Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
yyykiw
2013-12-10 18:53:40
 
Sziasztok! A párommal mi is elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, 3 hónapig bírtam ki orvos és utána olvasás nélkül, mert azt hittem, hogy olyan nagyon egyszerű lesz :) aztán baba sehol.... előző hónapban végig hőmérőztem, olvasgattam, hogy hogyan kellene kinéznie a hőgörbémnek... annó, kis tinikoromban nem jött meg a menszeszem rendszeresen, PCO-ra gyanakodtak... felírtak fogamzás gátlót, mert hogy az erre is való :) lassan 6 éve nem szedem a fogamzásgátlót, 1 évig egyáltalán nem is jött meg, de mivel akkor még nem akartam babát, azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele... de magától beállt, 28 napon barnázok, 30 napon pedig normálisan megjön... na szóval, ahogy méregettem a hőmet, arra kezdtem gyanakodni, hogy nincs peteérésem... éppen rendelt a nőgyógyászom, így elmentem hozzá, megvizsgált, azt mondta minden rendben van odabent, két tüszőm is érik.... hormonvizsgálatok nélkül felírta a clostyt, amit a szokásos módon, a menstruációm 5-dik napjától 5 napig 2X kellett szednem (ez a hónap az első clostys hónapom). Ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor majd a következő havi adagot is szedjem be, és közép időben menjek el hozzá. Annyira szeretném már, hogy babás legyek, hogy azt hiszem, rosszul szedtem be a closyt... mármint én a barnázós napokat is menstruációnak számoltam, mert úgy gondoltam, hogy végülis akkor már a szervezetem elkezdte termelni azokat a dolgokat, amit ilyenkor kell, így biztosan el kell kezdeni. Ha úgy számolom, akkor a harmadik naptól kezdtem el szedni... szerintetek ennek lehet valami negatív következménye? Normális, hogy hormonvizsgálat nélkül írta fel az orvos a 2 havi adagot?

Csak olvasgatni szoktalak titeket, eddig nem mertem írni... :) pedig kerestem azt a topicot, ahová tudok kisregényt írni.... de ez a legforgalmasabb topic, így gondoltam, itt biztosan segítetek, ha tudtok :)

Napsugár, gratulálok :)

Kb. 2 hete minden másnap terhesvitamint szedek, 1 hónapja teljesen leszoktam a dohányzásról, és vettem egy szoba biciklit "sport"nak :)

Csatolom azért a mostani hőállásom, ami megint olyan semmilyen...
krisztibaba85
2013-12-10 16:26:58
 
Napsugár gratulálok,minden jot kívánok:-)
Mel84!

Szerintem mégcsak most van ovud,ha holnap még feljebb megy a hőd...
capri
2013-12-10 16:04:42
 
Áááá, időnként úgy feszít a petefészkem! Még tartson ki egy kicsit! :-)
kbettina
2013-12-10 15:31:33
 
Napsi!gratulálok!:)
Monika5
2013-12-10 15:25:52
 
Napsugar,
Szuper hírek. :) Örülök, hogy neked is visszament a hőd. Gyere majd a vizsgálat híreivel is. :)Továbbra is megy a drukk.

Capri,
Köszönöm. :) A pocakom elkezdett már nőni (kb 4-5 cm-rel nagyobb a körfogata a kiinduláshoz képpest), de felöltözve még nem feltünő. Azt olvastam valahol, hogy általában a 16. hét környékétől kezd hirtelen növekedni és másoknak is egyértelműen láthatóvá válni, de gondolom ez szintén egyén függő. 1 hét múlva kezdem a 16. hetet, hát majd meglátom nálam mi lesz.:) Szóval nőtt már és a férjemmel látjuk is, de mások szerintem még csak max azt gondolják, hogy kicsit felszedtem a hastájékon, ha egyáltalán gondolnak valamire. :D
Mel84
2013-12-10 15:15:44
 
Napsugár, gratula a kétcsíkoshoz! Minden rendben lsz! :)
Drukk mindenkinek! Próbálom felvenni a fonalat veletek! :) De mire a válaszhoz érek, nem emlékszem, hogy ki merre...

Babylove (DM) olaját használtam lányomnál, van direkt kismamás. Nevére nem emlékeszem, de logikusan egy pocakos nő van a flakonon! :) Pont az utolsó 1-2 hónapban nem bírtam elviselni, mert a bőröm is leolvadt, nemhogy még olajozzam... (augusztusban szültem) De amúgy jó cucc.

Néhány napja írtam, hogy a kedves program cenzúrázta 2 mért adatomat, mert szerinte az nem reális... szép, mondhatom!
Nah, most 0,1-0,1 tizedet változtattam, és ezt dobta a gép! Ledöbbentem... Viszont ha tényleg volt ott PÉ-m, akkor túl alacsony a reggeli hőm... Nem értem...
Karolina01
2013-12-10 14:52:21
 
Napsugár!! Gratula!!!! : o)))))))))
capri
2013-12-10 14:34:58
 
Napsugár, gratulálok a szép erős kétcsíkoshoz! :-))) Pihenj sokat, és rendben lesz minden!

Monika5, Neked is gratula a jó eredményekhez! Látszik már a pocakod? :-)
luciffer73
2013-12-10 14:25:30
 
Napsi..gratula! :DDDD
Azt néztem, hogy ha esetlen én is...szóval akkor nem sok nappal vezetsz hozzám képest, de nekem se viszolygásom, se öklendezésem, se étvágytalanságom...:)))) Ez valószínűleg oda fog vezetni, hogy sikerül majd egy plusz 70 kilót híznom :DDD...köszi, hogy elmesélted, hogy a szokásos dolgokon kívül te semmi furát nem tapasztaltál...hát akkor én nem tudom...tényleg olyan vagyok mint egy vadászkutya...vagy mi? :/ Hozzáteszem...bár ezt már írtam...most én se érzek semmi ilyesmit...mindegy...majd kiderül, de neked nagyon örülök. Szunyálj csak sokat...a szervezet tudja, ogy mire van szüksége...fogadj szót neki! :)))
napsugar24
2013-12-10 14:17:19
 
Sziasztok!
Egy kis jelentést szeretnék adni!
Eddig még nem jött meg, és ma elvégeztem a 18. napi gyógyszertári tesztelést-és szép két csíkos lett-25-ös. Írtam a dokimnak, aki nagyon örült, és mondta hogy folytassam a progit, s jövőhéten kedden mehetek. Remélem addig minden rendben lesz.-Ha meg nem-többet már nem tehetek.
Lucifer-én semmi furcsát nem vettem észre a vizeletemen, s ezelőtt sem.
Ezelőttihez képest, talán, nem kifejezetten a mellbimbóm fáj-és ez idegesített is. A derekam néha szokott, és második napja öklendezek, de már annyira, hogy ma egy gyerek mellett is, ahogy odajött az asztalomhoz.
Az ételt mostmár nem nagyon kívánom, minden délután alszok vagy 2,5 órát.
Szóval a sors kezében vagyok-és bizakodunk
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!