Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2013-11-11 20:24:26

Sziasztok !

Én is olyan görbét produkálok ebben a hónapban, amilyet eddig még nem nagyon. Az én hőm is esett. Már 2-3 napja feszül az alhasam és folyton wc-re mehetnékem van. Szerintem felfáztam, de már nem tudom. Az hogy létezik, hogy az uh-n láttam 2 petesejtet is és itt + nem jelöli az ovut ? Pedig a hőn kívül minden stimmelt.
krisztibaba85
2013-11-11 19:39:21

Sziasztok:-)
Most tornáztam egy nagyon jót itthon,újra belelendülök hiányzik a mozgás...
Monika5,nagyon vigyázz magadra,és mnden jót kívánok,és izgatottan várjuk majd a beszámoloidat:-)
Napsugár! Igy van kapdd el az uradat,élvezzétek egymást,és ha 2-3 naponta együtt tudtok lenni,tuti össztejön az:-)

Kukac,hát egyenlőre úgy látszik,csak próbálkozik a szervezeted,az ovuval,szóval simán lehet még,és ha késöbb lesz ovud onnantól számítva 12-16 nap múva fog megjönni,van ilyen,és olyan is hogy egy-két ciklusban kimarad az ovuláció.

kukac
2013-11-11 15:56:34

Sziasztok Lányok!

Még csak ebben a ciklusban mérem a hőmet, de teljesen összezavarodtam. Mindig pontosak a ciklusaim, általában 28-31 naposak. Csak azért kezdtem el hőmérőzni, hogy megismerjem a testem, de arra nem számítottam, hogy lehet, hogy ovulációm sincsen :( A maximum 31 napos ciklusommal nagyon gáz, ha csak ezután lesz ovum... :(

Ti láttok benne valami bíztatót?
luciffer73
2013-11-11 15:43:44

...inkább kétszer, mint egyszer se?! :DDDDDDDDD
luciffer73
2013-11-11 15:42:57

Napsi ha rám hallgatsz, akkor rámászol az uradra és csináltok egy házi inszemet!
Holnap attól még le tudják venni a véred...a dokinak meg szólj inszem előtt, hogy mi újság van...:)))
Drukkolok bakker!!!!! :DDDDDDD
Meg minden babás maminak!!!!!!! Jelentkezzetek rendszeresen...tudni szeretném hogy gömbölyödtök!!!
...jajjjj basszus...fülig ér a szám! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
luciffer73
2013-11-11 15:36:50

Napsi ha rám hallgatsz, akkor rámászol az uradra és csináltok egy házi inszemet!
Holnap attól még le tudják venni a véred...a dokinak meg szólj inszem előtt, hogy mi újság van...:)))
Drukkolok bakker!!!!! :DDDDDDD
Meg minden babás maminak!!!!!!! Jelentkezzetek rendszeresen...tudni szeretném hogy gömbölyödtök!!!
...jajjjj basszus...fülig ér a szám! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
napsugar24
2013-11-11 15:19:37

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mint tudjátok ez a ciklus se sikerült, de elkezdődött egy új, aminek ma van a 2. napja.
Holnap kell mennem vérvételre, s megkezdik a stimulációt az inszemhez.
De ma megkaptam az újabb kis csomagomat, tesztek-és gondoltam heccből ellövök egy ovut-és láss csodát két erős csík van rajta-rögtön kaptam is magam, egy terhességi is-de az negatív.
Szóval lehet, hogy most van ovum, de nekem mindig a 17. nap körül szokott lenni vagy később-mi van most velem- egyszerűen nem értem. Nálunk a 8. naptól szokott beindulni a nagyon szeretgetés.
Volt már valaki így?
Archangel85
2013-11-11 15:10:10

Köszi mkinga, nem volt könnyű, de büszke vagyok arra, hogy saját erőmből tudtam talpra állni.:D
Monika5
2013-11-11 14:02:01

mkinga,
Nagyon köszönöm a jókívánságokat. :)Nagyon jó érzés, hogy idáig eljutottunk, de még a genetikai vizsgálatot nagyon várjuk. Annak az értékeivel biztos bejelentkezem majd. Olvasni tuti, hogy továbbra is foglak titeket és ha tudok majd valakinek segíteni a válaszommal, akkor írok is.:)
Tiszta szívemből kívánom mindenkinek, hogy minnél előbb kövessetek ezen az úton. Drukkolok mindenkinek.:)
mkinga
2013-11-11 13:38:53

Archangel, most olvastam el , hat nagyon szepen megfogalmaztad, nagyon tanulsagos :). Orulok , hogy atestel es mostmar jobban vagy es erosebb. Tenyleg sok "betegseg, erzes" , csak a fejunkben van es nekunk kell ezt iranyitani... Tanulsagos, nekem tetszett :) , amugy ez a szamolas nekem akkor is jot tesz amikor tudjatok elkeseredem es sirogorcskent orditozom ,ilyenkor kezdek szamolni, melyeket lelegezni es megnyugodni, hisz valjuk be valahol sajat magam sajnalom:) igy sajat magam kell talpra tennem es osszeszednem magam!
Anyukam mindig mondta es mondja " te vagy a sajat magad úra, segits magadon"...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!