Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Antika
Hat nem is tudom...en progi szedese elott volt amikor 1 hetig is pecseteltem es csak utanna jott meg rendesen, de kivanom hogy neked mas miatt legyen es ne jojjon meg 9 honapig :)
Kira!
Irany a doki, valamikor elkell kezdeni , miert ne lenne most? uj ev , uj remenyek :D
En ma is ugyanaz, unalmas 1 vonal
krisztibaba85
2013-11-30 07:04:48
Jó reggelt!
Antika szerintem,ez még kétesélyes,az a baj hogy van hogy a menzi napján esik csak le a hő,de én nagyon drukkolok neked,hogy babás legyél!!!,csak ne éldd bele magad,nehogy nagyot csalódj:-(
Én ma így:
Antika
2013-11-30 06:59:26
Jó reggelt!
A helyzet a következő!
Még mindig nem jött meg, csak pecsételek.
Ma reggel pedig ugrott a hőm két tized fokot. Már én magam sem igazodok ki magamon!
Tünetek: enyhe mindjárt megjön érzés, mell fájdalom, hányinger, szédülés.
Szerintetek mi történik itt?
Ma így:
pettyuska
2013-11-29 22:17:55
Mirmite, termékeny nyák a 12. cn-on és a 21.-en is volt. Ovu fájdalom a 21.-en és a 23.-on. Ezek alapján jó volt az első körben 21.-re behúzott vonal. Aztán amikor a 27. cn.-on felment 37-re a hőm, gondolt egyet és átvariálta. És nem értem, milyen indíttatásból. Lehet, holnap megint visszarakja, csak jó lenne megérteni a program mikéntjét és miértjét :-)
Kedebab
2013-11-29 22:07:12
Capri, a görbém csatolom..sajna Neked is megjött,miénk a 2014;-)
Lillz
2013-11-29 20:05:52
Jaj, koszi Luciffer! Nem gond am, beirtam az alacsonyabb hot mara aztan majd holnap reggel meglatjuk hogy mire ebredek :)
Mirmite
2013-11-29 19:02:36
pettyuska
Üdv a csapatban:)
Eltöprengtem a görbéden:)
Esetleg nincs valami plusz infód?Pl:ovuteszt eredmény vagy nyákod mikor milyen volt,vagy középidősfájdalom.Ha valami pluszt tudnál mondani akkor könnyebb lenne megmondani melyik lehett az igazi:)
pettyuska
2013-11-29 17:28:23
Sziasztok!
Már május óta olvaslak benneteket :-)
Azt hittem, hogy nagy sok újat már nem látok, erre itt van a görbém. 2 nappal ezelőttig a 21. ciklusnapra tette a vonalat. De aztán meggondolta magát és mégis inkább átrakta a 12.-re. Miért csinálhatta? Köszi, ha eltöprengtek rajta :-*
Ildibaba81
2013-11-29 15:55:17
Lucifer, Kinga, Antika!
Hitetlenkedve olvasgatom a kommentjeiteket... nem semmi ez a hónap... :(
Lucifer!
Szerintem a nagy hullámzástól kiakadt a gép, keresi a mintát, de mivel sok a hasonló szakasz, nem tudja, melyikre voksoljon... :(
Antika!
Sajnálom. :(
Kinga!
Nem tudom, mi lehetett, ilyet még életemben nem hallottam... :S Fájni nekem is szokott néha, szintén, amikor lejjebb van a méhszájam, de ennyire azért nem...
A terhes szexszel kapcsolatban csak annyit, hogy mi egészen majdnem végig műveltük ezt a műfajt, bár óvatosan és nem volt semmi gond. Reméljük, nálad sincs!
Capri!
Sajnálom, talán következő hó... :(
Kicsit rólam:
Szóval ezen a héten elkezdtem az Aloét próba cseresznye alapon, illetve csináltam magamnak nyers zöld salikat és azt rágtam nap közben. Próbáltam odafigyelni az ivásra is, de ez nem mindig sikerült sajna... :( Hátha egy kicsit egészségesebb életmóddal közelebb jutok a célomhoz. Közben még meg sem melegedtem ezen a helyen, elkezdtek csalogatni a kettővel ezelőtti munkahelyemre - szintén tanári állás, ezzel rendesen felkorbácsolták az indulataimat...
Röviden ennyi... :S
luciffer73
2013-11-29 14:56:32
Lillz....ugye neked ígértem meg a cikket a megszakított alvásos hőmérésről? Válaszoltam neked én is meg Capri is, hogy most melyik hőt írd be, mert egy órával előbb keltél...
Na szóval...nem azért nem küldtem el a cikket, mert egy trehány tyúk vagyok, hanem azért, mert azon a nyomorult oldalon keresgéltem vagy háromnegyed óráig, de az istenért se találtam meg...:(
Úgyhogy bocsika...
Hat nem is tudom...en progi szedese elott volt amikor 1 hetig is pecseteltem es csak utanna jott meg rendesen, de kivanom hogy neked mas miatt legyen es ne jojjon meg 9 honapig :)
Kira!
Irany a doki, valamikor elkell kezdeni , miert ne lenne most? uj ev , uj remenyek :D
En ma is ugyanaz, unalmas 1 vonal