Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Monika!!!
Huraaaa :D nagyon nagyon orulok nektek!!!!!! Tiszta szivembol azt kivanom , hogy konnyu babavarasod legyen, de azert meg irogathatsz nekunk ;) Minden jot nektek vigyazz nagyon magadra!!!
Archangel85
2013-11-11 13:12:26
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=6117
Ez az én történetem :(
Kicsit tartok a hsg-től de valahogy kibírom majd. hisz igen mi gyerekeket akarunk szülni, tehát muszáj ezeket kibírni :)
Mindent elmesélek majd feltétlenül. 21-én megyek az ultrahangra ;)
Monika5
2013-11-11 12:57:34
Sziasztok Lányok,
Először is köszönöm azoknak, akik válaszoltak az oltásos kérdésemre. Gondoltam megosztom veletek a mai vizsgálatom eredményét/fejleményeit. Tehát: Úgy néz ki minden rendben van.:) Ma az ultrahang szerint 10+6 járok. A pici kb. 4cm és nagyon izgett-mozgott a vizsgálat közben. :) Nagy méricskélés nem volt, mert kb. 2 hét múlva megyünk egy fizetős genetikai vizsgálatra (vérteszt és ultrahang is lesz), és ott fognak méricskélni, stb. A saját nőgyógyászomhoz pedig majd 4 hét múlva kell ismét mennem.
Az influenza elleni oltást egyértelműen javasolta a doktornő,pedig úgy vettem észre nem szokott mindent csak úgy támogatni. Pl. mi a legdrágább vérvizsgálatott választottuk ki a listából (azt gondolván az a legjobb), de mondta, hogy egy másik is elég, mert a másik vizsgálat egy része felesleges, mert másból is kiderülnek azok az értékek majd, ill. ha azzal baj van. Vagy például van egy másik fertőzés, amit esetleg elkaphat a kismama, de nem gyakori, ill. elég gyakori a már meglévő immunitás ellene,de az ellenőrzése fizetős. A lényeg, hogy azt sem ajánlotta, mert szerintem minimális az esélye a bajra. Egyszer pedig, amikor fertőzés gyanúval mentem hozzá, nem írt fel csak úgy gyógyszert, előbb tenyészetet kért, hogy ha kell célzottan kezelje (otthon szintén nem ezzel a jellemző szerintem) De az influenza elleni oltásra egyből rávágta, hogy jó dolognak tarja. Részleteket viszont a háziorvossal kell majd megbeszélnem, mert ő foglakozik ezzel. Szóval nagyjából ennyi. :)
Virgács,
sokat gondolok rád. Nagyon drukkolok neked holnap.
Szép napot mindnekinek!
mkinga
2013-11-11 12:19:28
Moha!!
Akkor irigykedj ram :p Francia o-ban gyonyoru napos ido van 15 fokkal, na de fuuuuj a szel kemenyen :p
Moha13
2013-11-11 12:07:29
luciffer73
Igen...:D
De most pánikszerűen elrohanok...eddig gyűjtöttem a lekierőt hozzá...hideg van, fúj nagyon a szél (utálom a szelet) és esik is valami szöszmösz...de muszáj mennem...:X
remélem, van valahol ennél szebb idő is.
luciffer73
2013-11-11 11:44:38
Moha...vagyis pánikszerűen elaludtál?! :DDDDDD
Bakker...tényleg nagyon rosszul hangzik ez a szájbefogós cucc! aggr...kkkh..m.mm
Hogy csak olvastam már attól fájt...mint egy tökönrúgás...reméljük nem ilyen lesz...
Archangel...nyugi...biztos nem lesz ilyen szar...de akárhogy is lesz számolj be róla légyszi. Nagyon kiváncsi vagyok!
capri
2013-11-11 11:33:25
Archangel,
nekem még nem volt hsg-m (bár valószínűleg nekem is ez lesz a következő lépés, párom után). A legtöbben azt írták, hogy teljesen elviselhető volt. Az kellemetlen, amikor a méhszájat megfogják (elég szörnyen hangzik, de állítólag csak néhány másodperces fájdalom), illetve utána erősebb menstruációs görcshöz hasonlít az érzés. Akkor fájdalmasabb a beavatkozás, ha van elzáródás. De mondom, ez nem saját tapasztalat, csak amit olvastam. A szülés biztos fájdalmasabb, úgyhogy ki kell bírni. :-)
Moha13
2013-11-11 11:21:39
Archangel85
Ja, a cikket természetesen szívesen elolvasnám.
Egyébkén olvasgattam már a témában, mert akkor nagyon megijedtem, és tudom, hogy az a legfontosabb, hogy nyugodtan lélegezzünk amikor úgy érezzük, hogy jönne...pár napja éreztem, megint este, lefekvés után, ahogy a múltkor is...és nagyon igyekeztem nyugodtnak maradni, szépen lélegeztem és így nem fejlődött ki...elalusztam. :)
Moha13
2013-11-11 11:19:14
Archangel85
Köszi, aranyos vagy. Én nem vagyok pánikbeteg, csak volt egy pánikrohamom aznap este amikor ezelőtt megjött. Remélem, többet nem fordul elő.
Archangel85
2013-11-11 11:14:46
Moha! én is pánikbeteg 'voltam'. Van erről egy cikkem is a neten. Linkeljem Neked?
Capri, akkor most tuti nem fogja, mert ciklus közepén megyek uh-ra. Csak rajta van a papíron, hogy menzesz után hsg. Kicsit félek tőle. Nagyon gáz?
Huraaaa :D nagyon nagyon orulok nektek!!!!!! Tiszta szivembol azt kivanom , hogy konnyu babavarasod legyen, de azert meg irogathatsz nekunk ;) Minden jot nektek vigyazz nagyon magadra!!!