Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-10 08:19:52

capri...becsatolom megint a grafot. November 25-én full pozi az lh tesztem...ha jól rémlik, akkor rá két napra esett le ismét egy kicsit a hőm...tehát valszeg akkor lehetett a repedésem...az lh meg negatív volt már addigra...vagyis nagyon-nagyon halvány volt a második csík...csak fény felé fordítva lehetett látni...
Lillz
2013-12-10 08:09:15

Sziasztok!
Csak nézem hogy néhányatoknak mennyire leesik a hömérséklete, 36,4 söt láttam 36,2 körül is (Kukac, Antika) Nem fáztok?? Én ma 36,6-tal keltem de jégcsap kezem-lábam. A párom meg azt mondja hogy a hideg kéz és láb válóok! :))) xx
Nekem amúgy tegnap full negatív volt az ovutesztem úgyhogy tuti nem ma van "tüszörepim" ( by Capri) :D
capri
2013-12-10 08:03:22

Luciffer, nem hétfőn volt pozi az ovuteszted? És akkor szerdán, esetleg kedden volt tüszőrepi. (Ennek így kell lennie, mert ha nem, akkor én buktam a hónapot! :-D)
capri
2013-12-10 08:01:12

Köszi! :-) Igen, én is bízom benne, hogy még nem késtünk le semmiről, nem bánnám, ha csak holnap reggel repedne, és akkor még a ma és talán a holnap jó lehet. Egyébként a Jónás-napom is pont holnapra esik... (Ha nagyon akarnék hinni benne, azt mondanám, azért volt az előző rövid ciklus, hogy összehangolódjon a peteérésem a Jónás-napommal.)
luciffer73
2013-12-10 08:01:07

Utána számoltam capri...nem is a 13-ik, hanem a 16-ik...mivel a grafon rossz helyen van az ovu napja. Egészen biztosan 25-én volt...pedig nem is az volt a legalacsonyabb hőm...ovu után két nappal megint leesett...tudod akkor fejtegettem, hogy esetleg akkor repedtem meg! :)))
luciffer73
2013-12-10 07:55:15

Capri igen hallottam a pezsit...és konkrétan a fülemből szedtem ki a konfettit! :DDDDD
Anyukám...semmi elkeseredés....először is...semmiről nem csúsztál le. Te tudod a legjobban, hogy a tüszőrepedés még csak most jön...tehát a petéd még a burokban pihizik...lehet, hogy ő is telezabálta magát....szóval ne legyél szigorú...ahogy ti bíztattatok anno, hát én is csak azt tudom neked tanácsolni....
Nyeregbe föl....yyyiiháááááááááááááááá :))))
Hiába a 13...az szerencsés szám..., de emlékeim szerint én a lányomnál ilyenkor már rég tudtam, hogy ő is ott van...megjósoltam a vizeletemből! :DDDDDDDDDDD, merthogy kávézaccot nem tartok a wc-ben! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
capri
2013-12-10 07:48:42

Sziasztok!
Kiara, nekem is szimpatikus a dokid!
Mirmite, jól lezuttyantál, hallod-e... :-(
Antika, a teszteléshez az jó, amit Moha írt. Igaz, engem előző ciklusban megviccelt a szervezetem, mert 10. napon csináltam az első tesztet (halvány második csík), és aznap már megvolt az ovum, mint a másnapi hőmből kiderült.
Adry03, nagyon szép, megy a drukk! :-)
Adrienn830, nagyon ugrál a hőd... Teljesen szabályos a ciklusod, vagy van valami eü. gondod?
Luciffer, ez már 13. dpo... ;-) Miért gondolod, hogy kellene érezned valamit, vagyis valakit? Ja, közben durrant egy pezsgő, remélem, hallottad! :-)
Ani0630, naaaaa.... :-) Neked is megy a drukk!
Kukac, lehetséges. :-)
Na, szóval nálam ugye tegnap szép pozitív lett az ovuteszt, csak az összebújás nem jött össze. :-S :-( Párom egész este sajnáltatta magát, hogy telezabálta magát és rosszul van. Majd talán ma... De ha ma sem, akkor a tegnap elkezdett Duphastont abba is hagyom, nem lesz miért szedni...
luciffer73
2013-12-10 07:48:34

Kukac....akár lehet az is...csak ajánlani tudom neked, hogy te is vegyél lh tesztet...a hőmérés és az lh teszt szerintem a siker záloga...
kukac
2013-12-10 07:44:29

Sziasztok!

Ani: nem lehet, hogy most ágyazódott be, amikor leesett a hőd egy kicsit? :)

Luciffer: Nagyon szép a görbéd! :)

Szerintetek nálam ez már az ovu?
Antika
2013-12-10 07:35:09

Jó reggelt!
Jelentem kihűltem!
Azt gondoltam, hogy egy forró éjszaka után csak felmelegszek majd! :)
De mégsem! :(
Én ma így:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!