Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira...nagyon sajnálom, hogy így le vagy hervadva...
Egyetértek Mohával...tünés a dokihoz. Nyomizd ki a grafokat és mutasd meg neki. A másik, hogy többször kéne itt lenned...hátha egy kis életerőt tudunk beléd verni azzal, hogy részt veszel a beszélgetésekben...nekem is jobb a kedvem azóta és hamarabb túlv vagyok a hisztin, mióta itt vagyok a fórumon...nem kell egyedül megbírkóznod ezzel...nekem ez a véleményem!
Moha13
2013-11-29 13:51:16
Kira84
Nem kiábrándulni és nem hervadozni, irány a doki!
Gondolj arra, milyen jó, hogy vezettél görbét...látod, hogy nem egyértelmű az ovud (vagy nincs), úgyhogy már van mivel menned...és a doki majd kitalálja, mi legyen, és hogyan legyen nagyon gyorsan Neked is babád! :)
Kira84
2013-11-29 13:31:48
Sziasztok lányok elég régen jártam itt,az utóbbi időben csak olvasgattam kinek hogyan alakul a baba projekt,én most úgy érzem hogy semminek sincs értelme már ahoz sincs kedvem hogy a görbét vezessem.Sajnos a hőm magáért beszél tuti hogy nem volt pete érésem,ez olyan kiábrándító és hervasztó számomra :(
luciffer73
2013-11-29 11:35:14
Jaaaa! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előtte rápihentem...úgy kb 3-4 évet! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
capri
2013-11-29 11:33:39
Most aztán jó nagy a szád, hogy az elmúlt egy hetet szinte végigmelóztad, mi?! :-DDDDDD
luciffer73
2013-11-29 11:31:19
Megmondtam.....tessék melózni...mert különben ott fogok bömbölni a fa alatt..és abban nem lesz köszönet...megígérem! :DDDDD
...csak ha nnnaagggyon muszáj...akkor rajzolok...végső esetben :)))
capri
2013-11-29 11:27:59
Karolina, köszi, de én ezt már tudtam szerda reggel óta. A hőm nem hazudik. :-)
Hát igen, ez most egy 22 napos ciklus lett, de az ovu a 10. napon volt (eddig 14. körül szokott), a luteális a szokásos hosszúságú volt. A gyógyszerrel kitolhattam volna valószínűleg pár napot, de feleslegesnek gondolom, ha úgysincs baba. (Meg így Luciffert is megkímélem - remélhetőleg - egy felesleges rajztól. :-D)
capri
2013-11-29 11:24:26
Ja, Luciffer!
Így, hogy ma új ciklust kezdtem, még dec. 23-24. körül valószínűleg pont látni fogom a hőmből, sikerült-e vagy nem, szóval még nem kell rajzolnod. ;-)
Karolina01
2013-11-29 11:22:59
Capri! Sajnálom, hogy megjött, de neked elég korán jött, nem? Még nem kellett volna... A gyógyszertől van? Amit szedsz?
capri
2013-11-29 11:15:21
Kedebab,
sajnálom... :-( Megmutatod a - most már előző - görbédet?
(Ja, időközben nekem is megjött.)
Ani0630,
nem törvényszerű a tojcsis nyák.
Moha,
Te is tudod nagyon jól, hogy mindenféle jel jelenthet ilyenkor bármit. Ezt is, azt is. Nem kell velük foglalkozni. :-) Pont azért, mert minden hónapban kicsit más valami, nem tudhatod, hogy nem ez lesz-e pont a siker.
Én egyébként nem hiszek ebben a beágyazódásos hőesésben - de ezt szerintem már írtam. A BTO-n írták, hogy nagyjából fele-fele a terhes és nem terhes hőesések aránya.
Nekem egyelőre az egyetlen megbízható jel a hőm. Pl. soha nem fájt a mellem mensi előtt. Na, most hétfő vagy kedd óta nemegyszer érzékenynek éreztem, viszketett stb. Tök jó, hogy most már ezt is beírhatom PMS-tünetnek... :-S
Egyetértek Mohával...tünés a dokihoz. Nyomizd ki a grafokat és mutasd meg neki. A másik, hogy többször kéne itt lenned...hátha egy kis életerőt tudunk beléd verni azzal, hogy részt veszel a beszélgetésekben...nekem is jobb a kedvem azóta és hamarabb túlv vagyok a hisztin, mióta itt vagyok a fórumon...nem kell egyedül megbírkóznod ezzel...nekem ez a véleményem!