Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lullaby ezek a tünetek amiket vársz max 6.hét után jelentkezhetnek. Nem törvényszerű hogy ilyen koran.
Nekem pl.semmi tünetem nem volt pont ezert teszteltem. Amugy a predictor az egyik legjobb teszt. Nekem sosem mutatott fals pozitivat. Ha nem voltam terhes mindig negativ volt. Viszont mindig jelezte ha sikerült, még ha elis ment sajnos. Most is azzal teszteltem legelőször mensi elött 1 nappal. Nyugodtan tesztelj, nagyon szép a görbéd!
lullaby
2019-07-29 10:42:50
Sziasztok! Ez a mai görbém. Csütörtök, péntek, szombat görcsölgettem. Tegnap csak egy picikét. Mensi még sehol. Pedig 30 napra állt be a ciklusom, szombaton kellett volna megjönnie. Mondjuk úgy csak 12 napos lett volna a luteálisom.
Predictor earlym van otthon, de állítólag sok fals pozitív eredményt ad, így azt inkább a tuti biztos után lőném el. De nagyon aggaszt, hogy nem érzem magam rosszul, nagyon fáradtnak, nem émelygek, nincs szagundorom. Akarom ezeket a tüneteket :(
Lion86
2019-07-29 10:20:10
Mistimi, nekem is a 13 és 35. ciklusnap között bármikor lehet ovum (ha egyáltalán van), de ha 2-3 naponta van együttlét, nem lehet mellélőni :) Én már nem is ovutesztelek régóta, a nyákot is csak akkor nézem, ha van hasszurka vagy a hőm stagnál egy ideje, vagy leesik. Arra törekszem, hogy 3 napnál több ne maradjon ki, így nincs min izgulni, akármikor is van az ovum. Most mondjuk szerintem nem volt április óta.
Kira84
2019-07-29 10:06:15
Üdv .Ovum az nem lesz,tegnap óta pitty pötty van.
beababa23
2019-07-29 08:46:38
Ez a beszėd Andi drága!3 ėv alatt,míg tervezgettük meg pròbálkoztunk ráment a fėl egėszsėgünk!Ha visszafordíthatnám az időt már az első ėv után ezt tennėm,mert így legalább ha fájt is,hogy termėszetes ùton nem lehetett,de megtudtuk,mihez tartsuk magunkat!Tudom,mindenki remėnykedik,hogy összejön spontán,anno így voltam ėn is,de egy csomò fölösleges ideg helyett amit mėg beszerezhettem volna,boldog vagyok,hogy belevágtunk ės ajánlom mindenkinek,aki túl sok ideje pròbálkozik már,hogy kėrjen segitsėget!!Nálatok Magyarországon sokkal könnyebb,mint nálunk Romániában,itt ugyanis mėg támogatást,vagy ingyenes próbálkozást mėg vėletlenül sem adnak!A meddő párok teljesen magukra vannak utalva,sajnos, itt minden saját zsebből megy!
mistimi
2019-07-28 20:42:06
Én úgy vagyok vele amúgy h mivel sajnos nem tankönyvi 28naposak a ciklusaim, ezért kb. Ovu környékén van h jobban izgulok mint a végén a ciklusnak, mert ugye ha ovu sincs...akkor esély sincs...és ha már van ovu akkor nem akarom h a rossz időzítésen múljon.
Bár az előző hónapokban minden nap voltunk együtt és sajna nem jött össze, hátha most ez az egy nap kihagyás lesz a nyerő...
Lion86
2019-07-28 15:28:57
Milla, úgy nézem még most lesz, de nehéz megmondani így, hogy nincs korábbi görbéd.
Lion86
2019-07-28 15:27:44
Mistimi, annyi idő kell a katonáknak, hogy életképesek legyenek. Nem jó, ha minden nap együtt vagytok ovu környékén. Egyébként is, ha rendben van a férfinál minden, 3-5 napig élnek a spermiumok.
Remélem senki nem haragszik meg, de nem értem mi ez a para, hogy hú, nem voltunk együtt agyba-főbe, biztos nem sikerült. Nekünk akkor sikerült, mikor csak egyszer voltunk együtt a "zöld zónában", általában ovu előtt 1-3 nappal.
mistimi
2019-07-28 12:23:16
Nekem mára pozitív lett az ovutesztem. Nálam ez tök érdekes nem fokozatosan erősödik hanem pozi nap előtt azinte teljesen negatív alig van 2. Csík aztán mára full pozitív.
Tegnap voltunk együtt, ma sajnos nem tudunk, csak holnap este. Szerintetek így lesz esély?
Jozsa85
2019-07-28 11:15:23
Hat en biztos nem birnam ki szerdaig.
Mondjuk nalam rogton kell progi potlas ahogy pozi teszt.Nekem mar 10. napon is volt pozim.Sok sikert!
Nekem pl.semmi tünetem nem volt pont ezert teszteltem. Amugy a predictor az egyik legjobb teszt. Nekem sosem mutatott fals pozitivat. Ha nem voltam terhes mindig negativ volt. Viszont mindig jelezte ha sikerült, még ha elis ment sajnos. Most is azzal teszteltem legelőször mensi elött 1 nappal. Nyugodtan tesztelj, nagyon szép a görbéd!