Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-24 14:53:38

sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek! Mi már tegnap akándékoztunk :) apától olyan szeretetet,imádást kapok,amilyenben nem volt még részem. Csodás érzés. Tüneteim nm igen vannak. Reggel pici hányinger,fáradtság. Semmi több. Már alig birom kivárni a jan.8.át. Félek,és izgulok.azt tudom h én bele bolondulnék ha baj lenne.
Mindenkinek mielöbbi babaáldást!!!!!
Moha13
2013-12-24 14:03:32

Még mindig nem kaptam meg az ovumat...mire várhat még? :D
Gyorsan végigolvastam a termést, ami nagyon megritkult a karácsonyi készülődésben...:)
ÉN is rohangálok, főzőcskézek, takarítgatok, délután fát díszítünk...:)

Nagyon szép Karácsonyt mindenkinek! :):):)
Mirmite
2013-12-24 13:47:56

Sziasztok Lányok!

Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindannyiótoknak!!!!!!
capri
2013-12-24 13:31:58

Sziasztok!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :-)
Adrienn830
2013-12-24 12:16:24

Sziasztok én ma így, előrébb hozta az ovut dec 23.-ától. Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok.
Monika5
2013-12-24 11:18:20

sziasztok Lányok,

Nagyon Boldog Karácsonyt és sikerekben, egészségben, gyermekáldásban gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :)
jniki82
2013-12-24 10:57:58

Sziaszok lányok,

Nagyon Boldog Békés Ünnepeket!!!!
Adry03
2013-12-24 09:55:40

Sziasztok !

Kívánok mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt !

Legyen így is szép az ünnep és próbáljatok meg kikapcsolódni és a párotokra/családotokra figyelni. Más most nem számít. Minden gondot és problémát felejtsetek el erre a pár napra. Valószínű jövőre úgyis lesz belőle elég. Pihenjetek annyit amennyit csak tudtok.

Részemről még az ovu előtt.
plumeria14
2013-12-24 09:24:41

Sziasztok lányok,
kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy bármennyire is szép hónap a december, nem ez fogja meghozni nekünk a várva-várt babát...történt ugyanis, hogy az inszemre való készülődés miatt "lecsúsztunk" a termékeny napokról...csak pénteken tudtunk együtt lenni és talán még ma este, amivel szépen keretbe foglaltuk a termékeny napokat...a már talán esélyes és a még talán esélyes kategóriába estünk (tegnap ugyanis nem tudtuk összehozni a hancúrt a párom szüleinél), így nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz...ma ugyanis megemelkedett a hőm, aminek tegnap kellett volna és akkor az inszemre is sor kerülhetett volna...de valami miatt nem így történt...emiatt sajnos egy kicsit "szomorúan" állok az ünnepekhez, de hátha ma egy kis angyalka leszáll majd közénk :)
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek...tudjátok, ez lesz az utolsó, amit baba nélkül töltünk!
kukac
2013-12-24 09:01:02

Sziasztok!

Én is ndgatív tesztet kaptam a fa alá :) de számítottam rá úgyhogy nem vagyok elkenődve :)

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!