Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kaptok egy kis humort erre a szép, napsütötte reggelre:
http://vitaminl.tv/video/955?ref=fbs
:;)
Ancsi2014
2013-12-05 09:14:43
Capri, írtam Neked tegnap, csak sztem nem láttad:
Capri, én nov17-én éreztem a görcsöket, aznap már "tojásfehérjéztem" hétfőn délelőtt tovább görcsöltem aztán szépen abba maradt. Vasárnapra tettem az ovumat, onnantól kellett használnom az ultrot, eddig minden rendben volt, nem volt semmi testi tünete a hormonnak. A váladékozásom is és az émelygésem is kb egyszerre indult 29-30-án, dec.03-án csináltam tesztet, mindkettő negatív. Beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta nem befolyásolhat az ultro annyira h ne jöjjön meg tőle mert keveset kapok, csak támogatásra nem pótlásra, de a hormon miatt lehet h lázadozik a szervezet és ez az émelygés és fejfájás oka.
Mai helyzet a 33.napomon, görcs, derékfájás semmi. Pici rosszullét van, de az lehet a hormontól is. Hőt nem mérek, mert az ultró miatt az egekben van, ez nem támpont.
Aki már ivott inofolicot, vagy hallott róla az írna nekem? Úgy hallottam külföldi fórumokon, hogy akár több tüszőrepedést is előidéz egy hónapban? Valaki hallott már erről?
Ildibaba81
2013-12-05 09:03:50
Most néztem meg a ciklus.hu-n: 21-re húzta be az ovut. Ezt valahogy sehogy sem értem...
Szerintetek miből következtethet éppen a 21-re?
Még egyszer az ittenim:
Ildibaba81
2013-12-05 08:57:19
Kinga!
Neked is fújom! Nehogy visszaessen, lassan már lila a fejem... :)
Karolina01
2013-12-05 08:56:55
MKinga! Pedig szép a görbéd!!! Hasonlít az enyémre : o))) Nem kell, hogy megjöjjön, neked is elfújjuk...
mkinga
2013-12-05 08:54:33
A GORBem megegyszer a mai nap bejegyzessel
mkinga
2013-12-05 08:51:32
Jo reggelt csajok.
Hat aztan ti nagyon aktivak vagytok mar koran reggel...
Vanila, remelem jol irtam neved, gratulalok!
Aki meg barnazik , tessek abbahagyni , akinek meg pockolni kell a feneket csak tegye minel magasabbra es tessek pozitiv teszteket csinalni , mert mar elegem van , hogy ilyen sokan vagyunk itt es nem birlak visszaolvasni :p
En ma reggel isszonyat fejfajassal es mellfajassal keltem. A fekves... az tiszta kin , meg oldalt sem tudok mert az az erzesem , hogy osszenyomom oket es baromira faj, a hason fekvesrol meg... huu nem is beszelek, de a fejem , a bal oldalomon a szemem felett, hat az is kegyetlen :((((
A hom meg szepen fenn , de 29-30.napomomon szokott visszaesni es akkor indul a barnazas is ... szoval varjuk a holnap reggelt!
Oleles!!!
Itt a gorbe
Archangel85
2013-12-05 08:51:17
Neeeem ezek nem foltok!! :)
Már csak azzal vigasztalom magam, hogyha mégis, akkor elkezdődhet a closti kúra....
Archangel85
2013-12-05 08:50:21
Akkor barnázom, mikor megjön. Tehát barna, rá 2-3 óra és meg is jön. :(
De még nincs itt az ideje!!!!!
Karolina01
2013-12-05 08:49:49
Archangel!! Nem barnázhatsz!!! Nem lehet, hogy csak foltokat látsz a boldogságtól?? : o)))
http://vitaminl.tv/video/955?ref=fbs
:;)