Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-11-29 08:44:23

Antika...
Az en uram is ugyan ez... szerintem ok igy fejezi ki a banatukat, vagy nem tudom, nallam is minden honap vegen mikor letorok es mondom neki hogy mennyire rossz es hogy mikor sikerul mar...az o valasza , igen mert sokat idegeskedsz, nem megyunk tobbet dokikhoz, ne szedjek semmi gyogyszert tobbet , majd jon ha jonni akar. De hat mi nok , nem adjuk fel , nem olyanok vagyunk mint ok, nekunk csak 1 szep biztato mondat is eleg hogy ujra kiviragozzunk. Ok mar ilyenek, miatta ne idegeskedj, nem rossz indulatbol mondta szerintem, csak lehet mar sajnal es igazabol ok tehetelenek es lehet igy vedekeznek es probalnak nyugtatni a "sajat modszereikkel" , szoval nyugi miatta. Ha piros ver volt... hat az nem valami jo jel de csodak meg leteznek :)
Szilvia1980
2013-11-29 08:39:12

Jó reggelt lányok:)

Én ma így,én rajt-cél győzelem aratok ebben a hónapban :D:D:D
Ani0630
2013-11-29 08:36:30

Sziasztok
Hát ha tényleg akkor volt ovum mikor 36,5 ön voltam akkor ennek a hónapnak is annyi :(

ma így:
Antika
2013-11-29 08:31:35

Ja és azóta nincs semmi. Majd meglátom.
Antika
2013-11-29 08:30:31

Sziasztok!
Capri
Reggel amikor felkeltem a tisztasági tele volt. Most csak tompán érzem a hasamat. Nem tudom, hogy mi lehet. Most novemberben volt egy éve, hogy próbálkozunk, de gyógyszert csak szeptember óta szedek, akkor derült ki a pcos. Már 7kg fogytam, jobban érzem magamat, de ezt a vérzést nem tudom hova tenni.

Luciffer73
Köszönöm a biztatást, de most semmi nem használ úgy néz ki. Még a férjem is felidegesített, ugye fő a nyugalom, hogy azért van minden így, mert sokat idegeskedek, nemhogy nyugtatott, biztatott volna, még fellőtte az agyamat.
Amúgy még nem kiáltom ki, hogy megjött, mert nem akkora mennyiség, csak megijedtem, hogy most mi van.
mkinga
2013-11-29 08:25:54

Jaaj koszonom lanyok a hancurozassommal kapcsolatos megbeszelest, mostmar en is ugy vagyok , hogy tenyleg "szajonvagott" :p

A hovel kapcsolatosan, szoval az en hom lutealis fazisban mindig de mindig 37 minimum 36,9 max eddig csak 37,1volt. A nemvart elott 3 nappal ugymond "leesik" 36,7re ami valjuk be nem kis ho de en innen mar tudom hogy vege... az alaphom amugy 36,4-36,5. Szoval nekem tenyleg jelzi a ho ha esik meg egy kicsit is , hogy megfog jonni. Eddig mindig bevalt.
luciffer73
2013-11-29 08:24:05

Én is jobb szeretek ilyen barom lenni, mint a tegnapi depis sárkány :( Azért hosszátenném, hogy az is segít, hogy van kivel, kikkel megosztanom ezeket a félelmeket...meg minden szart. Ha mindezt magamban kéne tartanom, mert történetesen nem tudnám kinek kiadni, valószínűleg már rég eret vágtam volna magamon :p
Úgyhogy itt ragadnám meg az alkalmat kedves barátaim, hogy köszönetet mondjak a: szüleimnek, a produceremnek, az ügynökömnek de elsősorban a kedves hallgatóságnak és legfőképpen az olvasóknak! :DDDDD
luciffer73
2013-11-29 08:20:09

Capri hogy érted, hogy módosulni fog napközben a görbéd??
Úgy látom egy véleményen vagyunk mindenkivel mkinga hancúrjával kapcsolatban :)))))
Megpróbálom megkeresni azt az oldalt a hőméréséről...csak hogy tudd mit írt pontosan a doki...de ezek szerint jól emlékeztem, hiszen Capri ugyanazt mondta....és valóban elég fura kifejezés a zuhanás szó, mikor a hőd még mindig 36 akárhány fölött van!?
capri
2013-11-29 08:19:09

Örülök, hogy visszatért a régi Luciffer, akit úgy megszerettünk! :-) Persze nem azt mondom, hogy Neked nem lehet rossz napod, de hát kellesz Te ide ezzel az őrültségeddel! :-)
luciffer73
2013-11-29 08:12:53

Hát igen mkinga...ha már a témát feszegetjük, akkor csak úgy mondom, mert tapasztaltam, hogy hátúlról jobban beér...tehát ha a méhed amúgy is lejjebb volt, akkor bizony szájonvágott :))))) És igen, ez ennyire fáj...ezért kell egyébként alapból is óvatosabbnak lenni, mikor kutyába mész át...egyszer-kétszer már én is megjártam :(
Igen anyukám volt, de nem végre...hiszen egy hete mást se csinálunk egy nap vagyis bocsi...a tegnap előttivel együtt kettő nap kivételével :))))
Nem, nem rajzolok neked...csinálj magadnak, de ne rajzból...csak ha minden kötél szakad, akkor vagyok hajlandó rajzolni...és nem csak neked, hanem mindenki másnak is...! :DDDDD
...vaaaaaaaaaaagy tudok jobbat....aki nem dolgozik meg érte rendesen, alaposan, időben...annak én ülök a fája alá, és órákig vonyítok neki, csak hogy érezze a törődést és szokja a hangot...aki pedig tényleg nagyon kihúzza a gyufát, annak az ordítás mellett még be is fogok pisilni...meg a többi! :DDDDD

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!