Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-11-29 08:09:43

Sziasztok!
Na, akkor szép sorban:
Fbzsuzsi, még legyél egy kicsit türelmes! Ezen a héten szerintem még ne tesztelj. De ha mégis, akkor - ahogy Mirmite is írta - tudd, hogy ha negatív is lenne a teszt, még lehet, hogy nem mutatjaki.
Napsugar, drukkolok, hogy beágyazódás legyen! :-)
Mirmite, akkor apára fel! :-)
Luciffer, látod-látod, én mondtam, hogy apa ki fog engesztelni! :-DD Ne lepődjél meg, ha még fogja változtatni az ovud feltételezhető időpontját...
Ildibaba, ez egy hosszabb ciklusnak néz ki, mint 24 nap.
Antika, mennyire volt sok a vér? Nem lehet beágyazódási vérzés? Kitartás! A diéta és a gyógyszer segíteni fog! Enélkül esélyed sem lenne a babára. Most már megvan az esély, legyél még egy kicsit türelemmel! Amúgy mióta próbálkoztok?
Lillz, ha utána 1 órát még nyugiban voltál, akkor szerintem is beírhatod a második mérést. Viszont: ne mond már arra a 36,95-re, hogy zuhanórepülés! :-) És ne akard, hogy Luciffer rajzoljon Neked, mert az azoknak jár, akiknek nincs saját uh-képük (vagy legalább kétcsíkos tesztjük). :-)
Mkinga, valószínűleg párod elérhette a méhszájadat. Az elég kellemetlen tud lenni. Az önmagában nem hiszem, hogy gondot okozna, bízzunk benne, hogy a görcsölés sem. Csak pozitívan, hátha valami szép ajándékot kapsz a Mikulástól! :-)
Karolina, ahogy írtad is, a hőd szépen elindult felfelé, a többi meg nem olyan fontos! :-)
Nekem még így néz ki a görbém, de valószínű, hogy napközben módosulni fog.

Lillz
2013-11-29 08:09:18

Tudom mkinga, nem volt kellemes egyaltalan. En is majdnem behanytam :/
A 36,95-os adattal meg igy nezek ki. Nem happy-chappy :/
mkinga
2013-11-29 08:04:36

Lillz , pontosan olyan erzes volt ahogy te irtad! :)
Karolina01
2013-11-29 07:58:18

Lucifer73! Örülök, hogy végre volt keksz.. : o))
Antika! Sajnálom, hogy megjött...
Nekem a ciklus.hu-n betette az ovut a 11. napra. Szerintem is ott volt. Itt, viszont a 14. napra teszi, aminek semmi értelme. Hátha megváltoztatja később... De szépen elindultam felfelé, ami remélhetőleg megy még följebb....
mkinga
2013-11-29 07:53:47

Luciffer,
pontosan igy van szuro fajdalom , amugy neztem a mehem nagyon lenn van tappintasra , a reggel megneztem, neeeem ezt en nem mondtam h a mehemig hatol, Ur Isten akkora nincs neki :p :))))) eddig meg nem ereztem ilyent talan ezert panikoltam be de , nagyon fajt :( ahogy mondod csak mozdulatnal fajt , szuro kes dofo fajdalom, majd 1 ora utan szepen lassan enyhult majd elmult. amugy koszonom h valaszoltal, igazabol eloszor megijedtem , hogy biztos ciszta es azt "dofkodtuk" :p de hat nem hinnem , hogy 1 het alatt alakulna ki, hisz a dokim azt mondta minden ok UH-n.... na igy jartam :)
Talan tul hevesen csinaltuk kis dooggy style ban es megjartuk :p uuu miket irok itt neketek :))) bocsi.
Azert koszonom , hogy megnyugtattal Luciffer :*
Lillz
2013-11-29 07:53:32

Koszi a valaszt Lucifer!
Meg mindig bizonytalan vagyok mert az alapjan amit mondtal meg mindig fent van a hom (37,11) viszont ha a korabbi adatot irom be (36,95) akkor ugy nez ki hogy zuhanorepulesbe kezdtem. Hat majd holnap kiderul. Koszi a valaszt!
Ja, es en is szeretnem ha rajzolnal nekem babat karacsonyra. Lehet meg kervenyezni? :)
luciffer73
2013-11-29 07:45:33

Lillz...tegnap a neten olvasgattam az ovuról, hőmérésről stb.
Asszem a webbeteg oldalon van az orvos váalszolós cucc.
A kérdés a hölgytől ugyanez volt, bár ő pisilni kelt fel, de ő sem tudta, hogy most melyiket írja be.
A doki válasza az volt, hogy ha a felkelés után még egy órát fekszik nyugodtan, vagy elalszik még egy órát, akkor már nyugodtan mérhet és azt vegye alapul. A lényeg, hogy a minimum 5-6 óra alvás meglegyen összességében.
Mkinga...egyszerűen nem tudok erre mit mondani...nem lehet esetleg valamiféle gyulladás ott bent? Nem azt érezted, mintha ki akart volna pukkani a petefészked? Nekem akkor szokott még fájni, bár nem görcsölök, mikor lejjebb van a méhem...
Amit meg írtál....igen benne van a pakliban, a méhösszehúzódástól valaki elvetélhet...de azért nem ez a jellemző...nagyhasú utolsó idős csajszik is szexelhetnek, ha egyébként rendben volt nekik végig minden, tehát ne mindjárt a legrosszabbra gondolj légyszi! Lehet, hogy valami ideget talált el...elhiszem, hogy a párod meg van áldva úgy férfiasan, de azért azt nem gondolnám, hogy egészen a méhedbe érne...már bocsi...:))) az utánna lévő görcsök lehetnek talán veszélyesek...de én bízom benne, hogy nem volt az!
Lillz
2013-11-29 07:45:21

mkinga szia!
Velem is tortent mar ilyen, egy oran keresztul csak fetrengtem annyira eros szuro fajdalmam volt. Ahogy te is mondtad, mintha kest doftek volna a hasamba. Szerintem egyszeruen annyi tortent hogy megutotte a mehszajadatami most valoszinuleg erzekenyebb. Kb egy oran at tartott nekem, szinte csak magzatpozban tudtam fekudni mert kiegyenesedni nem tudtam annyira gorcsoltem. Aztan szep lassan elmult.
luciffer73
2013-11-29 07:38:27

Antika nagyon sajnálom....:(
Nem lehet, hogy igazából most kezd el beállni a ciklusod??? Én mindig is 28 napra haviztam...aztán két-három évvel ezelőtt elkezdett csökkenni a napok száma...eljutottam a 24 napig...Antika...lehet, hogy te is 24 napos leszel...ez nem feltétlenül rossz...
Mondok valami szívderítőt...az egyik barátnőm szintén pcos..., de nem annyira súlyos a dokija szerint, hogy gyogyót kéne szednie...legalábbis ezt mondták neki anno kb 8-10 éve...mondták neki, hogy ez ugye szőrösödéssel jár, meg meddőséggel, meg mittomén...
Van két fia...mondom kettő fia...és volt még két abortusza is...ennyit a meddőségről.
A dokiját megkérdezte, hogy ha egyszer pcos...hogy a fenébe lehet terhes...erre a doki..: "úgy látszik meggyógyúlt magától"
Sajnos ennél jobb ellenpéldát nem tudok neked írni...türelem anyukám...ha neki sikerült, aki egyébként elég nemtörődöm típus...lásd a két fia utáni két abortuszt, akkor nehogymár pont neked ne sikerülne?
mkinga
2013-11-29 07:33:38

Jo reggelt lanyok!!

Elkell meselnem nektek valamit , legyszi segitsetek. A tegnap este apaval hancuroztunk, egy adott pillanatban mintha elerintett volna valamit ott benn...begorcsoltem de olyan gorcseim lettek ,hogy fajdalmamben hanytam is, nem tudtam ulni, lefekudtem es abbol a poziciobol megsem tudtam mozdulni mert mintha egy kes lett volna a mehemben, ez tartott kb 1 orat. Szoval, ha keszulodoben is volt benn valami ezzel a gorcsolessel tuti nem marad meg bennem semmi....mit szoltok? cisztam nem hiszem hogy lenne mivel a dokim UH-n figyelget, gondolom latta volna...ilyen fajdalmam eletemben nem volt mintha kest forgattak volna bennem.

A hom meg szep fenn...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!