Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok,
végre 39 nap után megjött. A karácsonyfa alá már nem teszek tesztet, de bízom benne, hogy az új év hoz jó dolgokat sokunk számára!
Lillz
2013-11-30 09:55:52
Bocs Karolina, 0,3-at es 0,2-ot akartam irni, szamolni még nem tudok nem ittam még meg a kv-mat :))
Lillz
2013-11-30 09:47:10
Sziasztok!
Karolina
Szerintem azert rakta a 14. napra az ovudat mert ott aranyaiban nagyobbat ugrott a hod a 15. napon mint a 11-14 napokon. Ha jobban megnezed a 11-12-13-14 napokon osszessegeben 3 napon ugrott 0,15 fokot a hod, mig 14-15 napon egy nap alatt ugrott 0,1-et. En igy gondolom, de majd Capri segit:))
Capri, Lucifer
Nekem ma megint fent a hom ugyhogy tegnapra visszamenolegesen beirtam a magasabb hot. Sajnos meg nagyon sok ido van hatra a nemvartig, mivel en úgy gondolom hogy ket nappal késöbb, vasarnap volt az ovum, nem pedig penteken ahova a progi rakta. A lutealisom atlagosan 18 napos, szoval jovo het csutortokre nem varom.
Karolina01
2013-11-30 08:28:12
Nem értem miért húzta be és erősítette meg az ovut 14. napra, amikor látszik, hogy a 11. napon volt. Azt hittem átrakja, de nem....
Karolina01
2013-11-30 08:26:24
Jó reggelt Lányok!!
Tegnap óta fájdogál a derekam is meg az alhasam is (petefészek??). De sétálok felfelé. Lassan de biztosan. Remélem sikerrel járok! : o)))
capri
2013-11-30 08:23:27
Sziasztok!
Kira, osztom a többiek véleményét. Menjél el dokihoz! Ilyen ciklusokkal nagyon kicsi az esély a babára, mennek a hónapok, és Te egyre rosszabbul érzed magad. Pedig lehet, hogy csak pár hónap kellene a megfelelő kezeléssel, és már ott is lenne a baba a pocakodban!
Ildibaba, ügyes vagy, hogy próbálsz egészségesebben élni! Érdekel a régi munkahelyed?
Pettyuska, szia! Töprengek, töprengek... :-) Tényleg nem egyértelmű a görbéd. Van korábbi görbéd is? Kíváncsi lennék, azokon hogy alakult a hőd. A ciklusod legelején is elég magas volt a hőd, elég sokat ugrált is, a 19. nap óta viszont viszonylag nyugodt.
Kedebab, azért még 2013-ról sem mondunk le! :-) Így szerintem már egyértelmű, hogy a 24. nap körül volt az ovud.
Antika, sajna a pecsételés nekem szinte mindennapos a ciklusom vége felé. De ha neked ilyen nem szokott lenni, akkor hátha... :-)
Krisztibaba, lassan-lassan ovuvárás? :-)
Kinga, Moha, de unalmas... :-P :-D
Fbzsuzsi, szépecske. :-) Szerintem jól teszed, hogy most még nem tesztelsz, de azért jövő hét végéig sem kell várni. ;-)
Ha valakinek a görbéje unalmas, akkor az én vagyok... :-)
Szép hétvégét mindenkinek! :-)
Szilvia1980
2013-11-30 08:19:53
Jó reggelt:)
Sok bíztató, szép görbe van, remélem a december mindenkinek elhozza a csodát!!!
én ma így...
fbzsuzsi
2013-11-30 08:14:19
Sziasztok!
Ma így, és remélem így is marad; bár semmi, de semmi nem utal rá. Még a baloldali alhasi (legyen petefészek) fájdalmam is elmúlt, amit folyamatosan éreztem ovu óta. Szeretnék reménykedni, de inkább -a csalódás elkerülése érdekében- nem teszem túlságosan. A tesztelés ötletét elvetettem, úgy is szerintem egy nappal később volt ovum, mint ahova az oldal rakja. Nehéz, de megállom, és majd mondjuk jövő héten ilyenkor tesztelek :)
Szép napot és jó hétvégét nektek!
mkinga
2013-11-30 07:56:28
Moha
Hallod-e , hat neked egy nagyon szep gorbed van he heee heeee :P , meg par nap :D
Moha13
2013-11-30 07:34:01
Jó reggelt!
Csatlakozom én is az unalmas vonalakhoz...:)
végre 39 nap után megjött. A karácsonyfa alá már nem teszek tesztet, de bízom benne, hogy az új év hoz jó dolgokat sokunk számára!