Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Karolina, most inkább a saját hődet fújd, ennyi önzés belefér! Mi is beszállunk! ;-)
Karolina01
2013-12-11 12:10:42
Sziasztok Csajok!
Reggel nem volt időm írni, annyi munkám van. Most is ebéd időben vagyok. Gyorsan írok pár sort...
Egy tizedet estem megint. Holnapra nem várom, de a cikluson mára írta,hogy meg kéne jönnie. Egyenlőre semmi jele, sőt még ami fura, hogy előtte szokott nekem lenni kis folyás, vagy rózsaszín, vagy barna. De még az sem. Tegnap kekszeltünk is és semmi rózsaszín nem jött ki belőlem ami ilyenkor szokott, ha a nemvárt előtt kekszelünk. Szórakozik velem a testem. Meglátom a holnapi hőmet...
Akinek kell fújom, Mirmite... sajnálom!!! : o(((
capri
2013-12-11 10:24:27
Hát, főzés témában tuti nem én vagyok az embered! Vendéglátó suliba jártam, de utálok főzni - és szerencsémre nem is kell, anyukám főz ránk... :-)
Moha13
2013-12-11 10:19:15
capri
:)
Nem babatervezős kérdésem lehet?
Használt már itt valaki wasabi port? Sushihoz kéne, de amiket látok árulni, mind olyan fehérek...ez meg elvileg zöld. Igaz, hogy csak kikeverve (vízzel) láttam, abban az állapotában zöld. Lehet, hogy a por fehér, de amikor megcsinálom, zöld lesz?
capri
2013-12-11 10:05:28
Rendelés leadva! :-)
Moha13
2013-12-11 10:04:41
capri
Szívesen! :)
Egyébként nem hinném, hogy hamisítvány lenne, attól, hogy nem partnerek, még árulhatják a termékeiket szerintem. :)
capri
2013-12-11 10:00:16
Moha,
köszi!!! Így ingyenes szállítással ez szuper ár!
A cég oldalán a partnereket sajnos nem tudom megnézni, a Flash Playert kéne frissíteni, de a céges rendszer nem engedi.
Szerintem megrendelem erről az internetpatikás oldalról. :-)
Moha13
2013-12-11 09:51:31
Ja, az íze...
Olyan semmilyen...ha kajába rakod, akkor egyáltalán semmi íz. Én a csuklómra csepegtetem és lenyalom, a maradék meg felszívódik bőrön keresztül, így érzem az ízét, ami ilyen extra enyhén olajos ízű...nem igazán tudom mihez hasonlítani...:)
Moha13
2013-12-11 09:48:07
Mirmite
Mindjárt itt az ovuidőszak!!! :)
Te egyébként szedsz valamiket?
Moha13
2013-12-11 09:46:35
capri
Én szeretek az internetpatika.hu-ról rendelni egy bizonyos fogkrémet, mert sokkal olcsóbb, mint a boltokban, és pick-pack pontra ingyen szállítanak, náluk is van ez a termék,éppen akciós is, bár nem szerepelnek a partnerek között. Én a biobolt e-tár-ból rendeltem az enyémet anno.