Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-29 09:39:30

Moha,
szerintem 10. dpo-n Te is azt mondanád másnak, hogy azért még van hátra pár nap, ne temesd még ezt a hónapot! :-)

Mkinga,
szerintem ennyi hullámzás (összesen 2 tized) még belefér. De egyébként a 18. és 19. napi hőm nem igazán reális, vasárnap 3 óra alvás után mértem, hétfőn pedig nagyon rosszul aludtam, éjjel két órán keresztül fent voltam. Ha azt kivesszük, akkor már simább kicsit. :-)
Moha13
2013-11-29 09:34:40

Jó reggelt...
Most szaladok, csk jöttem mutatni görbét és jelenteni, hogy ez nem túl bíztatóan néz ki...mindig ilyen, sőt, volta, amikor szép magasabb hőim is előfordultak...most meg ez a 37,9...és nem is megy sehová...hát...ez semmire sem jó...:X
mkinga
2013-11-29 09:33:04

Capri!
Hat igen jol leestel :( .... nelegge zik-zakos a lutealisod nem?
Nekem a Duphaston nagyon szepen elrendezte a homet , nekem is elotte ilyen hullamvasutos volt , most meg szepen megy.
Sajnalom :( de meg van esely azert a csodak honapjaban megfogganni egy kis babonak ;)
capri
2013-11-29 09:16:36

Ani0630, hát, így sajnos egyetértek veled... Ha akkor volt ovud, kicsi az esély... De hátha becsapott a hőd! :-)
capri
2013-11-29 09:14:39

Mkinga,
már beszúrtam a görbém ma, de most még egyszer, hogy ne kelljen visszakeresni.
Nekem Duphaston mellett is simán leesik a hőm. Elvileg a 25. napig kellett volna szednem, de amikor szerdán leesett, már nem vettem be, nem akartam feleslegesen kitolni a mensit. Nekem az utolsó gyógyszer utáni 3. napon jött meg eddig (az van ma).
mkinga
2013-11-29 09:06:41

Capri
Bocsi de nem latom a gorbed, mar beszedted a duphastont ebben a honapban? en is szedem , es miutan abbahagyom ra 3 napra leesik a hom es utann varhatom kb 2 nap mulva, szoval nekem a duphaston beszedese utan 5 nap megjon. mondjuk az en ciklusom amiota szedem pontosan 31 nap , ez azt jelenti , hogy ,mar 3 honapja hogy 8 vagy 9iken jon meg . nekem tokeletesen beallitotta :D
mkinga
2013-11-29 09:00:48

En nagyon jol tudom , hogy igazuk van ezeknek a ferfiembereknek , de neha olyan jo lenne, hogy csak meghallgasson es simogassa a fejem es HALGASSON :p mert nekem legalabbis, ilyenkor inkabb csak arra lenne szuksegem hogy meghallgasson es csak annyit mondjon minden jo lessz , ja es simogasson :D , ne okoskodjon itt nekem , hogy gorcsolok , meg idegeskedem , stb , mert ezzel en is tisztaban vagyok :p nem kell meg o is mondja :p
Ani0630
2013-11-29 09:00:31

Capri

22,23-án, meg majd ma.
capri
2013-11-29 08:56:44

Luciffer,
hát úgy értettem, hogy módosulni fog, hogy valószínűleg ma új ciklust kezdek. :-)
Mkinga, a hővel én is ugyanígy vagyok. Duphaston nélkül 36,8-36,9 körül volt, Duphastonnal nekem is eléri a 37,1-et is néha, de a zuhanás az zuhanás. De én azt mondom, hogy ha már nincs baba, akkor essen is le, és lássam, mi várható.
Antika, hát, nem tudom. Most csak várni tudsz, mást nagyon nem... Tudom, hogy Te nem tudod úgy érezni, hogy szeptember óta próbálkoztok csak, de előtte azért igencsak kevés volt az esély. Egy ilyen vérzésre (vagy akár rövidebb ciklusra) azt szokták mondani, hogy nem probléma, ha ismétlődne, akkor érdemes utánajárni. De azért várjuk ki, mi lesz a vége. :-) (Egyébként nekem is a 25-26 napos ciklusaimból most 22 napos lett valószínűleg, igaz, nekem az ovum lett kicsit korai.)
Ani0630, miért írod ezt? Mikor voltatok együtt?
A pasik reakciója meg... Hát igen, nekik nagyon más válaszuk nincsen erre a helyzetre. És valószínűleg még csak nem is azért, mert ők türelmesen várják, hogy majd egyszer sikerül. Még jó, hogy itt egymástól megkapjuk a szükséges szavakat is. :-)
Szilvia1980
2013-11-29 08:53:49

mkinga: az én férjem is ezt mondja,ha agyon aggodom magam attol még nem leszek terhes, jönni akar jönni is fog...
és hogy ne görcsöljek rajta... hát belátom igaza van...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!