Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Genetikai ra a Péterfybe megyek oda tartozom lakcím szerint is
Meliko78
2019-07-29 17:13:43
Maryanne minden rendbe lesz ! Ma a doki irt ki még ultrot és az első gyógyszertárban volt is
Maryanne
2019-07-29 17:02:39
Egyébként nekem tegnap megint volt egy kis vérzésem, ma ez átment barnásba, remélem minden rendben van, mert nagyon megijedtem. Pénteken megyek a dokimhoz, alig várom, hogy megnyugtasson minden ok.
Maryanne
2019-07-29 17:01:01
Meliko, remek hír, csak így tovább! :)
Megkérdezhetem, hogy hova mész genetikai tesztre? Budapesten?
Én Győr mellett lakok, de az itteni ilyen egyetlen intézménynek (Kyncs) nincs jó visszhangja, sokan innen Győrből inkább Pestre mennek ezért.
Lullaby, nem kell feltétlen, hogy tüneted legyen, főleg ilyen korán. Nekem az egyetlen dolog ami feltűnt két nappal azelőtt, hogy teszteltem volna, az hogy a mellbimbóim kicsit sötétebbek lettek. :) tudtam, hogy ez így van terhesség alatt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, ezért el is hessegettem ezt a kósza gondolatot, hogy talán... aztán 2 nap múlva pozitív volt a teszt! :)
erikasz
2019-07-29 16:44:05
Én ma igy :(
Mi lesz ebből nem tudom !
Hogy volt e ovu azt sem ,már ebben a ciklusban 27 én is volt tojcsi ,már tegnap is és petefészek szurka is !
Hát reménykedek !
Milla880529 :Fél óra belefér !
Több nem , vagy hamarabb ,vagy később 30 perc !
Sajnos !
De már ovu közeleg ,nagyon leesett a hőd!
Kira :Kell egy idő a gyogyszereknek ....türelem !
Lion :Sajnálom ,hogy fáj a hasad és görcsölsz ,szerintem volt ovu !
Jozsa85
2019-07-29 16:41:23
Meliko!
Szuper hirek! Gratulalok!
Meliko78
2019-07-29 16:35:15
Sziasztok! Voltam dokinál minden rendbe van ügyesen mocorog
Milla880529
2019-07-29 15:35:32
Sziasztok,
Sajnos a következő 2 hétben reggel 5kor kell felkelnem, nem tudom az befolyásolta e ez ébredési hőmet. Tegnap voltunk együtt párommal.Nekünk az urológus azt tanácsolta,hogy 3 naponta legyünk együtt.
Vélemények?
KittyCat
2019-07-29 15:24:12
Meliko probalj meg nem idegeskedni, minden rendben lesz, es hamar itt lesz a 21. es biztosan jok lesznek az eredmenyek. :)
Mi 13.-àn megyünk a 18.heti genetikaira, mar nagyon varjuk.
Andi198729
2019-07-29 14:57:17
Ó hálistennek, Beababa, megnyugtattál, remélem, hogy nem lesz szükség, bőven elegendő lenne a 3 szuri, utálom a tűket :S Most délelőtt kissé letargiába estem, mert mesélték a kolléganők egymás között, hogy az egyik kolléga házaspárunknak megszületett a 2. babájuk egy gyönyörű kislány, annyira megfájdult a szívem. Van már egy kétéves kisfiuk, és most meg kislányuk született. Fáj a szívem, hogy mások milyen szerencsések, hogy épségben megszületik a gyermekük, sőt valakinek simán egymás után kettő is, mi meg miért kaptuk ezt, hogy a miénk meg meghalt?? Olyan igazságtalan az élet, a miénk is megérdemelte volna, hogy épségben világra jöjjön. Az a baj, hogy nem tudok kimászni a gödörből, mert az egész környezetemben (család, ismerősi kör, munkahely) vagy babák születnek, vagy terhesség van, én meg ettől egyre mélyebbre süllyedek. Kell is az a konzultáció, mert ahogy telik az idő, és egyre több a sikertelen hónap, annál jobban mélyebbre kerülök. És még ha rendbe is jön az IR, a sok felgyülemlett stressztől mér csak azért se fog sikerülni. Én nagyon bízom benne, hogy az IR nem lesz kizáró ok.