Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-12-05 15:28:19

Capriiiiiii.... igazad volt :(
Ildibaba81
2013-12-05 15:26:49

Most nekem is szükségem lesz rá... :,,((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Elkezdtem a 7-et...
Karolina01
2013-12-05 11:51:42

Ildibaba! Köszi, nagyon jó volt!!!! : o))))
Moha13
2013-12-05 11:24:44

Sziasztok Lányok!
Látom, sok szép görbe alakulgat...hajrá, hajrá...:)
Én viszont ma olyan laza voltma, hogy nem is mértem...valahogy nem csörgött a mobilom, vagy nem értem, hogy történhetett, mert úgy van beállítva, hogy a hét minden napján 6.30kor jelezzen. Na, mindegy, szóval nem írtam be semmit, mert két órával később ébredtem és mértem, de 36,8 volt, az meg szerintem nem reális. :)
kukac
2013-12-05 10:31:41

Karolina, Kinga, Archangel: Nagyon szép a görbétek! :) Nem is értem miért kezdtél el barnázni Archangel?!

Én lassan haladok az ovu felé...
Ancsi2014
2013-12-05 09:48:31

Köszi szépen Capri, meglátjuk mi lesz.
capri
2013-12-05 09:43:08

Ez most a 32. napod kb., ugye? Ha 14 napos luteálissal számolunk, akkor lassan már a doki által ajánlott tesztelési idő is itt van. :-) Szerintem is tesztelj a napokban, és ha nem mutat semmit (meg persze nem jön meg), akkor a jövő hét elején kérjél HCG-vérvételt. :-)
Ancsi2014
2013-12-05 09:33:26

Köszi Capri a drukkolást, meglátjuk mi lesz. Ha szombatig nem jön meg akkor csinálok újat. Bár Anyukám azt mondta, hogy neki 3 hónapos (!!) koráig nem volt kimutatható a vizeletvizsgálatból, se kórházi se tesztelősből. Szóval még akármi is lehet. Tegnap nagyon fájt a derekam, de csak egy ponton, azon az oldalon ahol napok óta érzek egy kis nyomást, mintha megütöttem volna ott magam, vagy lenne ott valami. Tudom hülyeség, de ilyen érzés.
Én is furcsállom h most jelentkezik az ultró hatása és émelygésem van, de lehet kellett idő míg a szervezet bedolgozta. Dokim azt mondta a nemvárt után 4-5 nappal teszteljek legkorábban. Na de azt mégis hová a fenébe tegyem? Mert ha a 14.napon volt pé-m akkor előbb is kellett volna megjönnie mint 30 nap, nem?
capri
2013-12-05 09:25:08

Ancsi, bocsi.
Hát, nem tudom, a keddi teszt reggeli első pisiből volt? Azért akkor már mutathatott volna valamit. Igaz, hallottunk már olyat, akinek jóval később lett csak kétcsíkos a tesztje... Amit nem értek: miért csak majdnem két hét gyógyszerszedés után kezdtél émelyegni? Ha attól lenne, akkor azt pár nap után érezted volna, nem? Én azért nagyon bízom benne, hogy bújkál ott valaki. :-)
Inofolic: mostanában nagyon sok nőgyógyász ajánlja a babára váró pácienseknek, a cikluson többször is beszéltünk róla. Arra jutottunk, hogy folsavat + folsavat tartalmaz. :-) (A folsav mellett a másik összetevője valami idegen elnevezésű dolog, ami B9 vitamin, ami maga a folsav.) Én személy szerint nem próbáltam, de nem is igazán szimpatikus. Illetve még nincs olyan fórumos "ismerősöm" sem, akinek ez segített. De persze mindenkinek szíve joga, hogy bízzon benne, kárt biztos nem tesz.
Ildibaba81
2013-12-05 09:21:51

Kaptok egy kis humort erre a szép, napsütötte reggelre:

http://vitaminl.tv/video/955?ref=fbs
:;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!