Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-07-31 19:12:05

Lion ez szuper hír:) szoritok neked nagyon;) a teszt biztosan nem hazudik sztem babás vagy;) végre szépen lassan összejön mindenkinek. Már csak páran vagyunk akik várják a sorukat előbb utóbb ránk is ránk kerül a sor egyszer:) a rózsaszínű folyás az utalhat beágyazódásra is de igazuk van a lányoknak irass progit ártani nem árt pláne ha baba van akkor segít is h.megmaradjon. Erikasznak is igaza van h.addig mig nem tudsz progit irattatni igyál palástfű teát.segíti a beágyazódást és a progi szintet is emeli.
Józsa nagyon szép a görbéd csak igy tovább;) lehet hogy most az inszem után spontán fog összejönni:)
Maryanne hogy vagy? Remélem már nincs vérzés és minden rendben van:)
Lion86
2019-07-31 17:58:01

Köszönöm Lányok :)
Nem akarok egyelőre Predictort venni, akciós volt a Facelle és bevásároltam :D Ez is 10-es elvileg. Remélem felírja a háziorvos is, mert az endodokim 3 hétig szabadságon van, az itteni nőgyógyászomnál meg másfél éve nem voltam, de mellesleg ő is szabin van.
A görbém elég fura, nem tudom jó helyre tette-e
Málna27
2019-07-31 17:29:36

Józsa: Szuper a görbéd, csak így tovább! :)
erikasz
2019-07-31 17:23:20

Lion :Ez nagyon jó hir !:)
Ne félj nem lesz semmi baj !
A facelle az jó teszt .
Tudod a progit emeltetni ,van othol progi potlás ?
Ha nincs, palástfűvet igyál estére .
Málna27
2019-07-31 16:12:37

Lion: Én 11 dpo-n először facelle tesztet csináltam. Nem volt olyan erős rajta a csík, mint a Predictoron (tuti, hogy az utóbbi sokkal érzékenyebb) , de jól láthaató volt. Szerintem megbízható. Nagyon szorítok!
mistimi
2019-07-31 16:11:34

Lion: szerintem kezd el a progit amilyen yorsan csak tudod. A barmázás is tuti progihiány. Akár a háziorvosod is kiírhatja ha nődokihoz nehezen jutsz el. Szurkolok h minden rendben legyen.
Jozsa85
2019-07-31 16:07:33

Az lenne a legobb ha holnapra feljebb menne a hom, aztan meg meg feljebb!
Aztan tobbet semmi gondom nem lenne! ;) De szep is lenne! Tok szep a gorbem!Most komolyan.Csak hianyzik meg 1-2 tized emelkedes. :D
Nashua34
2019-07-31 16:02:10

Lion, nekem sosem tévedett. Csak akkor jelzett, amikor baba volt, egyébként nem volt szellemcsíkos. Csepegtetőset is használtam a Facelle-ből, az is tökéletesen működik. Az erősebb érzékenységűeknél én a Gabriellre esküszök még, az 25-ös, pár nap múlva azt is megpróbálhatnád. Jajj most nagyon izgulok érted, inkább én, te nyugodj meg :)
Edit90
2019-07-31 15:57:43

Lion: milyen most a görbèd? Annyira átèrzem ezt a rettegést,amikor meglátsz egy halvány pozitív tesztet,ès nem tudsz örülni neki,inkább összeszorul a szíved,hogy holnap reggel ott lesz e mèg... Szerintem vegyèl predictort,de 2teszt tuti nem tèved,ha rápisilős akkor sem. Gondolok rád,hogy minden rendben legyen!
Lion86
2019-07-31 15:42:23

Erikasz, de szépen törsz felfelé :D

Gondolkodtam, hogy elmeséljem-e, tegnap csináltam egy tesztet és valami leheletnyi csíkocskát látni véltem, na, gondoltam teljesen becsavarodtam, annyira szeretném már látni azt a 2. csíkot, vagy szellemcsík, vagy a szemem káprázik. Ma reggeli elsőből is csináltam, kicsit erősebb, de még mindig nem fényképezhető. Valahogy nem tudtam örülni, inkább a rettegés kapott el (ez már az 5. ilyen eset, hogy pozi a teszt), hogy megint baj lesz. Állandóan úgy érzem megjött, örökké rohanok a WC-re, napok óta nehéz a hasam alja, 3 napja nagyon fáradt vagyok, ma iszonyú hányingerem volt. Az aggaszt, hogy napok óta halvány rózsaszín folyásom van (vizes és kicsit nyúlós), mondjuk előtte meg egy hétig barnáztam, de most nem jött meg mint múltkor. Sejtem, hogy 2 teszt nem valószínű, hogy téved, de szerintetek mennyire megbízható a Facelle rápisilős teszt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!