Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Antika
2013-11-12 07:05:11

Moha13
Ez nem az első görbém, itt az előző is, csak most 29 napos volt a ciklusom kevesebb, mint szokott. Amúgy pcos-em van gyógyszer, diéta stb., remélem, hogy ez már javulás nálam, mert régen mindig 28 napos ciklusaim voltak, mint az időzített bomba. :)
Szóval itt a görbém.
krisztibaba85
2013-11-12 07:02:56

Szilvia,igéretes az a görbe,csak így tovább:-)))
krisztibaba85
2013-11-12 07:00:36

Jó reggelt mindenkinek:-)
Ildibaba!
Én bölcsődében dolgozom kisgyermeknevelőként,szóval elhiszem hogy jól elfáradtál:-)))DE ha már úgy látod hogy kedvesek a kollégák,és diákok,akkor reméljük tényleg ilyen marad késöbb is:-)))

Én ma így:-(
Gondolom nemsokára megjön, jönnek a szokásos pattanásaim is:-(
Ez a fránya nátha is...
Moha13
2013-11-12 06:52:34

JA, lemaradt...én ma estem egyet...végre közeledek az ilyenkor normális hőmhöz...:)
Moha13
2013-11-12 06:50:36

Jó reggelt!

Archangel85
Köszi a cikket, elolvastam és nagyon örülök, hogy sikerült.
Sajnos, nekem is olyan érzésem volt, az első (és szerencsére eddig utolsó) pánikrohamomnál, hogy akár meg is halhatok...:X
Én is utánaolvastam és a légzés a kulcsa mindennek. Nagyon fontos tudatosan lélegezni és nem elveszteni a fejünket.

Antika
Ez az első görbéd?
Ha abból indulunk ki, hogy az átlag ciklus 28 napos és általában középidőben van ovu, a 10. naptól el lehet kezdeni. Én legalábbis így szoktam, mert nekem legkorábban a 12. legkésőbb pedig a 16. napon volt eddig.
Persze van, akinek rögtön mensi után van ovuja és olyan is, akinek későn, a 18. nap körül.
Ez az első görbéből körülbelül látszani fog, de most akár ma is elkezdheted ha van sok teszed (vaterán olcsón hozzá lehet jutni kb. 40-50 Ft/db), és akkor tuti nem késed le.

Szilvia1980
2013-11-12 06:42:43

Jó reggelt csajok!

Ma így... nem akar feljebb menni:( kiváncsi vagyok mi lesz ebből?
Ildibaba81
2013-11-12 06:06:08

Jó reggelt, csajok!

Egészen felugrott a hőm, ez a ciklus úgy érzem nem pont olyan lesz, mint az előző...

Tegnap volt az első napom, alaposan elfáradtam, úgy érzem, bele kell ebbe még jönnöm.... :( Kell egy pár hét még.... :S

Összességében jó: a kollégák kedvesek, a gyerekek többnyire aranyosak - jó lesz ez! :)
Archangel85
2013-11-12 05:58:27

Csilka!
Addig kell számolni, míg az összes levegőt ki nem fújod. A lényege, hogy rvidebb belégzés, és minél hosszabban kilégzés. Ez a lényege. És igenis, be kell ismernie, hogy ő pánikbeteg. A felismerés, és változni akarás is skat segít. Ha van kérdés, írj nyugodtan. Tudom, milyen szörnyű dolog ez :(
csillka
2013-11-11 21:36:41

Archangel85

Gratulálok neked, hogy sikerült legyőznöd ezt a szörnyű betegséget! Édesanyám szenved ebben sajnos :( Elég szoros a viszonyunk, igy belelátok mit is jelent. Elmeséltem neki a történetedet. Milyen orvoshoz mentél, hogyan kezeltek, nem igazán tudjuk merre induljunk meg. Olvastam, hogy a tejzsírsav szintjének is köze lehet, azt mondta leghamarabb egy vérképet nézet. Jártunk akupunktúrára, természetgyógyászhoz. Orvosnál még nem. Ez a számolás nagyon biztató. Kilégzésnél addig számolsz amíg kifújod az összes levegőt, vagy konkrét számig?
Bármilyen információnak nagyon örülök. Köszönöm!
Antika
2013-11-11 20:56:52

Sziasztok lányok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogyan is kell használni az ovulációs tesztet és mikor kell elkezdeni.
Most itt tartok épp, ilyen a görbém.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!