Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát igen...a hülyeség és én jó testvérek vagyunk...ezt már mások is mondták...akkor talán most már én is elhihetném! :)))
Egy kérdés azokhoz, akik most babások...moni napsi...ti nem vettétek észre még a teszt elvégzése előtt, hogy a reggeli pisinek megváltozott a szaga? És ez most teljesen komoly. Szóval várom a beszámolókat...én arra gondolok, hogy amikor az ember lánya elkezdi termelni a terheshormonokat, akkor ez (nyilván nem véletlenül) a reggeli pisinél érződik igazán. Ezért kérdezem. És pont ezért írtam, hogy bár szép "magas" a hőm, de ezt a szagot most nem érzem. És persze nem arra kell gondolni, hogy olyankor az ember hangyasavat pisil, vagy thermál vizet, de azért olyan erős szagú lesz.
Megígérem, hogy ha mégis sikerült ebben a hónapban összehozni, akkor is maradok...gondolom mennyire örültek!
...ne fogjátok vissza magatokat...lehet nyugodtan konfettit dobálni és pezsgőt durrogtatni eme jó hírre! :DDDDD
Kiara,jó volt olvasni hogy "elvétve" akadnak még ilyen jófej orvosok,drukkolok neked:-)
Én ma így:Olyan megnyugtató a gondolat hogy volt ovum:-))).És milyen boldog leszek ha majd terhes leszek,szupiiii lesz:-)))
Archangel85
2013-12-10 07:08:38
Kiara!! Én is most kezdem a a clostit :)
Bár nálunk minden rendben hála istennek, azt mondta adoki ezzel a kis segítséggel mi is család leszünk :)))
Moha13
2013-12-10 06:59:38
capri
Na, ez klassz! :)
Látjátok, ezért szoktam írni, hogy a kritikus időszakban akár naponta többször is meg kell nézni az ovutesztet, mert ennyire gyorsan változhat az eredmény. :)
luciffer, Ani0630
Szépen kanyarognak ezek a görbék...:)
Én meg kihűltem...:)
Ani0630
2013-12-10 06:37:53
Jo reggelt.
Nem tudom mi tortent de ma felment vissza a höm.Atlagosan 27 naposak a ciklusaim, az utobbi 3 honapban 26 naposak voltak. Vas.este ota faj a hasam.mintha meg akarna jonni.Ennyi ideig nem szokott fajni max egy napig szokott es meg aznap megjon.
Szerintetek?
luciffer73
2013-12-10 06:37:25
Jó reggelit!
...nagyon aranyosak vagytok, de ne szaladjunk ennyire előre az ebihalasodással! :D
Jelentem még mindig nem érzem, hogy többen lennék...van egy sanda gyanúm...szerintem ugyanazt játszom el, mint egy pár hónappal ezelőtt...akkor is a 24 napos ciklusomban 29 napra jött meg. Ott se volt csalódás, hiszen egyszerűen tudtam, hogy egyedül vagyok. Az érzés ugyanaz...vagyis semmi. Fáj a hasam...hol folyamatosan, hol meg egyáltalán nem. A cickóim szétdurranak, ez viszont már biztos...a NASA is szólt, hogy a műholdjuk kiszúrt két pestre nem illő domborulatot :DDDD
A másik, amiről eddig senkit nem nagyon hallottam láttam írni...most már második napja úgy kelek fel, hogy majd megdöglök, olyan melegem van. Konkrétan szakad rólam a víz. Lehet, hogy nem is terhes vagyok, hanem klimaxolok! :))))
Az már milyen vicces lenne?....nem lenne az! :DDDDD
És egyébként meg ma picit csökkent a hőm...na nem túlzásba, de azért csökkent.
Kiara...ez a doki iszonyatosan szimpi, még így ismeretlenül is. Milyen igaza van, hogy nem vár éveket...tetszik a hozzáállása...de tényleg! :)
Egyébként ma reggel a dugón semmi sem volt...de semmi...még rózsaszín sem volt, csak hasfájás van :/
Én ma így
Adrienn830
2013-12-09 23:21:15
Sziasztok! Dec 8.-ára nem vártam ma 9.-e van de még nem jött meg de szelét fájdalmat sem érzem, de a tesztek negativak voltak. Ma így állok
capri
2013-12-09 20:28:44
Csak gyorsan írok. Reggel annyira aggódtam, mi lesz már az ovutesztemmel. Hát jelentem, az esti totál egyértelmű pozi!!! :-))) Reggel nem is látszódott a második csík, meg tegnap a délutánin sem. Szép estét mindenkinek, holnap jövök!
Moha13
2013-12-09 20:19:45
Na, azt hiszem, nem hiszek a horoszkópokban...
Ebbe is véletlenül futottam bele, hát elolvastam a sajátomat:
"Halak
....
A házasságokban, régi együttélésekben, ha gyermekre vágyakoztok, ebben a témában nem megy minden úgy, mint ahogy szeretnétek. Több időt, energiát és talán pénzt is fordítotok arra, hogy ez az álmotok valóra váljon."
Na, kösz...:X
Ez tuti nem igaz...mert ez a mostani a babás ciklusom...tehát a jövő évben már nem babásodásra, hanem babára fogunk költeni...:)
Adry03
2013-12-09 19:59:33
Sziasztok !
Luciffer
A hőd jól felment. Szorítok, hogy ott is maradjon !
Szerintem még nem szükséges a "dugó".
Kiara
Üdv itt. Persze, hogy emlékszem. Szerencse, hogy a dokid ennyire jó fej és nem várta ki az 1 évet.
Egy kérdés azokhoz, akik most babások...moni napsi...ti nem vettétek észre még a teszt elvégzése előtt, hogy a reggeli pisinek megváltozott a szaga? És ez most teljesen komoly. Szóval várom a beszámolókat...én arra gondolok, hogy amikor az ember lánya elkezdi termelni a terheshormonokat, akkor ez (nyilván nem véletlenül) a reggeli pisinél érződik igazán. Ezért kérdezem. És pont ezért írtam, hogy bár szép "magas" a hőm, de ezt a szagot most nem érzem. És persze nem arra kell gondolni, hogy olyankor az ember hangyasavat pisil, vagy thermál vizet, de azért olyan erős szagú lesz.
Megígérem, hogy ha mégis sikerült ebben a hónapban összehozni, akkor is maradok...gondolom mennyire örültek!
...ne fogjátok vissza magatokat...lehet nyugodtan konfettit dobálni és pezsgőt durrogtatni eme jó hírre! :DDDDD