Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos tuti, hogy meg fog jönni. Érzem öreg csontjaimban! :)))
De hogy komolyra fordítsam...szóval tegnap még beleéltem volna magam, mert felment a hőm...de mára le is esett, mint reggeli BUX index :D
A melleim egyenként vagy két tonnát nyomnak...ma reggel hason keltem...alig bírtam magamat feltornázni az ágyba...:))))
Minél hamarabb el kéne mennem a dokihoz kérni egy vérvételes beutalót...úgyhogy asszem meg is ejtem a héten a látogatást.
Moha...te meg ne tartsd magadba...ordíts, csapkodj vakdoss...ez a legjobb a düh és a pánikrohamok ellen. Minél többször spanolod fel magad és adod ki magadból, annál kevesebb lesz a rohamok száma...nálam legalábbis bejött. Se gyógyszert nem szedek, se dokihoz nem kell járnom a pánik miatt. :D ...csak ajánlani tudom...! :D
capri
2013-11-11 10:00:21
Archangel, ha arra gondolsz, hogy elmész vizsgálatra a dokihoz, és azt javasolja, meg kéne csinálni a hsg-t, akkor nem fogja ott azonnal megcsinálni. Mensi után pár nappal, de még ovu előtt szokták megcsinálni.
Archangel85
2013-11-11 09:56:18
Csajok csináltak már valakinek Hsg-t?
Sima röntgeneset. Azt ugye nem csinálják meg csak úgy pikk-pakk? Tehát lesz még időm felkészülni, ugye?
Moha13
2013-11-11 09:50:03
krisztibaba
Majd, ha átköltöztünk a házunkba...ott akár majd ordibálhatok is...panelben nem túl jó ötlet...:D
krisztibaba85
2013-11-11 09:39:16
Moha!
Szerezz be egy boxzsákot,kesztyűt,na azt ütheted,vághatod rúghatod is:-))))
Azt aztán bármikor püfölheted:-))))
Moha13
2013-11-11 09:24:29
mkinga
Hát, annyira azért nem állunk jól anyagilag, hogy csak úgy tördeljem a sok tányért...:D
Amúgy már pár hete olyan béna vagyok, hogy eltörtem 1 poharat, egy tányért, egy műanyag (!!!) tálat és elvágtam mind a két kezem hüvelykujját meg a bal tenyeremet...:D
Mindezt véletlenül...mi lenne, ha még direkt is csinálnám? Újra kéne venni az egész konyhát. Akkor meg már inkább gyűjtsük a pénzt babaholmira...:D
mkinga
2013-11-11 09:18:03
Moha ez teged megnyugtat, hat torj ossze par tanyert :). de komolyan , vagy ki az erdore es orditani jo nagyokat :D
capri
2013-11-11 09:17:35
Luciffer,
a hormonsort a ciklus 3. és 21. napján kéne megcsináltatni. Szóval ebben a ciklusban kérjél beutalót, aztán ha megjön (de nem fog!), akkor a következőben már tudsz menni vérvételre.
Moha13
2013-11-11 09:14:55
Amúgy...nem is vagyok negatív...csak objektív. :)
Moha13
2013-11-11 09:13:16
luciffer73
Gyere nyugodtan, legalább lenne kivel kiordibálni magamat...:D
Úgy hiányzik már valami jó kis tányércsapkodás meg ilyenek...biztos nem jönne elő 1 évig a pánikrohamom sem...:D
De hogy komolyra fordítsam...szóval tegnap még beleéltem volna magam, mert felment a hőm...de mára le is esett, mint reggeli BUX index :D
A melleim egyenként vagy két tonnát nyomnak...ma reggel hason keltem...alig bírtam magamat feltornázni az ágyba...:))))
Minél hamarabb el kéne mennem a dokihoz kérni egy vérvételes beutalót...úgyhogy asszem meg is ejtem a héten a látogatást.
Moha...te meg ne tartsd magadba...ordíts, csapkodj vakdoss...ez a legjobb a düh és a pánikrohamok ellen. Minél többször spanolod fel magad és adod ki magadból, annál kevesebb lesz a rohamok száma...nálam legalábbis bejött. Se gyógyszert nem szedek, se dokihoz nem kell járnom a pánik miatt. :D ...csak ajánlani tudom...! :D