Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2013-12-09 13:23:38
 
Sziasztok!
Azt hiszem ez alatt a pár nap alatt megőszülök.
Tegnap végig feküdtem az egész napot, nem volt semmi rózsaszínes folyás, csak tojcsis, mikor ovu előtt vagyok-ez volt 2 hónappal ezelőtt is.
Ma reggel nem volt semmi -csak 3-szor megszédültem-és elkezdtem öklendezni-férjem mondta is, hogy örüljek, mert ő tudja, hogy többen vagyunk. A teszt még mindig szép 2 csíkos. Miután felhelyeztem a reggeli progi adagomat, délelőtt, most barnásan távozott, többször is. Tudom, hogy rajta van a crinone betegtájékoztatóján, de nyugtalanít. Egyszerűen el kell fogadnom, hogy lehet, hogy nem marad velünk.
étvágyam nincs, mellem fáj és nagyon barna, és fáj bal oldalt a derekam.
Ani0630
2013-12-09 13:21:46
 
Sziasztok
Tegnap este óta fáj a hasam, és bár vasárnap nem tudtam mérni a hőmet, mert esküvőn voltunk,a maiból nekem úgy tűnik hogy hamarosan jön a "Mikulás" :(
capri
2013-12-09 13:19:35
 
Luciffer,
az Utrogestan leírásában is benne van, hogy terhesség esetén csak indokolt esetben alkalmazható... :-)
luciffer73
2013-12-09 13:11:35
 
...ühüm....miután megírtam a kommentet, én is észrevettem, hogy gyorsabban járt a kezem...szokás szerint :(
Én nem olvastam ilyet az e vitaminról..., sőt még nem is hallottam ilyenről. Nem lehet, hogy ez csak abban az esetben áll fent, amikor valaki "túladagolja"? Értem itt ezalatt, hogy szedi a terhesbogyót, és mellette eszi a különböző vitaminokat is?
A folsavról meg...a tájékoztatóján az van, hogy ha valaki többet vett be a napi szokásos adagnál, az mindenképpen tájékoztassa a dokit...namármost az én paraszti eszem azt súgta erre, hogy nyilván, akkor csak van valami negatív hatása a folsavnak?! Nem? Mert különben a tájékoztatón az lenne, hogy "...no para...menj és pisilj solkat" :DDD
Moha13
2013-12-09 12:53:06
 
Katicabogár
Üdv újra itt...bár, jobb lenne, ha más hírekkel jöttél volna...:)
Szerintem nem tudom, mi lehet Nálad, de a doki biztosan tud mondani valamit...nincs értelme itt találgatni szerintem.

luciffer
capri az E-vitaminról írt, arról én is olvastam egy cikket, miszerint szív-és érrendszeri betegségeket okozhat a magzatnál...de ami engem illet, én csak teherbeesésé érdekében eszem, amint kiderül, hogy megvan a babó, folsavon kívül más szintetikus bogyót nem tervezek szedni...azt is csak azért, mert folsavból tényleg bonyolult a kellő mennyiséget natúr bevinni. :)
A 3 mg.os folsav amúgy vérszegényeknek írják fel. Ezért mondhatta a patikus, hogy van, aki napi 3x1-et szed. A terhesvitaminokban 800 mikrogramm van, azaz 0,8 mg. De én is úgy tudom, hogy a fölösleg kipisilődik, szóval bajod szerintem nem lesz tőle. :)
Katicabogár5
2013-12-09 12:46:15
 
Sziasztok lányok!


Régen voltam már, néha olvastalak titeket. Akinek sikerült a baba projekt, nekik gratulálok, akinek nem nekik meg szorítok.
Egy olyan gondom van nekem, hogy glostilbegyttől lett peteérésem és a dokim mondta is hogy van rá esély, de a bal oldalon ciszták lettek. Rá két napra szurkáltak a cisztáim és meg is jött a menses. Igen ám de hőm fent van, ami menses előtt 1 2 nappal szokott lemenni. Hozzáteszem több mint féléve mérem a hőmet, igaz egy ideje itt nem jegyzem csak magamnak mérem. Szerintetek mi lehet velem?
luciffer73
2013-12-09 12:34:49
 
capri...én meg pont azt olvastam a folsavval kapcsolatban, hogy annak a szedése akadályozza meg az idegcsővég záródás hiányát...nyilván ész nélkül azt sem szabad szedni. Az a helyzet, hogy én a terhesvitamint abbahagytam, és most perpill ezeket szedem, tehát kizárt a túladagolás. Azt meg már csak megtudom jegyezni, hogy aznap vettem-e már be folsavat és e vitamint :DDDD
capri
2013-12-09 12:27:49
 
Moha,
olyat is olvastam, hogy az E vitamin valamilyen fejlődési rendellenességet okozhat a babánál, ha túl sokat szedünk. Én terhesvitamint is szedek (igaz, azt sem minden nap), viszont az E vitamint pluszban a méhnyálkahártya vastagítása miatt szedem. Ki tudja, mi lenne a legjobb...

Kriszta33,
én szedek méhpempőt is, már nyár óta, egyelőre eredmény nélkül. (Így ha most elfogy, akkor abba is hagyom.)
luciffer73
2013-12-09 12:13:45
 
Na Krisztikém, akkor okulj a mi példánkból, egyél igyál...:)))
Moha...remélem az lesz...most perpill még a hasam sem fáj. Én folsavból a 3mg-t eszem...nekem ezt adta a patikus csajszi. Mindennap mindenből zabálok egyet...abból baj nem lehet. Ha még esetleg ez a hónap nem is jött össze, azért talán ezekkel kicsit nagyobb az esélyem...talán...remélem :))))
Még nem kellett cserélnem dugót. Délután viszont akármi lesz, rápillázok...és ha kell cserélek...a melleim változatlanul majd szétdurrannak...de nagyon durván. Viszont...és nálam ez egy főszempont...nem érzem, hogy többen lennénk az irodában, mint egyedül...tehát, ha mégis megjönne, akkor sem fogok összezuhanni...valahogy rákészültem a nulla darab babára...már én lepődnék meg a legjobban, ha mégis lenne ott egy ebihal :DDD
Kriszta33
2013-12-09 11:51:03
 
capri:

Fogalmam sincs mikor volt a tényleges ovum, az előző ciklusban pont a két mensi között volt a rendszer szerint. Nem vettem még ovu tesztet, de ha most nem sikerül a babó, akkor szerintem ezt pótolom. :-) (Ez a 3. próbálkozós hónapom.)
Ma is 37 C volt a hőm, és tegnap enyhe hasmenés (pedig nem vagyok beteg), együttlét után pedig halványrózsaszín valami jött ki belőlem.
Ma gondoltam megyek és veszek méhpempőt, van esetleg valaki aki használja és tényleg segít?

krisztibaba85: Megvárom. Vagy nem várom a nem vártat? :D

Drukkolok mindenkinek, jó olvasni a sok hozzászólást, sokat segítenek! :-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!