Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olyan fáradt vagyok, hogy mire végigolvastam mindent a fele már ki is esett.
Napsugár
Óvatos gratula ! Szorítok, hogy minden oké legyen.
Persze megy a drukk mindenkinek !
Én ma kicsit lejjebb.
yyykiw
2013-12-10 20:38:34
Köszönöm a gyors választ Monika5 :))
Monika5
2013-12-10 20:17:03
yyykiw,
Nem vagyok orvos, de a segítség menüpontban Dr. Tekse István pont egy hasonló kérdésre válaszolt utoljára egy külföldön élő kérdezőnek (a barnázás beleszámít-e,vagy a vérzéstől számolt 5. naptól kell bevenni, stb.)
Arra ezt a választ kapta (ha nem találnád):
"A rendes vérzéstől számítsa, legyen kedves, az első napot (a mi gyakorlatunkban egyébként a 2-3. naptól használjuk a Clostylbegytet)."
Tehát a doki szerint a 2-3. naptól kell bevenni, szóval a te 3. napi bevételed alapján ez nem rossz, sőt. :) Sok sikert!
Ildibaba81
2013-12-10 19:54:57
Sziasztok!
Napsugár!
Gratula! Sok boldogságot kívánok nektek! :)
Az én életemben újabb dupla csavar állt be: hívtak a régi helyemre vissza tanítani, ami nagyon gondolkodóba ejtett, de akkor - már ha valóban átmennék - újra elölről kezdődne a 4 hónap próbaidő, így annyira megint nem lennék rajta lelkileg a baba projekten, mert hát ki tudja, ha 4 hónapos terhes lennék a próbaidő lejártakor, az már ugye valószínűleg nehezen letagadható és nem tudom, akkor véglegesítenének -e, ha tudnák, már csak 1-2 hónapig vagyok úgyis... szóval jó nagy dilemma. Egyébként egyrészt mennék is, másrészt nem, nehezen tudom eldönteni, melyik hely lenne a jobb a számomra hosszú távon... :S Minden esetre az az érzésem, ezek után ez sem nevezhető egy nyugodt, babagyártós hónapnak a számomra...
NEM AKAROM, HOGY A LÁNYOM IS EGYKE LEGYEN, MINT ÉN... HELP.... huh... kicsit kivagyok, bocsika.... :0(
yyykiw
2013-12-10 18:53:40
Sziasztok! A párommal mi is elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, 3 hónapig bírtam ki orvos és utána olvasás nélkül, mert azt hittem, hogy olyan nagyon egyszerű lesz :) aztán baba sehol.... előző hónapban végig hőmérőztem, olvasgattam, hogy hogyan kellene kinéznie a hőgörbémnek... annó, kis tinikoromban nem jött meg a menszeszem rendszeresen, PCO-ra gyanakodtak... felírtak fogamzás gátlót, mert hogy az erre is való :) lassan 6 éve nem szedem a fogamzásgátlót, 1 évig egyáltalán nem is jött meg, de mivel akkor még nem akartam babát, azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele... de magától beállt, 28 napon barnázok, 30 napon pedig normálisan megjön... na szóval, ahogy méregettem a hőmet, arra kezdtem gyanakodni, hogy nincs peteérésem... éppen rendelt a nőgyógyászom, így elmentem hozzá, megvizsgált, azt mondta minden rendben van odabent, két tüszőm is érik.... hormonvizsgálatok nélkül felírta a clostyt, amit a szokásos módon, a menstruációm 5-dik napjától 5 napig 2X kellett szednem (ez a hónap az első clostys hónapom). Ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor majd a következő havi adagot is szedjem be, és közép időben menjek el hozzá. Annyira szeretném már, hogy babás legyek, hogy azt hiszem, rosszul szedtem be a closyt... mármint én a barnázós napokat is menstruációnak számoltam, mert úgy gondoltam, hogy végülis akkor már a szervezetem elkezdte termelni azokat a dolgokat, amit ilyenkor kell, így biztosan el kell kezdeni. Ha úgy számolom, akkor a harmadik naptól kezdtem el szedni... szerintetek ennek lehet valami negatív következménye? Normális, hogy hormonvizsgálat nélkül írta fel az orvos a 2 havi adagot?
Csak olvasgatni szoktalak titeket, eddig nem mertem írni... :) pedig kerestem azt a topicot, ahová tudok kisregényt írni.... de ez a legforgalmasabb topic, így gondoltam, itt biztosan segítetek, ha tudtok :)
Napsugár, gratulálok :)
Kb. 2 hete minden másnap terhesvitamint szedek, 1 hónapja teljesen leszoktam a dohányzásról, és vettem egy szoba biciklit "sport"nak :)
Csatolom azért a mostani hőállásom, ami megint olyan semmilyen...
krisztibaba85
2013-12-10 16:26:58
Napsugár gratulálok,minden jot kívánok:-)
Mel84!
Szerintem mégcsak most van ovud,ha holnap még feljebb megy a hőd...
capri
2013-12-10 16:04:42
Áááá, időnként úgy feszít a petefészkem! Még tartson ki egy kicsit! :-)
kbettina
2013-12-10 15:31:33
Napsi!gratulálok!:)
Monika5
2013-12-10 15:25:52
Napsugar,
Szuper hírek. :) Örülök, hogy neked is visszament a hőd. Gyere majd a vizsgálat híreivel is. :)Továbbra is megy a drukk.
Capri,
Köszönöm. :) A pocakom elkezdett már nőni (kb 4-5 cm-rel nagyobb a körfogata a kiinduláshoz képpest), de felöltözve még nem feltünő. Azt olvastam valahol, hogy általában a 16. hét környékétől kezd hirtelen növekedni és másoknak is egyértelműen láthatóvá válni, de gondolom ez szintén egyén függő. 1 hét múlva kezdem a 16. hetet, hát majd meglátom nálam mi lesz.:) Szóval nőtt már és a férjemmel látjuk is, de mások szerintem még csak max azt gondolják, hogy kicsit felszedtem a hastájékon, ha egyáltalán gondolnak valamire. :D
Már húzom is a csíkomat :D
Ma így: