Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
JO reggelt! Segitenetek nekem? Mindig reggel 6-kor merem a homersekletem, ma azomban felebredtem egy oraval korabban. Mertem egyet. Aztan visszaaludtam es reggel 6-kor ujra mertem egyet, ez a meres viszont 11 tizedfokkal magasabb mint az egy oraval elotti. Szoval szerintetek melyiket irjam be? A megszokott idoben mert magasabbat, vagy az egy oraval korabbi alacsonyabbat. Szerintem az utobbi, de kivancsi vagyok ti mit mondtok. Koszi! xx
Antika
2013-11-29 07:11:44
Mindenkinek jó reggelt! rajtam kívül.
Én már nem bírom ezt az egészet idegekkel!
Luciffer73 én tényleg magam alá koszoltam, de nagyon pirosra sikerült :(
Úgy néz ki, hogy 24 naposra sikerült a ciklusom, de hogyan azt nem tudom. Még nem vittem be, hogy megjött, majd csak akkor, ha tényleg itt van.
Már este és most is bőgtem, de nem eleget, én már belefáradtam. Úgy érzem, hogy semmi értelme az egésznek, gyógyszert szedek, diétázok a pcos miatt, de csak annyi változott, hogy fogytam.
Másnak ez is 3 hónapon belül sikerül, nekem meg semmi.
Még rosszabb!
Lányok, hogy vezessem le a feszültséget? Nem bíroooom!
Mennem kell dolgozni, 4-5 kis csemetével vagyok minden nap, össze kell szedjem magamat. Egy kanál jó lesz hozzá?
Luciffer73 valami szívhez szólót nem tudsz?
krisztibaba85
2013-11-29 07:05:42
Jó reggelt:-)
Hát Luciffer nem semmi amit ez a rendszer művelt veled,de ezek szerint nem volt hiába az egyhetes szexmaraton:-)))Hajrá:-)))
A finishben lévőknek,haladóknak drukk!
Én így:
Ildibaba81
2013-11-29 06:49:38
Sziasztok!
Jelenleg így vagyunk... nagyjából a szokásos...
luciffer73
2013-11-29 06:38:06
Szevasztok leendő anyucik!
Akkor mesélek...tegnap baromi későn ért haza...de felkeltett...:)))) tehát megtörtént.
Viszont olyat írok és mutatok, hogy magatok alá koszoltok.
Ugye itt nyűgöltem a múlt héten, hogy összevissza pakolja az ovumat....vígasztalgattatok, hogy ez okés, meg a rendszer, meg a hő...
Szóval aztán hétfőn pozi lh...azutáni reggeli hő bevitelnél is előrébb tolta az ovu ö napját...6-tól kezdődően...és beállította erőssel.
Ma beírtam a hőmet...és mit látok???? Áttolta az egészet megint 8 ciklusnapra és kivette az erős színt...:))))
Hát ha ti ettől nem koszoltatok magatok alá, attól én még megtettem. :DDD
Mára nyugodtt vagyok...összeszedett...örülök, hogy tejelhetek :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mirmite
2013-11-28 19:49:47
Lányok!
Ma megint sok volt az oldal termése:)
Szóval látom sokan a finisben vannak,Nekik megy a drukk:)
Luciffer73
ugorj ma apára hacsak nem már megtörtént:)Még jó lehet a mai nap:)
Mi is kihasználjuk,lassan ovu nálam is:)
Mirmite
2013-11-28 19:46:36
Napsugar24
Szurkolok hogy visszaállj 2 csikosra:)
Remélhetőleg a beágyazódást érzed:)
FbZsuzsi
Kicsit még legyél szerintem türelmes,mert még csak a
9 dpo-n vagy:)Valakinek ugyan már a 10 napon kimutatja
a teszt mi a helyzet de ez nem gyakori.TÜRELEM,persze
ha tudsz türelmes lenni:)Ha nem akkor pedig nem elkenődni
ha még nem azt mutatja amit nagyon vársz:)
napsugar24
2013-11-28 19:41:45
Sziasztok!
Nagyon sok szép görbét láttam itt a mai napon, csak így tovább, s reméljük szépek is maradnak.
Véleményetekre lennék kíváncsi, ma vagyok az inszem utáni 6. napon és nagyon elkezdett fájdogálni a hasam alja, de szinte teljesen az alja- lehetséges hogy beágyazódás, nekem amúgy a 8-9 napon szokott ez lenni normál ciklusban. Na jó-normál ciklusban még most lenne a peteérésem.
És a tesztjeim mostmár egy csíkosak , de remélem hamarosan megint visszaváltanak kettőre.
fbzsuzsi
2013-11-28 18:16:36
Sziasztok! Ma így.. Türelmetlenül várom a továbbiakat :) (egyébként 10es teszttel mikor lehet tesztelni?.. bár talán jobb lenne kivárni a nemvárt idejét)
capri
2013-11-28 15:46:34
Hát, őszintén megmondom, én annyira nem hiszek abban, hogy a petesejt egy napnál tovább életképes. Viszont itt van Monika5, aki a legjobb ellenpélda arra, hogy a valószínűsíthető ovu utáni napi együttlétből is foganhat baba. Szóval ahogy érzed/érzitek! :-) A tegnapi után lehet, hogy párod kap el téged az ajtóban, ahogy hazaérsz, hogy kiengeszteljen. :-)