Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit ez szuper szépen haladtok előre :) meglásd minden rendben lesz és majd segit h.mihamarabb babátok legyen ;) igy nem kell várnod szeptemberig hamarabb megnyugszol és hamarabb kapsz segítséget ;)
Andi198729
2019-07-30 20:25:29
Málna köszönöm a biztatást én is bízom benne h.belevághatunk;) örülök hogy jelentkeztél megértem hogy nem könnyű túllépni. Egy babát elveszíteni mindig fájdalmas akár az elején akár a végén. De csak előre tekints, most is teherbeestél sztem következőre is teherbe fogsz és meg is fog maradni.:)
Nashua először is szívből örülök hogy minden rendben van veled és pici fiaddal;) Köszönöm neked a jó szavakat bátorítást nem vettem okoskodásnak sokkal inkább jótanácsnak :) kimondtad helyettem amit én sokszor magamnak sem merek:félek a félelmeim irányítanak ez is hátráltat szerintem. Eddig azért nem léptem mert egyrészt úgy voltam vele h.Ir miatt fölöslegesen mennénk (de utánaolvastam ez nem igy van kezelt Ir-rel lehet inszemezni és lombikozni akkor kell várni ha pont akkor derül ki mert először kezelni kell) másrészt meg reménykedtem hogy hátha spontán. De ez nem mehet igy h.hónapról hónapra reménykedem aztán mindig megjön és lelkileg összezuhanok. Mert ez egy ördögi kör sokaknak azért mennek el évek mert próbálkoznak h.na majd a következő hónap.
Lullabby sztem se foglalkozz a negativ dolgokkal h.ez lehet v.az lehet csak a jóra koncentrálj és a kis csodádra aki megfogant nem akadalyozta sem az Ir sem a pajzsmirigy. A metet a 12.hétig kötelezően szedni kell az tuti utana le kell épiteni nekem ezt mondta a doki de majd konzultálsz a dokiddal es mindent elmond de addig se hagyd abba mig nem jutsz el a dokidhoz.
Edit90
2019-07-30 20:15:58
Lullaby: szívből gratulálok. Vigyázz magatokra,ès ne gondolj semmi rosszat,csak pozitívan. Szedd a terhesvitamint, magnéziumot ha szüksèged,meg amit eddig szedtèl,ès minden rendben lesz:)
Józsa: mindenkèpp csináltass egy cukorterhelèst,ha mèg sosem volt,ès egy lehetséges probléma kizárható. Neked mennyire szokott felmenni a hő a luteálisban? Mennyivel emeli meg a progi?
Málna: most nagyon hullámzó a hangulatom,mióta elkezdtem ezt a ciklust,nèha önsajnálatba sülyedek,nèha tök pozitív vagyok,ès megyünk előre. Most az is betett egy kicsit,hogy álèptük az egy èvet. butaság tudom,de amikor elkezdtük azt gobdoltam,ha nehezen is fog összejönni,de egy èv alatt tuti sikerül. Te hogy vagy lelkileg?
Nashua: köszönöm szèpen,jól esik. Örülök nagyon,hogy jól vagytok,de ne hajtsd magad túl. Most meleg is van,az is csak ront a lábdagadáson. Meddig szeretnèl dolgozni?
GőVica: írtad,hogy a pajzsmirigy èrtèked magas lett,ès kaptál rá Letroxot. Utána hogy alakult?
Milla: nagyon készülődik az ovu,szerintem ma lesz,hajrá;)
Képzeljétek sikerült bejutnom az új dokihoz a hèten szombaton,így nem kell kivárnom ezt a ciklust,hogy történjen valami. Akkor leszek a 11.ciklus napon. Mostanság 15-16.nap van ovu,szóval akkor már kell látnia domináns tüszőt. Csinál utrahangot,megbeszèljük az eddigieket. Nagyon izgulok,de várom is. A mostani görbèmben mèg nem sok adat van,holnaptól már mèrek rendesen.
Jozsa85
2019-07-30 19:59:14
Nashua!
Ez most jol esett.Koszi!
Nashua34
2019-07-30 19:54:50
Lullaby: hatalmas gratuláció :) minden rendben lesz meglásd!
Málna, Anett: kívánom nektek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újra a kezetekben legyen a pozitív teszt!
Andi: annyira drukkolok neked, de úgy érzem az írásaidból, hogy félsz. Félsz a vizsgálatoktól, kezelésektől. Ez teljesen természetes, viszont ez a félelem egyelőre hátráltat, sokszor írod, hogy nem halogatod tovább, megteszitek a lépéseket, de végül mégsem. Nem akarok ám okosítani, tudom, hogy egyik kezelés sem két fillér, és biztosan lesznek kellemetlen vizsgálatok is, de csak így lehet elérni a célodat. Közben pedig próbáld elengedni az elkeseredést, és ha elindítod a folyamatot, akkor már biztos lehetsz benne, hogy te mindent megtettél! És szuper anyuka leszel, ezt is tudom :) Lehet, hogy majd pont az a megkönnyebbülés fogja meghozni a spontán csodát, hogy megnyugszol, mert sínen lesz minden.
Edit, Lion, Józsa, Erikasz: nektek is megy a drukk, sokat gondolok rátok!
Kicsit bejelentkezem én is :) Velünk minden rendben, pici fiam rendkívül aktív a pocakban. Délelőtt 10 előtt nem indul be (tartsa meg születése után is jó szokását), ellenben még este 11-kor is rugdos :) Még dolgozom, de már nehezen viselem, dagad a lábam, állandóan fáradt vagyok. Ezt leszámítva nincs bajom, szóval könnyű terhesség :) Most vagy 22 hét 3 napos, ha minden igaz november 30 lesz a nagy nap.
Málna27
2019-07-30 19:03:27
Lullaby: Szívből gratulálok, a görbéd alapján biztos volt, hogy sikerült! Ne aggódj, minden rendben lesz! Ne is olvasgass a neten, sok rossz dolgot írnak, felesleges idegesíteni magadat vele!
Meliko, Maryanne: Annyira örülök, hogy minden rendben van veletek! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Sziszi: Nagyon sajnálom, hogy végül megjött, főleg ennyi késés és pozi teszt után! De fel a fejjel!
Edit: Komolyan nem hiszem el! Most is gyönyörű volt a görbéd, pozitív sokszor a teszt.. Remélem, hogy mihamarabb kiderül, hogy mi az oka és könnyen orvosolható valamivel, mert ez így igazságtalan!
Anett: Ha olvasol minket, akkor írj pár szót! :( Veled vagyok lélekben, remélem, hogy minden rendben van veled! Tudom, hogy nehéz kiheverni a dolgokat, még nekem sem sikerült sajnos.
Andi: Remélem hamarosan előrébb tudtok lépni! Én utánajárnék ennek a lombikos témának, mert nekem van olyan ismerősöm, aki IR-es (plusz még sok minden más mellé) és már a 2. lombikon van túl, tehát őt sem hajtották el.
Mindenkinek nagyon szorítok továbbra is!
Jozsa85
2019-07-30 13:29:42
Akkor ezt mindenkeppen megnezetem.koszi
Lion86
2019-07-30 12:37:18
Jozsa, nekem a TSH és az éhgyomri cukor is tök rendben volt 2018 januárban. Aztán nyáron elmentem cukor - inzulin terhelésre... És kiderült az IR. Idén már a TSH se volt rendben, kiderült a pm alulműködés is. Ami alapból nem biztos, hogy látszik a TSH-ból. De a T3, t4-et csak akkor nézik ha magas a TSH, így sokszor nem derül ki, hogy mégsincs rendben a pajzsmirigy. Csak akkor mondhatjuk, hogy minden oké, ha a T3 és T4 is megfelelő.
Andi198729
2019-07-30 11:45:26
Ez pedig júniusi, itt viszont már nem mértem végig.
És a pozi ovutesztek: 03.08-i görbénél: 13. ciklusnap, 04.01.-i görbe: 12. és 13. napon pozi, 06.14. görbén 12. 13. napon pozi.