Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ani0630
2013-11-28 14:25:52

Köszi lányok a választ.

Mivel még csak nemrég kezdtem a hőmérőzést igazából azt sem tudom hogy nekem mennyi lehet az alaphőm. Annyi biztos hogy tegnapelőtt este szurkált a hasam alul jobb oldalt,elég rendesen. Eddig nem vettem észre hogy mikor van peteérésem, nem fájt soha a hasam, csak mensikor, így nem tudom hogy ez most az volt e.
Antika
2013-11-28 14:23:01

Luciffer73
Legyél laza, mint a rigalánc :D

Egyébként nekem voltak hasonló tüneteim 2 napja, mint neked! Ma már nincs semmi bajom, csak hányingerem van, gyomorfájdalom , néha szédelgek, mint gólyafos a levegőben :)
Remélem, hogy most összejött. :)
mirjam
2013-11-28 14:21:33

Luciffer,en teljesen megertelek!mar fel akartam vetni ezt az idozitett hancurt itt,hogy kinek hogy megy.nem lehet csak ugy elcsabitani,ha o nem akarja,meg mashol jar az agya,akkor en akarmit is csinalhatok magammal v vele,semmi nem fog tortenni,vagy max egy eroltetett menet ami utan még en erzem szarul magam es remelem,h nem egy ilyenbol fogan a baba,mert en szerelemgyereket akarok,nem eroszakosat.nem kell felre erteni,a ferjemnek nincsenek gondjai,ffi a javabol,de sok a gond a melohelyen meg mashol.ha tudja,h pé van,akkor total befeszul,ha meg nem tudja,akkor ki tudja milyen kedve van.gondolom ti sem csattantok mindig ki a vagytol pé idejen plane ha gorcs is kiseri,megis csabitotok,mentek elore es megprobaljatok elvezni,mert csinalni kell,h baba legyen...bnom szerint ez a gorcsosseg...
Ugyhogy luciffer,en total megertelek!
luciffer73
2013-11-28 14:15:48

Capri...egy hete mást se csinálok, mint mászok...mert tényleg nincs másra erőm. :)
Egyébként ezen is felhúztam magam...vannak ugye kifejezetten baba csináló pózok...azt hiszitek, hogy figyelt arra amit mondtam neki? Egy frászt...mire észbekaptam már késő volt...tegnap direkt felhívtam a figyelmét, hogy este ő melózik én pihizek alul...ahha..."5 perc..plusz alvás mi? Lássátok be, hogy azért valahol igazam van, most félretéve azt, hogy nyilván az én "érdekem" is a hőmérőzés meg a többi...de azért ő is tehetne valamit az ügy érdekében, mert ez már tényleg úgy néz ki, mintha ráakarnék erőszakolni egy gyereket...pedig nem.
luciffer73
2013-11-28 14:09:44

áááá anyukám nem a hormonok dolgoznak, hanem az ideg, a sértődöttség...
A hormonjaim majd hétvégén és jövőhéten fognak játszani :))
capri
2013-11-28 14:08:56

Luciffer,
jól mondja Karolina, mássz rá az emberre. Ahogy írtad korábban, másra már úgysem maradt erőd, csak mászni... :-DDDDDD
capri
2013-11-28 14:07:17

Jaj má' Lányok, még elpirulok. :-D

Szóval akkor Ani :-), lehetett ovud tegnap, az is lehet, hogy ma van/volt. De sokkal több látszik majd a görbédből pár nap múlva. Illetve ha voltak egyéb jelek, tünetek, azok is segíthetnek belőni az ovu időpontját. Azért egy mai összebűjás nem árthat! ;-)
Karolina01
2013-11-28 13:57:06

luciffer73!
Nyugika és lazaság!!! Dolgoznak a hormonok??? Miért vagy ilyen ideges??? Ne legyél... árt a szépségednek!!! Mássz rá arra az emberre és tedd magadévá..... : o))))) Ha kell akkor reggel...
luciffer73
2013-11-28 13:54:00

...azé' is szeressük Caprit! :D
luciffer73
2013-11-28 13:53:01

Mirjam, akkor kb érted, hogy mitől akadtam ki. Mikor visszaolvastam a kifakadásomat itt a fórumon, rendesen az jött le, hogy én erőszakoskodok ebben a babaprojektben...pedig nem is én akartam babát, hanem ő...ehhez képest tessék...mégis én zabálom a vitamint, én mentem el a lukgyógyászhoz szétcsapni a lábaimat, hogy egy idegen pali vájkáljon bennem mindenféle műszerrel, én pisilek pohárba az lh teszt miatt, én hőmérőzök még hétvégén is...és még sorolhatnám. Ő meg ezek után hagyja, hogy aludjak...komolyan ott tartok az egész napi agyalás után, hogy ha hazaér este, megmondom, hogy itt befejeztem, és az anyjából csináljon táncos bohócot!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!