Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-07-29 14:37:03

Lullaby: Én szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy babát vársz. Gyönyörű emelkedés van a görbédben, hasonlít az én terhesgörbémhez. Nyugodtan tesztelj!
beababa23
2019-07-29 14:19:52

Andi,jól teszed,ha megnėzeted a párod is,vėgülis 1x kell megnėzetni,ha minden ok,ės nem egy horribilis összeg,mert 2 ėv alatt törtėnhetett bármi a kiskatonákkal is(Isten ments!!).Így legalább ez is tisztázva lesz!A hormonkezelėsről pedíg csak annyit,hogy lehet hogy nincs szüksėged stimulálásra,ez nem általános,a hormonvizsgálatok fogják eldönteni!Nekem pl nem kellett!Az egėsz eljárás alatt 3 db injekciót kellett beszednem,szóval ettől mėg ne tarts!:)
beababa23
2019-07-29 13:47:10

Lullaby nagyon szorítok,hogy pozitív eredmėnyt kapj!
Lion86
2019-07-29 12:20:12

Edit, fogalmam sincs, hogy állok. 29-36.cn-ig barnáztam, most 2 napja nagyon halvány rózsaszín, de hogy tényleg volt-e ovu... Legutóbb nem volt és akkor egy hét barnázás után végre megjött, de most nem. Nem tudom mi lesz ebből,pedig 2 napja úgy érzem szét akar szakadni a hasam alul meg görcsölgetek is.
Edit90
2019-07-29 12:03:20

Sziasztok!
Lullaby: Én is teljesen biztos vagyok benne, hogy a predictor a legjobb, és egyben legérzékenyebb teszt. Én már nagyon-nagyon sokat elhasználtam belőle. Amikor negatív, akkor teljesen hómező, egy halvány csík sem kecsegtet reménnyel. Amikor halvány csík van rajta, vagy időn túli halvány, mondjuk csak akkor jön ki a csík, ha már teljesen megszáradt, vagy van olyan, hogy a terhességi csík a tetején, és az alján szép rózsaszín, vastagabb pötty, a kettő között csak egy nagyon vékonyka vonal, ott már tuti elindult valami. Én szét is szoktam szedni a tesztet. Ha kiveszed a tesztcsíkot és megfordítod a hátulja matt, ott jobban látszik a nagyon halvány csík is. (tudom, tök gáz, hogy ilyeneket csinálok, de nekem így szétszedve volt, hogy a 9.dpo-on délután már látszódott valami)
Nekem a legelső jelek, hogy elindult valami: A cicikben nyilalgató fájdalom, és kitelnek, feszesebbek,mutatósabbak :) a hasamban húzódó, nagyon enyhe görcs szerű nyilalgató érzés, nehéz a hasam, és mintha nagyon jóllaktam volna feszül. A nyák megváltozik: a ciklus második felében krémes, nagyon kis mennyiség, de ha elindult valami, akkor ez a krémes átvált vizes-krémesbe és sokkal több a mennyisége. Majdnem olyan, mint ovu környékén,még nyújtható is. Ha nincs semmi,és meg fog jönni,akkor nekem csak vizes, nem nyújtható. Most a legutóbbi ciklusban használtam progit, na a magas progi szint is csinál tüneteket: Mell érzékenységet, és extrém haspuffadást. Én sokszor azt hallom, hogy a legelső tünetek a nagyon sokszor pisilés, az émelygés, és a fáradtság szoktak lenni, nekem ezek eddig sosem voltak.
Szerintem most később lehetett az ovud, mint a korábbi ciklusokban, még ma jársz csak a 13.dpo-n. Holnap után kellene megjönnie, ha átlagos luteális fázist veszek alapul. Ha holnap reggel nem esik le a hő, csináld meg a tesztet, akkor tuti pozitív lesz. Szurkolok :)
Lion: Hogy állsz mostanság?
Mi most vagyunk a 13.ciklusban, úgy, hogy eddig mindben figyeltem a testem jelzéseit, és ovuteszteltem. Volt, hogy ovu környékén csak 1 nap voltunk együtt, volt, hogy minden zöld napon. Ebből a sok halvány pozitív tesztből, amin túl vagyok arra következtetek, hogy egyáltalán nem számít, hogy az csak 1 alkalom volt, vagy 5 ovu környékén. Én most már ezen az aggódáson túl vagyok. Ha közeledik az ovu és legalább 1x megadtuk az esélyt, akkor a többi már nem "baby dancing" nálunk, ahogy a külföldi youtuberek nevezik :) Kitudja mennyi idő még, mire lesz babánk, nem lehet éveket úgy eltölteni, hogy a pár csak azért bújik össze, hogy abból baba legyen/lehet. Ez megöli a kapcsoltat szerintem.
Nálam most múlt el a mensi, várakozunk
Meliko78
2019-07-29 11:15:53

Sziasztok nekem mestruacio előtt 6 nappal lett pozi a Predktor és nem hazudot ! Ma megyek doki hoz meg nézni minden rendbe van-e odabent. Aug 21 ken megyek genetikai kombinált tesztre na az lesz még egy kemény időszak így is már 2 napja nem alszom az idegeségtol ,hogy minden rendbe van-e nekem semmi tűneteim nincs most sem csak a mellem faj holnap bele lépek a 10 dik hétbe
lullaby
2019-07-29 11:05:27

A melleim borzasztóan fájnak. Nem igazán tudok sokáig hason aludni. Holnap reggel megcsinálom a tesztet. Nagyon félek az eredménytől, hogy csalódni fogok. És csak a ciklusom borult fel valami miatt.
KittyCat
2019-07-29 11:01:44

Lullaby nekem semmilyne tunetem nem volt, amiket itt leirtal. :) Én is predicatorral teszteltem, es csak akkor volt pozi, amikor tényleg vot, csak elment, illetve most...:)
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz.
Andi198729
2019-07-29 10:55:42

Lullabby, tényleg szép a görbéd, szerintem is tesztelj nyugodtan, tuti pozi lenne :) Más tünetet esetleg nem érzel, pl. mellérzékenység? Nekem anno az volt, csak azt követően mertem tesztelni. Mostanában mindig onnan tudom, hogy tuti meg fog jönni, és nem sikerült, mert nem érzem a mellfeszülést, és bizsergést. Az nekem egy tuti jel volt.
Mikor voltatok együtt?
Andi198729
2019-07-29 10:50:35

Beababa, köszönöm szépen a megerősítést :) Most már nem halogatom tovább, én is úgy gondolom, ha egy párnak 1 év alatt nem sikerül spontán a terhesség, akkor segítség kell, mert ha minden rendben van, akkor azért 1 év alatt összejön a terhesség. Sőt, valakinek rögtön össze is jön, ahogy jó időben vannak együtt. Lehet, hogy nemcsak az IR-em a ludas a dologban, hanem a férjemmel is problémák vannak, ő még soha nem volt vizsgálaton, és 2 év alatt az ő spermái is romolhattak. Hát itt Magyarországon is fizetni kell, úgy tudom, de jobban az tudja, akinek volt benne része. Legalább egy gyerekünk legyen mert ha inszem vagy lombik jöhet szóba, akkor én több gyereket nem vállalok, mert a hormonkezelés megerőltető, és különben sem biztos, hogy az első sikerülni fog. Várom a menzeszt, mert nem sok esélyt látok rá, hogy a nyaralás alatti véletlen együttlétekből esetleg összejött. Mert most legutóbb se nem teszteltem, se nem hőmérőztem, csak együtt voltunk, amikor jólesett. Amúgy is elhatároztam előtte, hogy ez egy utolsó lehetőség spontán próbálkozáshoz, és ezt úgy akartam, hogy ne görcsöljünk rá, ne tervezett legyen, hát ha ez sem jött be, akkor tényleg nincs mit tenni, segítség kell. Tovább nem próbálkozunk spontán, nincs értelme.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!