Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-11-22 14:22:51
 
Moha13,
Tapasztaltam én is, csak a saját bejegyzésem látom utolsónak.

jniki82,
Szerintem is ez magánügy és Mohával értek egyett. Mi például még nem mondtuk el a babavárás hírét sem (12. hétben vagyok). Sőt azt tervezzük majd csak a 20. hét környékén fogjuk a családdal és a barátainkkal megosztani(külföldön élünk, így könnyű megoldani). Szeretnénk megvárni a genetikai vizsgálatok eredményét is... Az itteni barátainknak, ismerőseinknek meg majd akkor, ha látszik a pocak. Egyébként én elég tapintatlan kérdésnek gondolom, ezért sosem kérdezem másoktol, hogy "mikor jön a baba"... Sosem lehet tudni mi a helyzet és kit bántunk meg...

capri
2013-11-22 14:16:37
 
Sziasztok újra, most már itthonról!
Gyorsan válaszolok, aztán irány takarítani! :-)

Dzsudzsa, ja, így már értem. Csak mindig olyan korán írtál már, ma meg semmi. Sajnálom, hogy lefelé tart a hőd... :-( Megmondom őszintén, én ilyenkor már a köv. ciklust várom, de azért drukkolok, hogy Neked kitolódjon még úgy egy évre. :-)

Jniki, amiatt ne aggódjál, hogy "letagadod, és azért nem akar jönni"! Az elmúlt hónapokban én is többször megkaptam ezt a kérdést (legutóbb szerdán a fodrásztól), én általában nem tagadom le. Legalábbis ha úgy teszik fel a kérdést, hogy "és szeretnétek babát?" Igen, szeretnénk. Ezután már nem nagyon szoktak tovább erőlködni. :-) Ha meg esetleg olyan kérdés lenne, hogy mikor jön a gyerek, akkor azt mondom, hogy majd meglátjuk.

Moha, én megint csak ellentmondok. :-) Szerintem megvolt az ovud 15. (legeslegkésőbb 16.) napon. A hasfájás, -feszítés lehet ovu után, a folyadék, ami kiszabadul, irritálja a nyálkahártyát (?), és az kellemetlen lehet. Nem biztos, hogy teljesen jól írtam le, de valami ilyesmi rémlik, hogy ezt olvastam.
Remélem, nem baj, hogy én ma sokaknak ellentmondok, de szerintem azért vagyunk itt, hogy elmondjuk a véleményünket (mert az enyém is csak egy vélemény, és nem tudományos tétel :-) ).
A reményhozós dolgot én is látom, fura...

Luciffer, a bunkó mindenit a "bizalmasodnak"! :-(

Na, egyelőre ennyi, pusszantás mindenkinek! :-)
Moha13
2013-11-22 14:03:21
 
...ja és persze ha azt mondja az ember lánya, hogy "majd jön ha ar", jó táptalajt adunk annak, hogy ezután minden találkozáskor elhangozzon a kérdés, "na, jön már???" :D
Moha13
2013-11-22 14:01:59
 
még az jutott eszembe az előzőekhez, hogy ha azt mondom, hogy "jön, ha jönni akar" ezzel elárulom, hogy nem védekezünk, ezért múlhat csak rajta, mikor jön. De az, hogy védekezünk vagy sem, ez is annyira magánügy, hogy...szóval nekem ez is tabutéma mindenféle nem közeli rokon és munkatárs előtt.
krisztibaba85
2013-11-22 14:00:45
 
Dzsudzsa egyetértek veled:-)))
Én attól is kiakadok amikor olvasom,hogy"ma is egy nappal közelebb kerültél ahhoz hogy babás legyél,hát tudod,én erről azt gondolom "ja köszi,és ugyan melyik év napján leszek közel hozzá:-))))!!!!Főleg amikor még ovulálni sem sikerül:-((
Moha13
2013-11-22 13:59:57
 
luciffer73
Köszi, utánaolvasok én is, mert ez akkor tényleg érdekes...
Én eddig mindig azt olvastam, hogy a pozi ovuteszt után 12-48 órán belül várható. Van, ahol 12-36-ot írnak és van, ahol 24-48-at...ezért gondoltam,hogy akkor 12-48, de a 72 azért már sok lenne. Ezek szerint mégsem sok. Köszi az infót. :)

jnkiki kérdését illetően az általad írt "majd jön, amikor jönni akar" dolog nálam azért nem játszik, mert ezzel gyakorlatilag elmondom, hogy rajta vagyunk a dolgon. Mert ilyen válaszra simán jöhet a következő kérdés, hogy "szóval akkor már akarjátok?"...és ezt el szeretném kerülni. :)
Moha13
2013-11-22 13:55:17
 
jniki82
Nem zakkantál meg...:)
Én nem mondtam és nem jelntettem be senkinek, ez magánügy...mert mi más lenne magánügy, ha ez nem az???!!
Senkinek semmi köze hozzá.
Nálunk csak anyukám tudja meg a nővérem...de anyukám is csak azért, mert egyszer épp nála voltam, amikor megjött és kiborultam...tesóm meg már olyan régen nyaggat a dologgal, meg általában vele beszélem meg az ilyen női dolgokat. :)
Ha kérdezik, akkor nyugodtan mondd, hogy majd amikor aktuális lesz, szólni fogsz, ne izguljanak ennyire, nem maradnak le semmiről. :)

Ami meg az utolsó aggodalmadat illet, szerintem hülyeség, mert gondolj bele, ez nagyon régi babona, hogy a 3. hónapig az asszonyok senkinek sem mondták, hogy mi van, majd csak amikor már látszott a pocak és rákérdeztek, akkor megmondták, hogy igen, jól látják...szerintem ez így van jól.
Gondolj bele, milyen rossz amikor valaki szétkürtöli, hogy babás, aztán történik valami és akkor nem elég a saját magad fájdalma, nem elég egyedül túlélni a dolgot (na, jó...ketten a pároddal) még mindenkinek magyarázkodni is, hogy hová lett, amikor nagy boldogan nekedállnak, hogy na, hogy vagytok...:X
Szóval én abszolút a titokbantartás híve vagyok, ez egy igazán bensőséges dolog, ez az időszak csakis hármótoké...mindenki más majd akkor foglalkozzon vele, miután kibújt. Addig magánügy. :)
luciffer73
2013-11-22 13:52:17
 
Kezdem veled Moha...lehetséges, mert tegnap olvastam, hogy a pozi lh teszt után 36-72 órára van tüszőrepedés...tehát elképzelhető.
Nekem is pöffedeg a belem, és mint ahogy már írtam reggel, dobog a szivem benne...éreztetek már hasonló baromságot?
Jniki...ne tagadd le. Ha valaki megkérdezi, akkor a válasz lehet az, hogy ha jönni akar, majd jön. Ennyi....
Ezen felesleges turbózni magad...én egyébként egy-két bizalmasomnak elmeséltem....
Az egyik hátbadöfött...ugrott az előléptetés...de leszarom...mivel ezt még tavaly köpte el a főnöknek és azóta eltelt 1 év, gondolhatja azt is a főnök, hogy kamuzott...és ezért ő jön ki rosszabbul :)))))
jniki82
2013-11-22 13:50:01
 
Moha,
igen én is tapasztaltam a reményhozós dolgot!
Moha13
2013-11-22 13:47:00
 
Észrevettétek, hogy a reményhozónál azt írja ki, hogy tegnap született egy hozzászólás Bea akárhány nikknévvel, de ha rákattintunk a fórumra magára, nincs ott, csak a korábbiak.

JA és...
...szerintetek lehet olyan, hogy csak tegnap volt ovum a korábbai emelkedés ellenére? Mert sem a pozi ovuteszt napján(14. nap) sem az utána következő negatív napon nem éreztem semmit, de a hőm megemelkedett szépen, viszont tegnap olyan puffadt volt a hasam és olyan "érzem a hasam" érzésem volt...tudjátok, olyan érzékeny volt, néha fájdogált itt-ott, és ma is érzem, hogy olyan furi. Lehetséges, hogy a pozi ovuteszt utáni 3. napon van csak ovu? Ez ellentmondana minden eddig olvasottnak...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!