Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos Mohával muszáj! Pedig csípem...csak az a nyamvadt negatív hullám...az nem kéne! :))))
Karolina01
2013-11-11 09:10:57
Lucifer73! Ez tetszik... : tarkón órdítsalak?? : o)))
Nagyon tetszik!!!! Csak keményen!!
mkinga
2013-11-11 09:00:57
Luciffer!! Adjal neki !! :p es a hormonsorodnak is :)))
luciffer73
2013-11-11 08:59:26
Moha!!!!!!!!!!!!
Ugye nem akarod, hogy odamenjek és tarkón ordítsalak????
Láss egy olyan képet, amikor ülsz a fa alatt bőgsz, mert egy baromi ronda kötött pulcsit kaptál hópelyhekkel, meg rénszarvassal....de lesz..od mert babát vársz! :)))))
A hormonosdit megejtem, lehetőleg még ebben a hónapban...aztán majd együtt röhögünk rajta, mert kiderül, hogy megindultam a kimax felé :DDDDDD
mkinga
2013-11-11 08:59:07
Moha!!! en mar vartam a pesszimizmusod :)) annyira aranyos vagy ilyenkor :))) es csak mosolygok ilyenkor , nyugi van majd ha januarban lessz pozi , ugyis csoda hisz decemberben lett ;).
Gianna, annyira nem veszes mondjuk...latszik a ket szakaszban a kulombseg, de ahogy meg lattuk itt is , mashol is, vannak olyan terhesgorbek , hogy csak ugy hullamoznak ;) szoval szerintem barmi lehet barmelyik gorbebol. :)
en inkabb csak a lutealis szakaszra koncentralok jobban, hogy szepen leesen a hom , majd jo magasra felmasszon :)
Karolina01
2013-11-11 08:47:33
Moha13!!
Csak pozitívan!!! : o)))
Moha13
2013-11-11 08:46:34
mkinga
Igen...a csodák hónapja...
És már látom magam, amint bőgök a fa alatt...hogy csak azt nem kaptam, amit a legjobban szeretnék...egy babát...
Most én tényleg ennyire pesszimista lennék?
Hát...vagy csak úgy elgondolkodtam, hogy az elmúlt 9 hónap sikertelensége után...tényleg csoda lenne ha...
És...kreálok másik képet...ülünk a fa alatt és eggyel többen vagyunk, mint ahányan majd a fotókon látszunk...ez szép lenne ám...:)
gianna
2013-11-11 08:45:28
mkinga!
Termeszetesen ugyanazzal a homerovel,azonos idoben,szajban ugyanannyi ideig.Ugy latod h nagy az ingadozas?
capri
2013-11-11 08:43:50
Luciffer, szerintem csináltass újra hormonsort, aztán majd azt jól kielemezzük. :-)
krisztibaba85
2013-11-11 08:35:40
Hát igen,ez a hőmérősdi tényleg csak arra jó igazából,hogy lásdd volt-e valóban ovulációd,azt ennyi...