Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-07-31 14:02:15

Még nem olvastalak végig benneteket ,készítem a lányom, megy Svédországba a húgoméknál 2 hétre .
Én igy állok ma :)

Lion86
2019-07-31 13:51:15

Nashua, köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Hogy szalad az idő, már túl vagy a felén. Örülök, hogy minden rendben.

Edit, de jó, hogy kaptál időpontot a dokihoz. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd. Remélem ő lesz a megoldás a babához.

Mistimi, nagyon szép ugrás :)

Milla, eddig nagyon biztató, ha holnap még feljebb megy, biztosra vehető az ovu :)

Andi, Málna, én is így voltam minden vetélés után. Sírni tudtam volna, ha megláttam egy terhes vagy babakocsis nőt. Sokszor dühös, irigy vagy szomorú voltam. Tegnap is összefutottam egy várandós ismerősömmel és úgy irigyeltem...

Jozsa, nagyon jól teszed, hogy elmész. Remélem nálad nincs IR, de legalább megbizonyoshatsz most. Ha mégis, akkor meg talán ez az oka a sikertelenségnek.

Erikasz, mi a helyzet nálad?
Andi198729
2019-07-31 13:42:53

Józsa, jól teszed, hogy megcsináltatod, mert így legalább ez kizárható Jobb ezt tisztázni még a következő inszem előtt, mert sokan esnek abba a hibába, hogy már a sokadik sikertelen inszemen, vagy lombikon vannak túl, mire eszükbe jut hogy meg kellene nézetni az IR-t. Haladtok szépen előre, most kivizsgáltatod ezt, és majd ezután derül ki hogy hogyan tovább, ha fennállna IR, akkor sztem várni kell az inszemmel, mert kezelni kell. De adja Isten, hogy ne álljon fenn IR.
Jozsa85
2019-07-31 11:39:21

Nna Lanyok!
Bejelentkeztem IR vizsire 10. -en megyek.(3pontos inzulinos)
Sztem kihagyom az aug.i inszemet, es szeptemberben megyek a kovetkezore.Pont ugy jon ki hogy szept.1-en mehetek is kezdeni.Addigra viszem a papirt az IR-rol.Megint kicsit jobban erzem magam.Ilyenkor haladok vmerre..
Milla880529
2019-07-31 11:38:21

Jelenleg a görbém állása:
mistimi
2019-07-31 09:49:14

Sziasztok! Nekem szépen felment a szokásos 37re a hőm...most jön a két hét várakozás...
Többiek?
Andi198729
2019-07-31 08:55:34

Málna, teljesen megértelek, én is átélem már ezt 2 éve, ha terhes nőt látok, könnybe lábad a szemem, mert nekem is úgy gömbölyödött a pocakom. Ez teljesen természetes reakció ilyenkor. Tudom milyen nehéz most, de csak előre tekints, hamar eltelik az a 3 hónap, és újból próbálkozhattok :)
GőVica34
2019-07-31 07:41:13

Edit, igen minden reggel egy felet kell szednem éhgyomorra. 5.890volt emiatt kaptam. Most mikor voltam vissza kb.2hete akkor már csak 2.270volt.Szednem ke végig, meg még mennem kell vérvételre is, meg szülés után is majd.
Jozsa85
2019-07-31 05:36:46

Szia Edit!

4-5 tizedet szikott felmenni ovu utan a hom.
Málna27
2019-07-30 20:28:55

Edit: Megértelek! Ugyanúgy tudnám jellemezni a napjaimat, mint a tiéd. Egyik pillanatban pozitív vagyok és előre tekintek a másik pillanatban kiborulok és magamba zuhanok (sajnos a műtét óta ebből van több). Valahányszor meglátok egy várandós nőt, elsírom magam. (Ne haragudjatok, a fb csoportból is eltűntem.) De tudom, hogy idővel jobban leszek és sokat segít, hogy titeket olvaslak! :) Egyrészt könnyebb úgy, hogy tudom, nem vagyok ezzel a problémával egyedül, másrészt erőt adnak a bejelentkező kismamik :) Tényleg nagyon várom, hogy újra mérhessek és próbálkozhassunk.
Szuper, hogy mész dokihoz! Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!