked én is nagyon;) nálad is az a probléma h.rövid a luteálisod sajna nekem is, az enyém 10-11 napos az utóbbi időben. Ez sajnos az Ir következménye ahogy az endodoki mondta ha az rendeződik ez is visszaáll. Azert nem is kezeli ezt a sárgatestelégtelenséget mert nekem nem ez az alapvető problémám hanem következmény a kiváltó okot kell megszüntetni. Úgyhogy nekem is a beágyazódással van gondom lehet h.már számtalanszor megtermékenyültem csak nem tud beágyazódni. Erre végülis jó volt az ovuteszt használata h.lássam hogy rövid a luteálisom. A 13.vagy 14.napokon van ovulációm,és ehhez képest mindig 24 v.25.napos a ciklusom utána mindig megjön. Az lenne a megfelelő ha 27.v.28 napos lenne a ciklusom mint régen. Régen nem is volt gond a beágyazódással amikor teherbeestem.
De bízz benne Lullabby hogy ezúttal beágyazódik hátha most megfelelő hosszúságú lesz a ciklusod :) Én is azt várnám h.visszaálljon végre hátha ezzel a 2 szem merckkel végre minden helyreáll a normális kerékvágásba.még csak 1 hónapja szedem.
Maryanne szívből gratulálok örülök hogy minden rendben van :)
lullaby
2019-07-28 10:21:02

Köszönöm Lányok a drukkokat!! :))
Ma kellene megjönnie. A hőm 36.8 volt reggel. Tegnaphoz képest 3 századot esett. Remélem ez nem tragédia. Múlt hónapban mikor megjött 36.4et mértem reggel. Ha a naptárat nézem, akkor 12 napos a luteálisom, ami elég rövid, így necces, hogy beágyazódjon. Ezért arra gondoltam szerdán tesztelnék először ha addig nem jönne meg és a hőmet is tartanám :))

Én is Mindenkinek küldöm a pozitív energiát!
Jozsa85
2019-07-28 07:52:51

Milla!

Csinalj lh tesztet.Szerintem most lesz.Meg nem volt sztem
GőVica34
2019-07-28 07:10:45

Maryanne neked szívből gratulálok mégegyszer!:) :) :)
GőVica34
2019-07-28 07:10:07

Sziasztok.
Annyira szoritok mindenkinek.
Lullaby neked is hogy pozit tesztelj!
Jozsa mi október 26ra vagyunk kiirva, de szerintem tuti elöbb jön a kis pöcsösöm. Sokkal nagyobb a koránál. 27.hetet átléltük. Se alvás, se kényelmes mozgás, mindeenhol a pocakommal vannak elfoglalva hogy juuj mekkora, már biztis ninvs sok hátra, vagy hogy ikrek lesznek...
Milla880529
2019-07-28 07:00:44

Mai mérésem után a görbém alakulása.

Szerintetek volt ovum vagy még lesz?
Jozsa85
2019-07-28 06:53:22

Sziasztok!

Itt a menetrend szeru 2. ösztrogen hullamom. Olyan vagyok mint egy svajci ora.Visszaneztem a grafikonokat es mindegyiknel van itt egy kis leeses.

:D

Lillaby mikor tesztelsz?A kismamak irjak ki mikor jonnek a babak! Mar olyan sokan vagytok nem tudom fejben tartani! ;)
KittyCat
2019-07-27 19:47:50

Sziszi nagyon sajnálom. :(
Maryanne neked viszont szívből gratulálok még egyszer!!
Jozsa85
2019-07-27 14:18:15

Lullaby!

Sztem neked full pozi lesz a teszted.Nagyon szep a gorbed!
erikasz
2019-07-27 13:42:43

Én ma igy :(
Ebből ovu nem lesz !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!