Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-12-10 12:14:51
 
Monika5
Pár termék már van a rossmannban is és a dm-ben is, keresgélni kell. :)
Monika5
2013-12-10 12:07:31
 
Moha,
Alverdet. :) A másikat nem ismerem. Mondjuk nem is otthon élek, szóval azt sem tudom itt lehet-e kapni. De majd megnézem azt is. Te hol szoktad venni, mert ha dm, rossmann, akor esélyes, hogy itt is van. :)
Monika5
2013-12-10 11:57:28
 
luciffer,
Köszi, igen az ünnepek soka segítenek most majd a várakozásban. :)
Van abban valami, amit írtál, mert néha én is azt kívánom, bár ne lennék ennyire "jól informált". :D Valahol meg jó is, mert ha valamit még sem mondana a doki, akkor is képben lehet lenni. De tény, nehéz megtalálni az arany középutat és nem túlfélteni ezt az egészet. :)
Egyébként talán azért jobb a sima testápolóktól ezek a spéci krémek, mert olajosabbak, zsírosabba, mint a hagyományos. Amire alap esetben azért nincs szüksége a bőrnek... Amit írtam alverde olaj is azért jó, mert nagyon természetes az összetevője (szerintem) és sok féle olajat tartalmaz.De egyébként én is olvastam azt is, hogy a sima szűz olívaolaj is szuper erre a célra. :)
Moha13
2013-12-10 11:50:29
 
Monika5
Alverdét vagy weledát vettél? :D

Amúgy én is szoktam olvasgatni a krémmániát, ha ismeretlen termékre vagyok kíváncsi. :)
Monika5
2013-12-10 11:44:34
 
Moha13,
Köszi az infót.:) Én most vettem tőlük egy nappali és éjjeli arckrémet, ami eddig nekem is tetszik. És én is szeretem a természetesebb összetevőket. :)
Van egy oldal, ahol szoktam a krémekről, deokról, sminkcuccokról, stb. infókat nézni: kremmania.hu --> lehet, hogy ismeritek. Én szeretem, mert beírok egy márkát, konkrét terméket, vagy amire keresek és kidob egy csomó terméket, összetevőkkel, mások véleményével és a kb. árával. Szerintem könnyebb így tapasztalatot gyűjteni, szűkíteni a termékekből.
luciffer73
2013-12-10 11:43:32
 
Örülök, hogy jól vagytok!!! :))) Az ünnepek arra is jók, hogy egy kicsit eltereld a figyelmed...vagyis, hgy jobban oda tudj figyelni magadra.
Én anno semmi extra krémmel kentem magam. Nem is emlékszem, hogy volt-e egyáltalán kifejezetten terheseknek krém, olaj. Mindenki azzal kente magát, amit megtudott fizetni, vagy aminek az illatára nem hányt! :))))) Azért abban az időben nem voltak ennyire "tudatosak" a kismamák. Néha az az érzésem, hgy talán túlzásba is vannak vive ezek a dolgok. No mindegy...nyilván mindenki eltudja dönteni magában, hogy neki és a babának mi a jó...csak ez a túlzott jóakarás sok stresszel jár
Monika5
2013-12-10 11:36:13
 
luciffer,
Igen, igazad van a bőr szárazságát illetően. Nem jól fejeztem ki magam, kenegetem magam, de még csak a sima testápolómmal. Tehát spéci, várandóság alatt használatos krémeknek, olajoknak néztem csak most utána. :) Igen, ahogy írod, ez is egy kis további kényeztetés lesz. :) Köszi, a jókívánságod. Én is tisztaszívből kívánok neked és a fórumtársaknak is hasonlóan, gyors babásodást.

Egyébként, ha már úgyis írtam ma: Tegnap megkaptuk a vérteszt eredményét és nagyon kis esélyt kaptunk a 3 leggyakoribb kromoszóma betegségre vizsgálva (pl. Down-kór). Szóval úgy néz ki nem lesz szükség magzatvíz mintavételre, nagy örömünkre.:) Ultrahang nem volt tegnap, így nem tudjuk a nemét még. Legközelebb 4 hét múlva kell mennünk, akkor talán már az is kiderül. :)(szerencse, hogy jönnek az ünnepek és ez-az, mert talán gyorsabban elmegy majd addig az idő) Szóval nálunk ezek a legfrissebb fejlemények. :)
luciffer73
2013-12-10 11:17:48
 
Szia Monika!
Úgy látszik, hogy akkor csak én vagyok ilyen szimatszatyor :p
Viszont nekem mára semmilyen folyásom sincs...de semmilyen...olyan vagyok mint a Gobi sivatag :))))
Tulajdonképpen genetika a repedés, ez igaz...de azért nyilván sokat nyom a latba, hogy a bőröd hidratált a krémmel...tehát kevésbé reped, de ha mégis, akkor viszont sokkal halványabb...az idő múlásával meg összemegy, és gyöngyházfényű csíkok jelennek meg :))) csodás látvány a hold fényénél! :DDDDD
Minden olyan területet, ami brutál kitágul (és itt nem a pupilláról beszélek) hanem cici, has, popsi, de főleg csípő...szóval ezeket szigorúan minden fürdés után tessék bekenni...egyrészt nem viszket annyira a víztől, másrészt meg tényleg nagyon jót tesz ezeknek a területeknek...jó pocakosodást lányok!!!!!
Moha13
2013-12-10 11:16:11
 
Monika5
Az alverdét én nagyon szeretem, mindig alverdés szempillaspirált veszek (szétválasztó) nekem nagyon bejött.
Nagyon jó natúr márka még a Weleda (a fogkrémem ilyen), nekik is van terhességi csíkok elleni olajuk, nagyon szép összetevőkkel. :)
Monika5
2013-12-10 11:11:01
 
luciffer73,
szívesen válaszolok én is, de csak most olvastalak titeket. :) Szóval, én nem éreztem semmi szagváltozást. Az elején nekem a mellem fájt nagyon és a derekam, és a méhem volt nagyon érzékeny, menszi környékén mindjárt megjön érzés 1-2 napig, és az első pár hétben gyakoribb pisilés és krémes fehéres folyás. Sok sikert, drukkolok! :)

kbettina,
nekem is elmúlt a mellfájás, aztán szinte jött a derék. Majd váltogatta egymást. Aztán volt, hogy egyik sem. Emlékszem én is paráztam, amikor "túl jól" lettem hirtelen. A férjem erre azt mondta, hogy csak nem kell a 9 hónap alatt mindig "szörnyen" éreznem magam. :D Azóta is váltakoznak a tünetek, hol van, hol nincs (pl. hetek óta csak tegnap este fájt a mellem megint). Persze a 13. héttől már sokkal jobb a közérzetem.
Krém: én még nem kenem semmivel, de pont most néztem utána, mert lassan aktuális lesz. A dm naturkozmetikumát néztem ki, abból is a kismamáknak gyártotatt (Alverde Mamaglück). Az olaját néztem ki. De azt is olvastam, hogy a sima szűz olivaolaj is jó megoldás. Plusz a gyógyszertárban is lehet kapni spéci krémeket. Mondjuk szerintem ez nagyrészt genetika, hogy ki mennyire lesz csíkos, de hátha ér valamit a kenegetés (más nem a pocaksimi jó lesz a babának, amíg bekenjük). :D
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!