Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-12-11 09:22:05
 
capri
Igen, a túladagoláshoz rengeteg kéne. A napi 2000Ne még elvileg kevés is, ha hiány áll fenn...olyankor többet írnak fel 1 hónapra, aztán a fenntartásért már elég a 2000 is.

Nézzétek, mit találtam az előbb, szerintem ezt még senki sem írta itt...én legalábbis most találkozom ezzel először, hátha valakinek beválik:

"Tippek leendő apáknak:
A teremtés koronáinak is van mit tenniük a gondtalan babavárás érdekében!
Fiúk, ti is szálljatok be a készülődésbe!
A termékenység szó hallatán mindig csak a nők szerepelnek a köztudatban, pedig a gyermekhez nektek is van némi közötök. A férfi büszkeség általában megelégszik annyival, hogy: „Jaj de jó, apa leszek! Fiam/lányom született!”
Ha nem következik be a kívánt terhesség, eszetekbe sem jut, hogy rajtatok is múlik. Ti is jelentősen tudjátok befolyásolni a hímivarsejtek mozgását, mennyiségét, minőségét. Napi egy evőkanál csalánmag fogyasztásában rejlik a férfi termékenységének és vitalitásának egyik titka."

CSALÁNMAG? Ez új nekem...Ti tudtatok erről?
capri
2013-12-11 09:17:00
 
Kbettina, nem muszáj, hogy legyenek tünetek! Tudod, vannak, akik 2 hónapig észre sem veszik, hogy terhesek! ;-) Ma nem érzel semmit, holnap pedig lehet, hogy a fürdőszobából ki sem mersz lépni, olyan rosszul leszel. Úgyhogy élvezd ki, hogy jól érzed magad! :-)

Moha, jó, hogy írtad a D vitamint. Nekem ez a következő a "listámon". :-) Csak mivel zsírban oldódó, kicsit tartok/ttam a túladagolásától. De ahogy most olvastam, az 100-200-szoros mennyiség esetén fordulhat elő. Én most párszor szoláriumba is el akarok menni. Nem vagyok az a szolifüggő plázacica, másfél éve pénteken voltam először szoliban 6 percet :-), de jólesik egy kis meleg meg barnaság. Nyáron órákig bírok feküdni a napon, így akkor talán nem volt D vitamin-hiányom. :-)
Moha13
2013-12-11 09:10:30
 
kbettina
Ja, még nyugtatásul: volt olyan kollégám, akinek semmi de semmi terhestünete nem volt, azon kívül, hogy álmos volt é képes volt bealudni a billentyűzeten...:)
És az egész terhessége ilyen volt, semmi hányinger, semmi fájdalom, semmi...és egészséges babája született a végén. :)
Amúgy, ha belegondolsz, ez egy természetes állapot, nem betegség, miért lenne törvényszerű, hogy szarul érezze agát az ember és mindig éppen legyen valami, amire ráfoghatja, hogy na, ez is a terhesség miatt van...:)
Inkább örülj, hogy minden ok! :)
Moha13
2013-12-11 09:07:20
 
kbettina
Próbálj valami nyugs zenét hallgatni, nézz valami szórakoztató műsort...az aggódástól úgysem történik semmi pozitív...:)

Jól emlékszem, hogy a D3-vitamint is említetted? Én is szedem. Még korábban, a próbálkozás elején beszereztem egy nagyon klassz, természetes D3-vitamint (nem szintetikus, hanem báránygyapjóból kivont), mert olvastam pár cikket, hogy a meddőség hátterében milyen gyakran álla a D-vitamin hiány, és állítólag az emberek 90%-a D-vitamin hiányos...szóval elkezdtem szedni, de abbahagytam, meguntam. Most megint eszem, napi 4 cseppet (2000NE), remélem, az e-vitaminnal együtt és a folsavval már lesz valami pozitív hatás...végülis...ez most a babás görbém vagy mi...:D
Ja, amúgy ha valakit érdekel, a D-vitaminom egy Sinergytech márkájú cucc, nem is tudok másról, ami természetes lenne...:)
Én innen rendeltem, 2300 Ft és 500 adag:
http://www.biobolt.e-tar.hu/biobolt/details/1407/nature&vitality-d3-vitamin-2000ne--500-adag-

Ja, és semmi közöm a Sinergytech-hez, csak én fontosnak tartom, hogy ha lehet, természetes legyen az a bogyó vagy vitamin, amit eszem , gondoltam, beajánlom, ha már találtam. :)
kbettina
2013-12-11 08:55:22
 
Lucifer!azért én még drukkolok.amúgy a gyógyszereknek kb 2 és fél hónap mire kifejtik hatásukat.nálam a szedés elkezdése utáni 3.hónapban sikerült.kérek nyugtatást tőletek.ma megint parás napra keltem.semmi,de semmi terhes tünet.ugy félek megint h beleőrülök.ha megtudom oldani holnap elmegyek dokihoz. Hétfőn akartam,de már szó szerint rettegek.
capri
2013-12-11 08:15:46
 
Sziasztok!
Luciffer... :-(((( Én pozi tesztet akartam mára! De ha nem jön meg addig, péntek 13-án tesztelned kell! ;-)
Yyykiw, szia, üdv itt! (Nem egyszerű leírni a nevedet. :-) ) Írjál nekünk nyugodtan kisregényeket, szeretünk olvasni! :-) Azzal biztos nem csináltál gondot, hogy "előbb" kezdted szedni a Clostit, sokan kezdik 2-3. napon. De amit nem értek: ha látott érő tüszőket, akkor miért kaptál Clostit? Én kicsit hasonlóan voltam hozzád június körül, nekem is felírta az orvos, ráadásul nekem akkor még középidős uh-m sem volt (a ciklus legvégén mentem el hozzá, a következőben kezdhettem volna a Clostit). Én akkor - és azóta sem - szedtem be, hanem nyáron kértem hormonsort, meg azóta többször is volt uh, ahol látszott a peteérés. Most nem követte uh-n, hogy hat a Closti? Az sem ártott volna, főleg, hogy napi kettőt szedtél... De nem akarlak megijeszteni! Drukkolok, hogy hatásos legyen a Closti! Amúgy a görbéddel semmi gond. :-)
Ildibaba, nehéz mit mondani... Te tudod, melyik munka milyen. Nem is tudok mit írni Neked. :-(
Adry03, Ani0630, nektek továbbra is megy a drukk (meg persze Luciffernek is!)! :-) Már nem kell sokat várnotok. :-)
Én ma így. Hát, örültem reggel, hogy még nem ugrott fel a hőm, holnapra már mehet! Tegnap este nagyon komolyan fájt a bal petefészkem, az előbb megint éreztem kicsit, de azóta megint nem. Gondolom egy mai nyeregbe pattanás még nem lenne rossz... ;-)
luciffer73
2013-12-11 07:48:50
 
gizgazzz...úgy tűnik, miénk a decemberi hónap is :/
gizgazzz
2013-12-11 07:42:28
 
Napsugár, minden rendben lesz hiszen sokan drukkolunk neked :)

Ildibaba81, megértem a mh problémád. Bár nem kértél tanácsod de ezért leírom az én történetem. Egy olyan cégnél dolgoztam ami csődbe ment és mi babát szerettünk volna. 33 évesen a mh stressz és a tudat, hogy hamarosan végleg bezár elég nagy presszing volt. De 3 hónap próbálkozás után megfogant a lányom és kapaszkodott erősen. Szerencsére még pár hónapot húzódott a felszámolás így munkahelyről mehettem gyed-re. Csak azt akarom mondani, hogy bátraké a szerencse. Ha Téged hívnak egy helyre dolgozni azt nem véletlenül teszik és a próbaidő csak formaság valószínűleg.

Lucifer, sajnálom ha negatív a teszt. Én is reménykedtem de nekem is negatív volt és meg is jött 32 nap :(

Akiknek szép a görbe megy a drukk, mert vagytok páran.
luciffer73
2013-12-11 07:22:50
 
:DDDD
Nekem jó lett volna ott fenn, de semmi értelme nem lett volna, ha közben meg nincs is semmi a hasamban...már a vacsorán kívül! :DDD
Mindenesetre nagyon fura....iszonyatos módon feszül a mellem...olyan, mintha nagy darab kövek lennének benne, amit bakker egyesével ki lehet tapintani. A hasfájásom lényegesen enyhült...szóval szinte semmi nem mutat arra, hogy meg akarna jönni...de meg fog, csak idő kérdése.
Áááá gondoltam, hogy azért nem lesz ez ennyire egyszerű még a vitamonakkal együtt sem. Igazából csak az bosszant iszonyatosan, hogy novemberben aztán tényleg pont jó időben volt nem kevés szex...és még se...akkor meg inkább aludtam volna! :DDDD
Moha13
2013-12-11 07:19:13
 
luciffer
Most...nem értem....nem volt Neked jó ott fönn az a hő? :X
Én már itt rákészültem az örülésre...hogy lám, az e-vitamin megtette hatását Nálad.
De olvastam egyébként, hogy kell neki egy kis idő, amíg kifejti a hatását, szóval...ha most nem jönne össze, a következő hónapban nagy rá az esély...már ha az e-vitaminon múlik. Én nagyon bízom benne...:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!