Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mamma
2013-11-22 18:26:29
 
krisztibaba

rajtam is van 5-8 kg plussz (szerintem a gravida miatt)te régen is sportoltál?? mert én nem erről voltam, vagyok híres sajnos:(( mostanában gondolkodtam hogy fogynom kéne kicsit de aztán arra jutottam hogy a babára készülést meg a fogyókúrázást nem tudom összekapcsolni vagy ez csak egy kifogás saját magamnak hogy ne kezdjek el mozogni??
??
krisztibaba85
2013-11-22 18:21:16
 
Mamma amúgy fantörpikusan gyönyörűséges a görbéd:-) :-) :-)
Monika5
2013-11-22 18:15:13
 
luciffer73,
Igen vannak érdekes kérdések/emberek. Nekem az esküvői fotóm alá írt ki egy ismerősöm olyat 3 éve, hogy lassan jöhet a gyerek is... Vicces volt, hogy alig tartjuk a kapcsolatot, de ezt érezte legfontosabbnak hozzáfűzni... Aztán neki megszületett a 2. gyermeke, írtam neki gratulációt,erre ott is azzal jött, hogy ő már azt várja nekem mikor gratulálhat... Később rámírt privátban, ahol arról papolt, hogy sokan a karrier miatt nem vállalnak gyereket (ő viszonylag fiatalon szült),stb. és finoman "érdeklődött", hogy nekünk mikor lesz... :D Mondtam neki, hogy bizonyos körülményeket megszeretnénk teremteni előbb (nem a full gazdagságra gondoltam)..erre ő egyből erre asszociált és jött a "fejmosás". Én meg közöltem, hogy nem rég jöttünk ki Németországba és még megakarjuk várni, mi lesz a férjem későbbi szerződésével, megakarjuk szokni a környezetet, és mivel a család messze van így csak magunkra számíthatunk,stb. Ezek után visszavett, de azóta is néha elgondolkodom, hogy ő bele sem gondolt abba, hogy esteleg orvosi oka van, vagy bármi, amit nem akar az ember kiteregetni (jó nekem nem volt, de lehetett volna)...

krisztibaba85
2013-11-22 18:14:29
 
Mamma,én is gondolkodtam ezen hogy még a páromnak se mondanám el,nehogy aztán ha történik valami akkor meg szomorúnal lássam,nem tudnám nézni ahogy szomorkodik szegénykém,na de ezt elis hessegetem,nem fog ilyen történni csak csupa jó:-) :-) :-)

Én amúgy tényleg most edzettem Mamma:-) :-) :-) Van rajtam pár kilo sülyfelesleg(5kg),amit ha leadok,állítólag már az is helyrehozhatja a peteérést,ovulációt stb....Úgyhogy nagyon reménykedem,persze amúgy is jól esik a mozgás.

Valaki hallott az Arwen tornáról?Tapasztalatok?
Mamma
2013-11-22 17:52:02
 
sziasztok

a tegnapi napom kimaradt olyan migrénem volt reggeltől estig pontosabban már az előző estétől kezdődött inkább ne is beszéljünk róla pláne gyógyszer nélkül:(( de mára túléltem és már több mint fél órája itt ülök a gép előtt és olvasom a görbe ötven árnyalatát :DD nem vagytok semmik:))
Csillka nekem műtét után (11 héten nem volt szívhang) 35. napra jött meg először, a dokim azt ajánlotta hogy 2 ciklust várjunk aztán nyeregbe:))) de a spontán vetélés biztos más ott nem hiszem hogy várni kell. nagyon drukkolok neked:)
juiki82 én sem mondtam el senkinek még az anyunak sőt tesómnak sem (bár nálunk tesót várjuk jó ideje)
ha sikerülne pozitívat tesztelnem azt sem fogom elmondani (egy jó ideig), ha megtudnám állni a páromnak sem mondanám el:))) hogy ha valami később balul sül ne legyen az egész családom oda...
Napsugár gratula a jó hírhez sok sikert nektek:)))
mindenkinek szép, sportos estét:)))
luciffer73
2013-11-22 15:34:03
 
hm...akkor én emlékszem rosszul...bár megesküdtem volna, hogy én ezt valahol olvastam :S
capri
2013-11-22 15:28:57
 
Luciffer, Moha,
én is onnan rendeltem az ovuteszteket, ahonnan Ti. Most megnéztem a küldött papírt, azt írja a pozitív LH-csúcsra: A petesejt kilökődése (ovuláció) 24-36 órán belül várható. :-)
Tűzök vissza takarítani. :-)
luciffer73
2013-11-22 15:26:48
 
Nézelődtem a neten...ezt találtam...lehet, hogy ti már olvastátok is, de nekem még újdonság volt.
itt a link
http://antalvali.com/hormonok_harca_hormonalis_problemaink_okai

ui: fura a hasam...reggel óta :/
luciffer73
2013-11-22 15:05:38
 
Capri...a bizalmasom azóta már nem az.
Még köszönnöm is nehezemre esik neki...
Ő nagyobbat bukott ezzel, mint én, azt gondolom. Azt hitte, hogy ha a főnöknek erről beszámol, akkor ez majd valami olyat fog számára jelenteni, hogy a bizalmasa lehet...de nem lett, hiszen az infó közlése óta eltelt 1 év. És bár sajnálom, hogy ez idő alatt még nem jött össze, de a főnök nem mer megkérdezni...én nem mondom, tehát olyan, mintha az egészet a kollega csak kitalálta volna azért, hogy kitúrjon a kinevezésből...én jól jöttem ki belőle, ő meg azóta is leszegett fejjel járkál :DDDD
luciffer73
2013-11-22 15:01:39
 
Moni ezzel a megbántós kérdéssel teljesen egyetértek veled. Valóban nem lehet tudni...ráadásul én még azt is parasztságnak tartom, mikor az ember lánya férjhez megy, és legkésőbb két nap múlva már a gyerekről érdeklődnek.
Erre most hirtelen tudnék olyat írni, hogy azonnal kivágnának a fórumból. Átéltem, és iszonyatosan idegesített. Miért kötelező rögtön gyerektártásba kezdeni csak azért, mert meg volt az esküvő. Ráadásul gyereket lehet úgy is csinálni, hogy nem volt meg...nnna szóval.
Capri egyltalán nem baj, hogy ellentmondasz....és ezért nem is kell elnézést kérni. Mindenki tudja, hogy ez egy vélemény...ezzel egyet lehet érteni, vagy nem. :)))
Moha eszembe jutott, hogy utóljára az lh teszthez küldött papírt olvastam...lehet, hogy azon láttam ezt az ovus dolgot. Nézd meg, ha még meg van neked....lehet, hogy én emlékszem rosszul. Otthon én is megnézem....
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!