Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-07-30 11:41:54

Józsa, rakok fel neked. Most már nem mérek egyáltalán, mert idegesít az, hogy látszódik a görbén, hogy van ovum, pozi ovuteszttel kiegészítve, jó időzítéssel, és a vége mensi...
A vérképen nem látszik semmi. Nekem is a TSH teljesen rendben van, valamint a hormonjaim is, ezek alapján el sem küldtek volna terhelésesre, a nőgyógyászomnak jutott eszébe, hogy a biztonság kedvéért csináltassunk terhelésest, mert ez alattomos, mert amúgy mindent rendben talált. És persze hogy kiderült, hogy az a baj, az IR. Ezt csak a terheléses mutatja ki, semmi más, még a sima vércukormérés sem.
Kira84
2019-07-30 11:36:38

Üdv lányok,én ma így állok.
Jozsa85
2019-07-30 11:16:29

IR.nel a verkepen latszik vmi?Tsh elter mint a normal ertek?Vagy narmi? Mert a verkepem es hormonjaim rendben vannak papiron.
Jozsa85
2019-07-30 11:14:10

Lion!

Vaaaao!
Nincs PCOS nalam.Minden honapban van ovum is.De hatha ez lesz a megoldas..
Lion86
2019-07-30 10:52:23

Meg ilyet is :/
Lion86
2019-07-30 10:51:56

Jozsa, én pcos mellett tudok produkálni ilyen görbét is
Jozsa85
2019-07-30 10:47:53

Andi teszel fel pelda gorbet nekem?
Andi198729
2019-07-30 10:09:57

Józsa, feltétlen csináltass terheléses vizsgálatot, mert sok esetben az IR áll a sikertelenségek hátterében. Lullabby igen, csodák történnek, hogy fennálló probléma ellenére is sikerül a baba, de minket sajna elkerül ez a csoda most :( Nekem sajna IR mellett nincs olyan szerencsém, hogy sikerüljön, és hiába van kezelve az IR, intenzíven tornázom, és a diétára is figyelek, szigorúan, napi 2 szem mercket szedek 750 mg-osat, és mégsem sikerül :( tényleg kell az a kivizsgálás hogy lássuk, mi a helyzet, nincs-e a férjemnek valami problémája, mert pozitív példákat látva megfordul a fejemben, hogy lehet nem is az IR a kizárólagos probléma. És azt olvastam, hogy kezelt IR-el igenis lehet inszem, és lombik, van esély rá. Szerintem nekünk ez marad végső megoldásként, csak baromira félek, a vizsgálatoktól, nem találnak-e még valamit, félek a hormonkezeléstől, vagy amitől még jobban, hogy kimondják, hogy nem lehet gyerekünk többet :( de bele kell vágnunk, lesz ami lesz, így csak tapogatózunk a sötétben, bizonytalan a helyzet, lelkileg meg mélyebbre süllyedek. A férjem kolléganője, aki szintén IR-es, valamint más problémája is volt még, és most lombikkal egészséges kisfiút várnak, biztatott minket, hogy vágjunk bele!
A görbét illetően, nekem teljesen normális görbéim voltak, középidőig alacsonyabb hő, aztán leesés, majd emelkedés.
lullaby
2019-07-30 09:36:31

Milla! Köszönöm, most olvastam. Utána nézek!!! :))
lullaby
2019-07-30 09:34:58

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! :)))

Még nem fogtam fel igazán. Nagyon beleélni sem akarom magam, mert annyi rosszat hallottam már :( De próbálok pozitív lenni.

Terhes vitamint nem szedek még, de ma veszek. Pajzsmirigy alulműködésre melyik a legjobb? Ha minden igaz jód mentes kell.

Andi! Számomra is hihetetlen ez az egész. De ha karban van tartva az IR, bármi lehetséges, nem szabad feladni!!!! :) Meforal 500mg szedek 3x egy nap. Mellé inofolic, az is segíti a sejtek érzékenységét. Sportolni mostanában sajnos lusta voltam, illetve a kajára is sacc/kb figyelek oda. DE..mától teljes reform, hogy a baba egészséges legyen :)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!