Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen hétfőn...meg 22, 23..meg most nem tudom megnézni...a lényeg, hogy egy hétig...ez látszik ma az arcomon...nem annyira kisimúlt...
ma már ne ugorjak, ha esetleg tényleg tegnap volt? Jól esne az alvás...úgy igaziból,,,de ha muszáj, akkor muszáj :DDD
capri
2013-11-28 15:27:22
A tegnap még teljesen lehetséges. És ezt nem azért írom, mert olyan szépen kérted. :-) Már csak azért is, mert tegnap reggel is szépen lent volt a hőd, ma meg felfelé indult. Egyébként most mikor is voltatok együtt? Hétfőn? Abból simán lehetne egy kislány, ha tegnap repedt meg. ;-)
luciffer73
2013-11-28 15:13:51
Jól látod Capri...nem akarok, és nem is merek a szerencsére hagyatkozni...
Viszont egy banális kérdés...szerinted a grafom alapján...nem lehet, hogy mégis tegnap volt a repedésem?
Azt olvastam az előbb, hogy bár ritkán de előfordul, hogy akkor is leeshet a hő...légyszi mondd, hogy lehetséges....!!! Mert akkor félreteszem a sértődöttségemet, és leütöm az uram már az ajtóban és ráülök :DDDD
capri
2013-11-28 15:09:31
Luciffer,
nyugi, nem vagy egyedül! A babaprojekt előtt nálunk nem volt ritka, hogy egy héten egyszer voltunk csak együtt. Azóta az átlagunk megduplázódott. :-) Szóval ilyen szempontból abszolút jót tett nekünk.
Figyu, most már ovuteszted is van, jobban figyelsz mindent, talán könnyebben behatárolod az ovut (ami nem a pozitív ovuteszt napján van, hanem utána! ;-) ). Próbáljatok arra a 3-4 napra időzíteni 2-3 együttlétet, a többi napokon meg tényleg akkor, amikor jólesik. De hát tudjuk, hogy egyetlen szerencsés együttlét is sikerrel járhat, csak hát ennyi idő után ki akar/mer erre hagyatkozni...
luciffer73
2013-11-28 14:52:44
Capri...te malac!!!! De tudod mit? Igazad van! :)))))
...viszont hálából mindjárt behalok...pedig még egy nap a melóból :/
Sajnos én ezt már a korom (és ne duma...akármilyen jó fej vagyok, meg rohadt jól nézek ki :D) attól még sajnos 40 vagyok...nem kívülről gáz, hanem belülről...tehát nálunk sajnos már nem elég, ha akkor bújunk, amikor kedvünk van...Egy éve én sem gondoltam, hogy eljutok idáig..ma ovu, akkor dugunk..holnap nem, de azután megint...de sajnos eljutottam...és kezd elfogyni a kedvem, az erőm..főleg a lelki...lehet, hogy már érzem a mensit..és attól vagyok ilyen gagyi :/
capri
2013-11-28 14:44:41
Luciffer,
igen, van még valami, amiben ki lehetsz... Elégítve... az elmúlt napok után. :-DDDDDDD (Bocsi :-) )
capri
2013-11-28 14:42:11
Mirjam,
az időzített hancúrhoz: nálunk az az "alapfelállás", hogy nem hívom fel külön párom figyelmét, hogy "hé, ovu van, össze kell bújni". Persze volt már, amikor dokinál voltam és látta a szép nagy tüszőt, akkor szóltam, a doki azt mondta, most kell együttlenni a babáért. Az elmúlt hónapokban nem volt gond az "időzítéssel". Nekünk a szeptember legeleje nem igazán jött össze. (A nyári szabi után hirtelen mindketten visszasüppedtünk a dolgos hétköznapokba.) Szóval erre a részére azt mondom, mi (még) nem görcsöltünk rá annyira szerintem.
Én is hallottam olyat, hogy mensi utántól szigorúan kétnaponta (se több, se kevesebb) együttlét, jöhet bármi, annak akkor is meg kell lennie. Na, ez nekem már sok lenne... Persze, lehet figyelni, hogy mikor van ovu, de ha ma egyikünknek sincs kedve, akkor nehogymár ennyire ragaszkodjunk egy "szabályhoz". Illetve fordítva is: a tegnapi feladat teljesítve, de ma mindketten szeretnénk, akkor hadd bújjunk már össze...
Aztán persze lehet, hogy egy-két hónap múlva én is ezt fogom csinálni... :-S
luciffer73
2013-11-28 14:40:51
Antikám édes...én olyan laza vagyok, mint a rigalánc, és mostanában olyan zsíros is :))))
Mirjam...nekem okoz gondot az időzített szex, nem neki...őt eddig ezzel nem terheltem, de a múlt hónapban sajnos sokat nem tudtunk együtt lenni...konkrétan egyszer. Abból pedig rohadt nagy szerencsével lett volna csak gyerek...ebben a hónapban tudatosabban akartam.., azért is vettem lh tesztet...és többször el is mondtam neki, hogy mi újság...türtőztetés a hónap elején, aztán mindent bele...de attól még fáradt vagyok, és nyűgős...mégis megteszem, amit meg kell...akkor neki meg ne derogáljon már rámmászni?! Lehet, hogy előbb besokalok mint tavasz. Addig adtam ugyanis haladékot magunknak...utána befejezem, és marad a gumizás...mégse akarnék 50 évesen szűlni...ha meg ő ebbe nem tud esetleg belenyugodni, akkor ...
Én ezt az erőltetett menetet már párszor szóbahoztam itt a fórumon, de úgy tűnik, hogy ilyen purnyadt vén fos csak én vagyok...csökkent lipidóval, lepkeszárny csapkodás nélkül...ez van
...hú ma nagyon súlyosan depis vagyok...vagy mi?!
Bocsi...de tényleg mindenkitől...összeszedem magam, de jelenleg kivagyok....idegileg, fizikailag, mentálisan...van még valami, amiben kilehetek?
mirjam
2013-11-28 14:29:29
A pasiknak semmi mas dolguk nem lenne,csak szexelni akkor,amikor ido van.es paran ezt nem akarjak,mert mindenfele indokot sorolnak fel.mi meg a lelkunket kitesszuk,lemondunk dolgokrol,varunk,pisilunk,tesztelunk,nyaladzunk,forumozunk es meg sorolhatnam mi mindent megteszunk.