Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-08-01 08:52:35

Lion remek hír, szorítok, hogy minden rendben legyen! :) A hődből szerintem ne ítélj, mert elég ingadozónak tűnik. De progit szerezz mindenképp.

Én most jól vagyok, vasárnap óta nem volt vérzésem, csak utána 2 napig barnás, de hát az a vérzés utóhatása, ahogy még kiürült. Alig várom, hogy holnap mehessek a dokimhoz, hogy megnyugodjak, lássam és halljam, hogy tényleg ott van. Tudom, az idegeskedés nem tesz jót, de az előző két terhességemnél mindkét esetben még az elején elment a pici, az egyiknél spontán vetélés a 6-7. hét környékén, míg a másiknál volt szívhang, aztán utána valamikor a 6 és a 9. hét között elhalt, de nem vált le, semmi vérzésem nem volt, teltek a hetek a legnagyobb boldogságban, azzal a tudattal, hogy ott fejlődik bennem.... aztán jött a nagy kopp!!! Ezért izgulok most is, hogy ne ismétlődjön ez meg...
Egyébként még arra gondoltam, hogy a vasárnapi vérzés a gyógyszerváltás is okozhatta, mert előző napig Utrogestant és Lenzetto sprayt használtam, de ugye pénteken már nem tudta a doki felírni az Utrot, mert hogy hiánycikk, így helyette Crinone gél-Duphaston-Lenzetto kombinációt kaptam, amit vasárnap kezdtem, így hirtelen kimaradt a reggeli 4 db Utro, helyette csak 1 db Duphaston reggel (aztán még 2x) plusz a spray, mert a Crinonet csak este kell adni, szóval olyan mintha hirtelen progi megvonás történt volna.
Lion86
2019-08-01 08:14:59

Köszönöm Nashua, nagyon kedves vagy :) Délután megnézem, hogy van-e már a dokim, hétfőn és csütörtökön szokott, de hétfőn még szabin volt.

Neked is köszönöm Andi :)

Hát képzeljétek, arra számítottam, hogy eltűnik vagy erősödik a csíkocska, erre ugyanolyan 3 napja :/ A hőm sem biztató.
mistimi
2019-08-01 08:14:52

Nem tudom miért nem húzza be a rendszer az ovut pedig beírtam a pozitív ovutesztet is.
Jozsa: ne aggódj ez azép hő, nekem Grétivel összesen egyszer volt 37,1 az ovu után mindig 37 vagy 39,9 és sikerült. Volt olyan ciklus amikor meg 37,2 is aztán mégsem...
Lion: teszeltél ma reggel?
Andi198729
2019-08-01 07:27:40

Lion, nyugodj meg, pozi lesz az a teszt :) Jól teszed hogy elmész a házidokihoz, mától már tudod is szedni a progit, és minden rendben lesz ;-)
Józsa, ne aggódj, ez még nem nagy leesés, a hőd még mindig magas :)
Jozsa85
2019-08-01 05:34:43

Ez bukta lesz.
Nashua34
2019-07-31 22:39:16

Lion, nem nagy segítség, de van 8 szem 100mg-os utrogestan-om, az első 12 hétben kellett szednem. Ha nem kapsz semmit szívesen elpostázom, írtátok, hogy hiánycikk is, plusz jön a hétvége... Talán még oda is érne péntekig. :)
Lion86
2019-07-31 21:26:34

Köszönöm Andi. De nagyon félek, hogy holnap már nem lesz pozi a teszt. Ha mégis, akkor elmegyek a házidokimhoz.
Andi198729
2019-07-31 21:22:41

Köszönöm szépen Meliko :) aranyos vagy;) neked mikor lenne jó? Én az 5.kerületben dolgozom Nádor utcában a Cégbíróságon. Délután 3 óráig dolgozom. Holnap és holnapután munka után szabad vagyok de ha nem jó neked jövő hétre egyeztethetünk ;) hogy ne kelljen neked se sokat utazgatni megbeszélünk egy "köztes helyet" ami mindkettőnknek jó és szívesen beszélgetnék is veled :) aki pesti azt is szivesen megismerném :) úgy érzem mindannyian közel álltok hozzám és barátaimnak tekintek mindenkit :)
Meliko78
2019-07-31 19:37:55

Andi meg téged sem felejtettelek el csak majd mond hogy hol mikor tudunk talizni
Meliko78
2019-07-31 19:34:01

Lányok nekem van felesleges progi receptem szívesen át adom akinek szüksége van ra én Budapesten lakom

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!