Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lillz
2013-12-10 08:09:15
 
Sziasztok!
Csak nézem hogy néhányatoknak mennyire leesik a hömérséklete, 36,4 söt láttam 36,2 körül is (Kukac, Antika) Nem fáztok?? Én ma 36,6-tal keltem de jégcsap kezem-lábam. A párom meg azt mondja hogy a hideg kéz és láb válóok! :))) xx
Nekem amúgy tegnap full negatív volt az ovutesztem úgyhogy tuti nem ma van "tüszörepim" ( by Capri) :D
capri
2013-12-10 08:03:22
 
Luciffer, nem hétfőn volt pozi az ovuteszted? És akkor szerdán, esetleg kedden volt tüszőrepi. (Ennek így kell lennie, mert ha nem, akkor én buktam a hónapot! :-D)
capri
2013-12-10 08:01:12
 
Köszi! :-) Igen, én is bízom benne, hogy még nem késtünk le semmiről, nem bánnám, ha csak holnap reggel repedne, és akkor még a ma és talán a holnap jó lehet. Egyébként a Jónás-napom is pont holnapra esik... (Ha nagyon akarnék hinni benne, azt mondanám, azért volt az előző rövid ciklus, hogy összehangolódjon a peteérésem a Jónás-napommal.)
luciffer73
2013-12-10 08:01:07
 
Utána számoltam capri...nem is a 13-ik, hanem a 16-ik...mivel a grafon rossz helyen van az ovu napja. Egészen biztosan 25-én volt...pedig nem is az volt a legalacsonyabb hőm...ovu után két nappal megint leesett...tudod akkor fejtegettem, hogy esetleg akkor repedtem meg! :)))
luciffer73
2013-12-10 07:55:15
 
Capri igen hallottam a pezsit...és konkrétan a fülemből szedtem ki a konfettit! :DDDDD
Anyukám...semmi elkeseredés....először is...semmiről nem csúsztál le. Te tudod a legjobban, hogy a tüszőrepedés még csak most jön...tehát a petéd még a burokban pihizik...lehet, hogy ő is telezabálta magát....szóval ne legyél szigorú...ahogy ti bíztattatok anno, hát én is csak azt tudom neked tanácsolni....
Nyeregbe föl....yyyiiháááááááááááááááá :))))
Hiába a 13...az szerencsés szám..., de emlékeim szerint én a lányomnál ilyenkor már rég tudtam, hogy ő is ott van...megjósoltam a vizeletemből! :DDDDDDDDDDD, merthogy kávézaccot nem tartok a wc-ben! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
capri
2013-12-10 07:48:42
 
Sziasztok!
Kiara, nekem is szimpatikus a dokid!
Mirmite, jól lezuttyantál, hallod-e... :-(
Antika, a teszteléshez az jó, amit Moha írt. Igaz, engem előző ciklusban megviccelt a szervezetem, mert 10. napon csináltam az első tesztet (halvány második csík), és aznap már megvolt az ovum, mint a másnapi hőmből kiderült.
Adry03, nagyon szép, megy a drukk! :-)
Adrienn830, nagyon ugrál a hőd... Teljesen szabályos a ciklusod, vagy van valami eü. gondod?
Luciffer, ez már 13. dpo... ;-) Miért gondolod, hogy kellene érezned valamit, vagyis valakit? Ja, közben durrant egy pezsgő, remélem, hallottad! :-)
Ani0630, naaaaa.... :-) Neked is megy a drukk!
Kukac, lehetséges. :-)
Na, szóval nálam ugye tegnap szép pozitív lett az ovuteszt, csak az összebújás nem jött össze. :-S :-( Párom egész este sajnáltatta magát, hogy telezabálta magát és rosszul van. Majd talán ma... De ha ma sem, akkor a tegnap elkezdett Duphastont abba is hagyom, nem lesz miért szedni...
luciffer73
2013-12-10 07:48:34
 
Kukac....akár lehet az is...csak ajánlani tudom neked, hogy te is vegyél lh tesztet...a hőmérés és az lh teszt szerintem a siker záloga...
kukac
2013-12-10 07:44:29
 
Sziasztok!

Ani: nem lehet, hogy most ágyazódott be, amikor leesett a hőd egy kicsit? :)

Luciffer: Nagyon szép a görbéd! :)

Szerintetek nálam ez már az ovu?
Antika
2013-12-10 07:35:09
 
Jó reggelt!
Jelentem kihűltem!
Azt gondoltam, hogy egy forró éjszaka után csak felmelegszek majd! :)
De mégsem! :(
Én ma így:
luciffer73
2013-12-10 07:29:53
 
Hát igen...a hülyeség és én jó testvérek vagyunk...ezt már mások is mondták...akkor talán most már én is elhihetném! :)))
Egy kérdés azokhoz, akik most babások...moni napsi...ti nem vettétek észre még a teszt elvégzése előtt, hogy a reggeli pisinek megváltozott a szaga? És ez most teljesen komoly. Szóval várom a beszámolókat...én arra gondolok, hogy amikor az ember lánya elkezdi termelni a terheshormonokat, akkor ez (nyilván nem véletlenül) a reggeli pisinél érződik igazán. Ezért kérdezem. És pont ezért írtam, hogy bár szép "magas" a hőm, de ezt a szagot most nem érzem. És persze nem arra kell gondolni, hogy olyankor az ember hangyasavat pisil, vagy thermál vizet, de azért olyan erős szagú lesz.
Megígérem, hogy ha mégis sikerült ebben a hónapban összehozni, akkor is maradok...gondolom mennyire örültek!
...ne fogjátok vissza magatokat...lehet nyugodtan konfettit dobálni és pezsgőt durrogtatni eme jó hírre! :DDDDD
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!