Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok:-)
Szilvi tetszetős a görbéd:-)
Moha!
Jó hullámzol,de jó lesz az:-)))
Én ma így:-))
érdekes hogy ennyit mértem,de amúgy megfáztam ,bevan dugulva az orrom,be is jelöltem ,de nem kreált más hőt,de érzem hogy megfog jönni...
Szilvia1980
2013-11-11 06:50:47
Moha13: nem tudom, hogy miért, de nekem is ez a 2. hónap, hogy nagyon ugrál...
Moha13
2013-11-11 06:47:34
Dzsudzsa, Szilvia
Jól néznek ki a görbék. :)
Az enyém megint hullámos...és megint nem akar lemenni normálisan.
Szilvia1980
2013-11-11 06:40:22
Jó reggelt lányok:)
Én ma így.
Dzsudzsa
2013-11-11 06:19:14
Adry!
Én is várom, hogy betegye az ovut.
Ráadásul én ovu teszteltem, és a hőm alapján is totál egyértelmű. Amivel a rendszer nálam nem tud mit kezdeni még a ciklusom hossza. Az előző mensi 26 napra jött, és nálam ez a normális. A missed Ab utáni műtétet követően jött 33 napra. A rendszer még azzal számol. Nem állt át. Remélem nem is fog, mert nem lesz rá szükség :)))
LÁnyok! Szép! Bizakodó, nyugodt hetet Nektek!
Adry03
2013-11-10 19:36:52
Sziasztok !
Szerintem én + felfáztam. Csak azt tudnám, hogy hol.
Most igyekszem első körben gyógynövényekkel kúrálni magam. Hátha az is elég.
Az ovumat még valami miatt nem rakta be. Bár nem használok ovu tesztet, de tuti volt, mert nemrég voltam dokinál és látta, hogy lesz. Majd nemsokára kiderül.
krisztibaba85
2013-11-10 17:53:43
Archangel85!
Örülök hogy nem vagy elkeseredve:-) Ha már így alakult,azért mégis jó arra gondolni hogy egy újabb izgi hónap elé néz az ember:-)
Nálam semmi kül.Úgy tűnik megfáztam,olyan orrhangom van hogy borzalom:-) :-)
Tegnap vőlegényemmel bulizni voltunk,tök jó volt,jó volt kicsit iszogatni,ellazulni,nevetni...
El is felejtettem hőt mérni reggel,mondjuk örültem hogy egyáltalán magamhoz tértem reggel,ugyhogy a wc-n ülve mértem ami tudom egyáltalán nem jó,de rendszer,azok alapján kreált egy hőt,mert bejelöltem hogy előző este ittam meg másnapra is kihatása van bla,bla....
Nem bánnám ha elöbb megjönne a nemvárt,hamarabb indulhasssak neki köv. hónapnak.
Érdekes lenne ha most maradnék terhes,amikor megkért a házidoki hogy egy hónapig csak élvezzük sexet,mert kicsit magas a vérnyomásom,de mivel ovuláciom sincs megintcsak,nem hinném hogy terhes maradok,szóval jól elkaptam apát tegnap:-) :-) :-) :-) :-)
krisztibaba85
2013-11-10 17:35:38
Karolina01!Elhiszem hogy izgulsz:-)
Szorítok neked nagyon:-)
Archangel85
2013-11-10 17:34:27
Köszönöm Kriszti!! Nem vagyok elkeseredve! :) annak semmi értelme ;) majd ebben a hónapban! ;) telefonról vagyok nálad mi a helyzet??
Karolina01
2013-11-10 15:25:40
Persze, hogy a petefészkemre gondoltam. : o)))
Már azt sem tudom mit írok, már kezdek izgulni, hogy csütörtökön mi lesz. Aznapra nem várom...
Szilvi tetszetős a görbéd:-)
Moha!
Jó hullámzol,de jó lesz az:-)))
Én ma így:-))
érdekes hogy ennyit mértem,de amúgy megfáztam ,bevan dugulva az orrom,be is jelöltem ,de nem kreált más hőt,de érzem hogy megfog jönni...